icon

Prečo ma ani raz nepobozkal?

Včera o 20:04

Stretavam sa s jednym chlapom boli sme spolu vonku asi 10 x. A ani raz ma nepobozkal. No zato mi pisal ze ostatne co sa snim bozkavali ze boli z toho paff 😀 a potom ze jedna mala cicky take jak jeho hlava. Pritom ja mam male. Co si o tom mysliet ?

anonym_a71cf9
Včera o 20:05

Ukončí to. Strata času

enmery
Včera o 20:06

Poŝli od obehu chorý bezperzrak

mirkava
Včera o 20:09

@anonym_autor nieeee to by som skončila. Načo ti vlastne píše o tom ako sa iné bozkavajú a o ich prednostiach. To je trochu choré.

anonym_5b2fdf
Včera o 20:09

@anonym_autor sa este pytas? Ti to samej nedojde?

anonym_f96b9b
Včera o 20:11

@anonym_autor Dotyčný je ešte v puberte, alebo sa v tom veku len zasekol

anonym_9b1c9f
Včera o 20:11

@anonym_autor Kolko stretnuti potrebujes, aby si pochopila, ze je to debil?

anonym_2def65
Včera o 20:12

@anonym_autor vek? 15? 16? Cisty dilino

anonym_32ce4a
Včera o 20:47

Nemusí mať vôbec 15 , 16. Máme v rodine taký zjav, ktorý neustále rozpráva koľko on mal frajeriek, mileniek, . starý chlap 60+

petamich
Včera o 20:47

A tento prudko ocarujuci jedinec ma kolko rokov? Dufam, ze 15, to by som este taketo reci pochopila, v opacnom pripade je to len nevyzrety debil

doux
Včera o 21:21
@enmery

@enmery čo?

marca12
Včera o 21:22

@anonym_autor Nie ze myslim,ale na 100% viem,ze viac by som sa s nim nestretla.

roja01
Včera o 22:34
@enmery

@doux
@enmery asi myslela chory perverzak 😆

anonym_355b10
Dnes o 01:28

@anonym_autor že máš 14 rokov a choď spinkať

doux
Dnes o 06:47
@roja01

@doux
@enmery asi myslela chory perverzak 😆

@roja01 jaj 😀 lebo ani čiarka tam nie je, tak neviem, či toto milé oslovenie nepatrilo autorke 😀

anonym_15caf2
Dnes o 08:06

@anonym_autor nechce ta. Zabava sa s tebou ked je nuda.

anonym_dbcc46
Dnes o 09:01

@anonym_autor postreh dotyčného o prsiach iných dám by ma utvrdil v tom, že ďalšie stretnutie by z mojej strany nebolo možné, ibaže by si ty, autorka bola na rovnakej inteligenčnej a emočnej úrovni ako tento "nápadník".

anonym_28aaca
Dnes o 09:11

Nevola sa nahodou Richard?😂😂

Tiez som randila s muzom, vela stretnuti ani sa ma nevedel chytit za ruku po xy stretnuti ale plno reci kde co s kym ako ovacie na svoju adresu.

To su rozpravkari, honia si ego na tejto ,,prvej,, faze aby ta navnadili- nepresli z myslenia 15rocnych, ale ked by prislo na lamanie chleba bolo by to horsie nez zle.

Utekaj!

klara546
Dnes o 09:27

Nikoho nemal, je panic, bojí sa bozku a čaká na tvoj krok. A zakrýva to rečami koho on kedy mal a pritom mal 💩

danica2711
Dnes o 11:16

@anonym_autor no tak 11. krát už s ním nechoď, veď podľa tých rečí je to čistý debil