Prečo ma ani raz nepobozkal?
Stretavam sa s jednym chlapom boli sme spolu vonku asi 10 x. A ani raz ma nepobozkal. No zato mi pisal ze ostatne co sa snim bozkavali ze boli z toho paff 😀 a potom ze jedna mala cicky take jak jeho hlava. Pritom ja mam male. Co si o tom mysliet ?
@anonym_autor nieeee to by som skončila. Načo ti vlastne píše o tom ako sa iné bozkavajú a o ich prednostiach. To je trochu choré.
@anonym_autor sa este pytas? Ti to samej nedojde?
@anonym_autor Dotyčný je ešte v puberte, alebo sa v tom veku len zasekol
@anonym_autor Kolko stretnuti potrebujes, aby si pochopila, ze je to debil?
@anonym_autor vek? 15? 16? Cisty dilino
Nemusí mať vôbec 15 , 16. Máme v rodine taký zjav, ktorý neustále rozpráva koľko on mal frajeriek, mileniek, . starý chlap 60+
A tento prudko ocarujuci jedinec ma kolko rokov? Dufam, ze 15, to by som este taketo reci pochopila, v opacnom pripade je to len nevyzrety debil
@anonym_autor Nie ze myslim,ale na 100% viem,ze viac by som sa s nim nestretla.
@anonym_autor že máš 14 rokov a choď spinkať
@anonym_autor nechce ta. Zabava sa s tebou ked je nuda.
@anonym_autor postreh dotyčného o prsiach iných dám by ma utvrdil v tom, že ďalšie stretnutie by z mojej strany nebolo možné, ibaže by si ty, autorka bola na rovnakej inteligenčnej a emočnej úrovni ako tento "nápadník".
Nevola sa nahodou Richard?😂😂
Tiez som randila s muzom, vela stretnuti ani sa ma nevedel chytit za ruku po xy stretnuti ale plno reci kde co s kym ako ovacie na svoju adresu.
To su rozpravkari, honia si ego na tejto ,,prvej,, faze aby ta navnadili- nepresli z myslenia 15rocnych, ale ked by prislo na lamanie chleba bolo by to horsie nez zle.
Utekaj!
Nikoho nemal, je panic, bojí sa bozku a čaká na tvoj krok. A zakrýva to rečami koho on kedy mal a pritom mal 💩
@anonym_autor no tak 11. krát už s ním nechoď, veď podľa tých rečí je to čistý debil

Ukončí to. Strata času