Prečo muž nečakal pred saunou?
Ahojte. Chodievam do sauny a stretla som tam muza, ktory sa zacal so mnou rozpravat. Prejavil zaujem, ze sa mozme niekedy stretnut. Len ja som akurat odchadzala na dva tyzdne na dovolenku, tak sme si povedali, ze po nej. Napadlo ma, ze si mozme vymenit cisla a pisat si cez dovolenku a tak sa predtym trocha spoznat. On suhlasil, ale ze mi da cislo vonku, aby druhi nevideli. Ok. Ze ma pocka pred saunou. Nepockal. Zdrhol. Po dovolenke som nejaky cas v saune nebola a ked som tam prisla, bol tam a zase sa chcel so mnou rozpravat. Rozumiete tomu niekto?
Mohlo to byt cokolvek. Musel ist, alebo ty si meskala, myslel si, ze si uz isla prec ... Ved mu ho daj teraz a uvidis, ako to bude pokracovat. Aj ked zoznamovanie v saune je trosku divne. Alebo tam bol s niekym ... Preto cislo ze da vonku, aby vas nikto nevidel a potom nic. Nebol tam sam. Alebo sa zamotal v saune ... Same dohady.
@anonym_autor Nevidím dotyčnému do hlavy,neviem,prečo to urobil.
Ale mám otázku na teba: prečo sa to pýtaš nás? prečo sa neopýtaš jeho?
Tak tak, nechcel si písať cez dovolenku, chce len zasunúť po saune, to má priepustku..
@anonym_autor Ked sa chcel opat rozpravat, tak si sa ho opytala preco nepockal? Mozno ta nespoznal 🫣
Bože chce len sex, nič iné, už len to, že povedal počká a nepočkal, už by som sa s ním nebavila a vybavené nech si trhne
Naivná si riadne.
Nechce si vypisovať 🤷
"On suhlasil, ale ze mi da cislo vonku, aby druhi nevideli."
A čo keby videli? Čo je na tom? Ibaže by nebol slobodný 🤔 Ale to je domnienka, ktovie. V každom prípade nemala by som záujem.
No ja som potom uz nemala zaujem a bola som k nemu odmerana. Viac som v tej saune nebola. Teraz lutujem, ze som sa ho na to nespytala priamo.
Tajne ti chcel dať číslo aby vás niekto spolu nevidel, asi niekoho má a chce zahýbať.
@anonym_autor on ta nechce spoznavat, nechce si vypisovat. Chce sa NIEKEDY stretnut za ucelom sexu, si to nepochopila no...
Este nam napis o com ste sa predtym rozpravali
ani jedna nemame carovnu gulu .. a odpovede ze si chcel len zasunut-vazne? podla seba sudim teba .. mohlo sa stat hocico .. aj klasicke nedorozumenie.. chod s nim von a spytaj sa na to .. len tak medzi recou - len on ti moze dat odpoved - nie my
@anonym_autor a prečo sa to neopytaš jeho ? 🫣🤣
1. Dlho čakal, a nemal ti dat ako vedieť
2. Ponahlal sa na niečo súrne
3. Mozno si myslel, že si už odišla
Blik cvak
dosť možné že saunu má ako revír ,
u mňa by už šancu nedostal.
Dosť blbý začiatok - s klamstvom.
Podla mna je ženatý.
@anonym_autor Podľa mňa si si pol hodinu fenovala vlasy, a ten chlapec za ten čas si uvedomil že ma v taške mokrý uterák plachtu pripadne plavky a že mu to zatuchne tak utekal domov si to vyvesiť.
vyšiel zo sauny, hlava a iné časti tela vychladli a usúdil, že si sa mu až tak nepáčila, aby musel 2 týždne ďatlovať nejaké správy... Veď ste spolu prehodili pár slov, čo to vôbec riešiš?
Za prvé niekoho má a za druhé on si nechcel vypisovať trapošiny, on si chcel zašukať a tebe to nedošlo medzi riadkami. Má ťa za lahkú a mega lacnú ženu. Už je len otázka, že proč.

V jeho mysli sa odohráva toto 👉🏻👌🏻. O viac nemá záujem. Jednoduché.