icon

Prečo píše iba cez zoznamku aj po stretnutiach?

Včera o 07:39

Boli sme spolu už trikrát vonku, rozumieme si a zakaždým navrhne ďalšie stretnutie. Čísla sme si vymenili, ale aj tak mi píše iba cez zoznamovaciu aplikáciu a na WhatsAppe neodpovie. Neviem, či je to len jeho zvyk, alebo si tým zámerne drží odstup. Spýtali by ste sa ho na to priamo?

pletko325
Včera o 07:46

Navrhol by som to.
Nemôžeme si radšej písať cez WhatsApp, je to pre mňa jednoduchšie, nemusím zbytočne otvárať zoznamovaciu aplikáciu (prípadne dodaj) už som ťa našla, tak tam nemusím chodiť 😉

domkakvet
Včera o 07:50

@anonym_autor na zoznamke sa mu pise lepsie, nemusi preklikavat, ked ma rozpisane.

anonym_fa2faf
Včera o 07:50

Nema nejaku este inu znamost?
Cez zoznamku sa musi zrejme prihlasit.
Cez cislo mu správa pipne rovno aby to nebolo "podozrive"...

anonym_7d5244
Včera o 07:51

Niektorí ľudia vyslovene nechcú mať/používať otravné/závislácke sociálne siete (FB, IG, WA...), používajú len niektorý/é z komunikátorov, messengerov. Tie tiež avizujú novú správu, ale ničím iným neotravujú.

autor
Včera o 07:54
@anonym_fa2faf

Nema nejaku este inu znamost?
Cez zoznamku sa musi zrejme prihlasit.
Cez cislo mu správa pipne rovno aby to nebolo "podozrive"...

@anonym_fa2faf Tvrdí, že nie, keď som sa pýtala medzi rečou.

anonym_fa2faf
Včera o 07:56
@anonym_7d5244

Niektorí ľudia vyslovene nechcú mať/používať otravné/závislácke sociálne siete (FB, IG, WA...), používajú len niektorý/é z komunikátorov, messengerov. Tie tiež avizujú novú správu, ale ničím iným neotravujú.

@anonym_7d5244 ak by nemal inu siet ok. Cez zoznamku. Ale pise ze ma....

lujza10
Včera o 07:57

Podla mna na tu zoznamku nechodí len kvôli tvojim správam. Inak by ti napísal sms, alebo už aj zavolal.

patrike
Včera o 07:58

Zbytocne riesis detaily, zaujem ma, stretka navrhuje, aj sa konaju. Nie kazdy je telefonicky typ.

pletko325
Včera o 07:59
@anonym_7d5244

@anonym_7d5244 Aká je podľa teba univerzálna komunikačná aplikácia, kde je všetko v jednom (telefonovanie, posielanie správ, súborov, obrázkov...).
Pochopím sociálne siete, FB, IG a ostatné, no WhatsApp nie je sociálna sieť, je to klasický "instant messaging" 😂
Lenže autorka píše že má aj WhatsApp, čo je myslím univerzálnejšie a bezpečnejšie, ako zoznamovacia aplikácia, ku ktorej má boh vie kto prístup.
Skôr mi to pripadá, že je tam preto, lebo má rozrobených viacej žien a píše každej, alebo ešte hľadá ďalšie možnosti (ženy).

patrike
Včera o 08:00
@lujza10

Podla mna na tu zoznamku nechodí len kvôli tvojim správam. Inak by ti napísal sms, alebo už aj zavolal.

@lujza10 Tak mi vysvetli pripad, ked mi po prvom stretnuti cez zoznamku bola zena schopna sama zavolat, aj hodinu rozpravat o vsetkom moznom, az ma to otravovalo a zdrzovalo, ked som navrhol namiesto toho osobne stretnutie, tak si tazko hladala termin.

lujza10
Včera o 08:03
@patrike

@lujza10 Tak mi vysvetli pripad, ked mi po prvom stretnuti cez zoznamku bola zena schopna sama zavolat, aj hodinu rozpravat o vsetkom moznom, az ma to otravovalo a zdrzovalo, ked som navrhol namiesto toho osobne stretnutie, tak si tazko hladala termin.

