Prečo je ťažšie nájsť si partnera/partnerku
Ahojte, prosím napíšte prečo je to take tazke a ako ste sa zoznámili.
Každý koment si prečítam.
Pekný večer prajem.
Tato otazka tu uz dlho nebola ...
Zašla som na svadbu a tam zbalila šoféra nevesty
tinder 1 rande a bolo ale po 3,5 roku uz nie je lebo si to rozmyslel s detmi🤦 takze ked vidim nazov tejto diskusie je mi do placu
Ludia aj muži aj ženy sa boja zodpovednosti v dnešnej dobe. Chcú mať pocit "neustaleho širokého sortimentu" Ale druhá vec je ako ten široký sortiment vychovajú rodičia ake hodnoty im ako sa povie "vštiepia alebo zaseju semienko".Bud je jeden z rodicov fyzicky alebo psychicky neprotomný tam vzniká blok a nevyliečene traumy ktoré sa potom prenášajú do tych známych vzťahov nevzťahov a je to komplikovane a otvorený vzťah. Toto sú choré nezmysly súčastnosti bezduché.
Jednoducho - s príchodom sociálnych sieti ľudia stratili schopnosť nadväzovať kontakty v reálnom svete. Sociálne siete a zoznamky ti dávajú možnosť pokecať si s hocikým, v hocijakom čase aj keď ste od seba tisíce kilometrov.
Pritom vedľa teba v kaviarni možno sedí žena, ktorej sa môžeš páčiť, ale ty radšej pozeráš do mobilu a píšeš si s niekým kto je tiež online.
Zoznamky urobili z ľudí tovar kde každý chce dostať to najlepšie. Na zoznamke som bola celú dvadsiatku, skoro, s prestávkami - nainštalovala, vymazala, nainštalovala, vymazala a takto dookola a fungujú tak aj moje kamošky. Či sa ti to páči alebo nie, VŠETCI na zoznamke sú nejak poškodení - vnútorne. Buď narcista, alebo manipulátor, alebo klamár, gambler, egoista, sukničkár.. Oh a zadaní tvoria cez 60% všetkých užívateľov zoznamiek.
Aj ja som bola svojim spôsobom “poškodená” - sociálna úzkosť a introvert. Po 8 rokoch zoznamiek som našla JEHO. Keby nebol skončil dlhoročný vzťah 3 mesiace predtým ako si stiahol zoznamku, tak by sme sa my dvaja nikdy nestretli. Ani nazivo. Bývali sme síce v jednom meste ale navštevovali sme iné fitko, bývali v inej časti, nemali ani jedného spoločného známeho. No a dnes spolu plánujeme rodinu.
Proste nikdy nevieš kam ťa život zavedie. Ja som bola dlho sama a dlho som hľadala. Fakt som si myslela, že pre mňa nikto neexistuje - mám vysoké nároky na seba aj partnera, teda aspoň na dnešné štandardy. Samozrejme aj on aj ja máme svoje chyby, ale nie sú také, aby sme sa kvôli ním rozišli. Pre každého je tu niekto a nech to znie ako akékoľvek klišé - čo je tvoje si ťa nájde keď to budeš najmenej čakať.
Dovtedy skúšaj - akcie, športové udalosti, kurzy varenia - chodia tam ženy, všelijaké kreatívne veci, pozvánky na svadbu neodmietaj - tam sa veľa ľudí zoznámi. Buď spoločensky a otvorený stretnúť nových ľudí
Pre tych co hladaju je to v dnesnej dobe urcite nezavideniahodna situacia.
Aktivne nehladam, nie som aktivny na ziadnych zoznamkach, aktivne sa extremne nesocializujem a nie som ani clenom ziadnych spolkov kde by sa mi moznosti mohli otvarat.
Sucasna doba je uponahlana a chora. Ludia maju nerealne ocakavania co potvrdzuje aj opakovane zakladanie tychto tem. Nikto nechape preco su ludia single a zaroven vsetci vieme preco.
Davam prednost realite. Radsej spokojny sam so sebou aj so svojim malym platom nez pocuvat kritiku od ludi ktori nemaju ani zakladne znalosti o ekonomickej realite na Slovensku.
Tym, co aktivne randia neni co zavidiet. Slepy clovek ktory bludi minovym polom s nadejou, ze najde svoju polovicku.
Vela zdaru tym co to este nevzdali.