@patrike potrebovala sa asi len vyrozprávať, ale o osobné stretnutie nemala záujem. Vyhovovala jej takáto komunikácia.

pletko325
Včera o 08:06
@patrike

@patrike Nemala žiadnu kamarátku, ktorej by sa dokázala vyrozprávať, tak našla prvého "baránka". Povedala čo chcela, dostala to zo seba a ďalej nemala záujem o dáke stretnutie.

bomba36
Včera o 08:07

V zoznamke vás má všetky pod určitým nickom, tak má prehľad komu píše. Keď má veľa uložených čísel tak netuší ktorá ste ktorá.

anonym_ef69f0
Včera o 08:08
@anonym_7d5244

podla mna ma este ine preto zoznamka mu viac vyhovuje, u mna vsetci seriozni chceli cim skor prejst na nejaku soc.siet niekedy az prikis skoro. Ti, co nenavrhli a ostali na zoznamke nikdy nic seriozne nehladali.

@anonym_7d5244 to je pravda ja tiez uprednostnujem len 2 socialne siete WA pracovne kontakty, a pre tych ktori nemaju IG a IG mam pre blizkych ludi. Ale tak na zoznamke si isto nepise s rodinou, kamosmi alebo kolegami/nadriadenym 🤔

patrike
Včera o 08:17
@bomba36

V zoznamke vás má všetky pod určitým nickom, tak má prehľad komu píše. Keď má veľa uložených čísel tak netuší ktorá ste ktorá.

@bomba36 To nedava logiku, aj v mobile si ich vie pomenovat. Zmysel by to davalo, ak ma zenu / trvalu partnerku a nechce sa prezradit. Apka s vypnutymi notifikaciami je menej napadna.

anonym_f19fb1
Včera o 08:38
@patrike

@patrike Chcela iba pozornost, nemala zaujem sa stretavat. Pripadne nevyzera prilis dobre a po blbej skusenosti si chcela usetrit depku, ze sa ta druha strana po stretnuti neozve.

anonym_f19fb1
Včera o 08:49

Za mna je to zvlastne. Ved niekoho nasiel, preco ma potrebu ist kazdy den na tu zoznamku, ked sa na nu mozte vykaslat a pokracovat na hocijakom messengeri, na ktorom sa dohodnete. Nehovoriac o tom, ze komunikacia na messengeri je sukromna, sifrovana a na to, co si pisete na serveri zoznamky, sa moze pozerat kde kdo z adminov.

patrike
Včera o 08:52
@anonym_f19fb1

@patrike Chcela iba pozornost, nemala zaujem sa stretavat. Pripadne nevyzera prilis dobre a po blbej skusenosti si chcela usetrit depku, ze sa ta druha strana po stretnuti neozve.

@anonym_f19fb1 Vyzerala dobre, potom sme este jedno stretnutie tusim po mesiaci mali, boli sme sa kupat na strkovisku.

anonym_15fb3d
Včera o 09:05
@anonym_f19fb1

Za mna je to zvlastne. Ved niekoho nasiel, preco ma potrebu ist kazdy den na tu zoznamku, ked sa na nu mozte vykaslat a pokracovat na hocijakom messengeri, na ktorom sa dohodnete. Nehovoriac o tom, ze komunikacia na messengeri je sukromna, sifrovana a na to, co si pisete na serveri zoznamky, sa moze pozerat kde kdo z adminov.

@anonym_f19fb1 asi chce mať oddelené dočasné známosti zo zoznamky a súkromný život
niektorí sa riadia heslom nebudú kupovať mačku vo vreci, vyskúša viaceré a potom si vyberie ktorá mu viac vyhovuje

anonym_f19fb1
Včera o 09:08
@anonym_15fb3d

@anonym_f19fb1 asi chce mať oddelené dočasné známosti zo zoznamky a súkromný život
niektorí sa riadia heslom nebudú kupovať mačku vo vreci, vyskúša viaceré a potom si vyberie ktorá mu viac vyhovuje

@anonym_15fb3d vyskusa viacere, myslis akoze v posteli? 😀 To je pravda, ze az ked spadne oblecenie, nema ten druhy, co skryvat.

anonym_0dd4ac
Včera o 10:09

Ja to mám tiež tak, ale ja svoje číslo súkromné nedávam, ani meno na FB , IG apd. Čiže minimálne do 3 stretnutia komunikujem tam. Zatiaľ som iba s jedným mužom prešla nad tento limit, dala som mu svoje číslo aj FB a potom som to oľutovala.

anonym_300db4
Včera o 10:50

@anonym_autor manzelke by to vadilo?

anonym_8de035
Včera o 14:08

Tiez nedavam svoje cislo a meno, kym sa parkrat nestretneme. Vyuzivam appku, prip. mam speci tel. cislo a whatsup na taketo znamosti.