@slobodnyanonym Ak hľadáš spôsob ako sa zoznámiť, najčastejšie sa ľudia zoznámia skrz známych ;) čiže sup na každú narodeninovú oslavu/party/posedenie svojich kamosov, rodinných znamych alebo kolegov ;)
tinder 1 rande a bolo ale po 3,5 roku uz nie je lebo si to rozmyslel s detmi🤦 takze ked vidim nazov tejto diskusie je mi do placu
@anonym_740152 umna to bolo naopak. Chcel som mať dieťa a partnerka oznámila po 2r že dieťa nechce. Čiže nič z toho.
Ja keď to tu čítam aké je to ťažké niekoho nájsť tak ma aj prešla chuť sa s niekým po rozchode zoznamovať..
Myslím tým stretávanie zo zoznamiek, ktosi tu písal, že aktívne randil 2 roky a nič z toho, to viem ten čas aj zmysluplnejšie využiť😉
Bohužiaľ,je to nie,že ťažké,ale prakticky nemožné..Za posledné 4 týždne som sa stretla dokopy s 5 mužmi a bola to jedna väčšia tragédia ako druhá,takže ja už s hľadaním končím a už len čakám na zázrak,ktorý aj tak nepríde..A to mám budúci mesiac 40..
Bohužiaľ,je to nie,že ťažké,ale prakticky nemožné..Za posledné 4 týždne som sa stretla dokopy s 5 mužmi a bola to jedna väčšia tragédia ako druhá,takže ja už s hľadaním končím a už len čakám na zázrak,ktorý aj tak nepríde..A to mám budúci mesiac 40..
@lucylaw To si tomu moc neublizila, iba 5 ks rande. Ked povies 20, tak to je nieco ine. Akoze cakat,ze za 4 tyzdne najdes niekoho, s kym si sadnes po viac strankach, je naivita. Si z rychleho kraja. Potrva to pol roka, rok, dva.
@anonym_740152 umna to bolo naopak. Chcel som mať dieťa a partnerka oznámila po 2r že dieťa nechce. Čiže nič z toho.
to ma mrzi, mna to velmi zabolelo ako zenu, keby mam o par rokov menej bolo by to znesitelnejsie
to ma mrzi, mna to velmi zabolelo ako zenu, keby mam o par rokov menej bolo by to znesitelnejsie
@anonym_740152 verím. Ja by som tiež chcel byť otcom a sa už usadiť ale v dnešnej dobe sa zoznamovať je veľmi ťažké, všade je nevera a po poslednom rozchode z ktorého som sa dlhú dobu spamätával tak som si povedal že mi nechýba mať zas zlomené srdce, možno v druhom živote budem otcom
Takto ti poviem. Vela zien ma pocit, ze je to tazke, ze prave ony maju smolu. Realita je taka, ze len male percento zien si velmi skoro , napr po skole, najde trvaly vztah, ktory vydrzi cely zivot. Cize skoro kazda si niekedy zazila pocit, ze prave ona ma smolu a skoro kazda si niekedy presla stadiom, kedy si dlho nevedela najst partnera. Je to proste tak. Ono to pride, neboj
@lucylaw je to ťažké z oboch strán. Myslel som si že ženy si môžu vyberať na zoznámkach ale keď čítam niektoré komentáre tak katastrofa.
Asi máš vysoké nároky/kriteria na svoju budúcu partnerku. Alebo sa vacsina ľudí riadi “hľadám to, čo aj sám ponúkam.” Alebo hľadajú sebavedomého milionára. Každopádne nikto nechce “ľutovača”. Nebyť môjho muža, tiež si nikoho nenájdem. Keď počúvam nezadanu kamosku + jej vzťahy, známosti…😵💫
@lucylaw To si tomu moc neublizila, iba 5 ks rande. Ked povies 20, tak to je nieco ine. Akoze cakat,ze za 4 tyzdne najdes niekoho, s kym si sadnes po viac strankach, je naivita. Si z rychleho kraja. Potrva to pol roka, rok, dva.
@anonym_e1f17f A ty si myslíš,že hľadám iba tie 4 týždne? Som na zoznamkách s prestávkami od roku 2020,odvtedy som mala jeden ročný a jeden 4-mesačný vzťah,písala som si s X mužmi,stretla sa s oveľa viac ako s tými piatimi za posledné 4 týždne a proste nič..Ja by som aj knihu mohla napísať,s čím všetkým som sa za tú dobu stretla..

Tak ja som hladala na zoznamkach a dost dlho, bolo to skutocne tazke. Ale ja uz nie som najmladsia, cim ste starsi, tym je to horsie, lebo to najlepsie je uz rozobrane. Ja som mala smolu na muzov, ktori ma kritizovali a dirigovali, na lakomca, mamickara. Neviem preco je to take tazke najst niekoho dobreho. Ale nakoniec som nasla, aj ked aj on ma svoje muchy, je napr. velky bordelar.