Prečo píše iba cez zoznamku aj po stretnutiach?
Boli sme spolu už trikrát vonku, rozumieme si a zakaždým navrhne ďalšie stretnutie. Čísla sme si vymenili, ale aj tak mi píše iba cez zoznamovaciu aplikáciu a na WhatsAppe neodpovie. Neviem, či je to len jeho zvyk, alebo si tým zámerne drží odstup. Spýtali by ste sa ho na to priamo?
@anonym_autor na zoznamke sa mu pise lepsie, nemusi preklikavat, ked ma rozpisane.
Nema nejaku este inu znamost?
Cez zoznamku sa musi zrejme prihlasit.
Cez cislo mu správa pipne rovno aby to nebolo "podozrive"...
Niektorí ľudia vyslovene nechcú mať/používať otravné/závislácke sociálne siete (FB, IG, WA...), používajú len niektorý/é z komunikátorov, messengerov. Tie tiež avizujú novú správu, ale ničím iným neotravujú.
Nema nejaku este inu znamost?
Cez zoznamku sa musi zrejme prihlasit.
Cez cislo mu správa pipne rovno aby to nebolo "podozrive"...
@anonym_fa2faf Tvrdí, že nie, keď som sa pýtala medzi rečou.
Niektorí ľudia vyslovene nechcú mať/používať otravné/závislácke sociálne siete (FB, IG, WA...), používajú len niektorý/é z komunikátorov, messengerov. Tie tiež avizujú novú správu, ale ničím iným neotravujú.
@anonym_7d5244 ak by nemal inu siet ok. Cez zoznamku. Ale pise ze ma....
Podla mna na tu zoznamku nechodí len kvôli tvojim správam. Inak by ti napísal sms, alebo už aj zavolal.
Zbytocne riesis detaily, zaujem ma, stretka navrhuje, aj sa konaju. Nie kazdy je telefonicky typ.
@anonym_7d5244 Aká je podľa teba univerzálna komunikačná aplikácia, kde je všetko v jednom (telefonovanie, posielanie správ, súborov, obrázkov...).
Pochopím sociálne siete, FB, IG a ostatné, no WhatsApp nie je sociálna sieť, je to klasický "instant messaging" 😂
Lenže autorka píše že má aj WhatsApp, čo je myslím univerzálnejšie a bezpečnejšie, ako zoznamovacia aplikácia, ku ktorej má boh vie kto prístup.
Skôr mi to pripadá, že je tam preto, lebo má rozrobených viacej žien a píše každej, alebo ešte hľadá ďalšie možnosti (ženy).
Podla mna na tu zoznamku nechodí len kvôli tvojim správam. Inak by ti napísal sms, alebo už aj zavolal.
@lujza10 Tak mi vysvetli pripad, ked mi po prvom stretnuti cez zoznamku bola zena schopna sama zavolat, aj hodinu rozpravat o vsetkom moznom, az ma to otravovalo a zdrzovalo, ked som navrhol namiesto toho osobne stretnutie, tak si tazko hladala termin.
@lujza10 Tak mi vysvetli pripad, ked mi po prvom stretnuti cez zoznamku bola zena schopna sama zavolat, aj hodinu rozpravat o vsetkom moznom, az ma to otravovalo a zdrzovalo, ked som navrhol namiesto toho osobne stretnutie, tak si tazko hladala termin.
@patrike potrebovala sa asi len vyrozprávať, ale o osobné stretnutie nemala záujem. Vyhovovala jej takáto komunikácia.
@patrike Nemala žiadnu kamarátku, ktorej by sa dokázala vyrozprávať, tak našla prvého "baránka". Povedala čo chcela, dostala to zo seba a ďalej nemala záujem o dáke stretnutie.
V zoznamke vás má všetky pod určitým nickom, tak má prehľad komu píše. Keď má veľa uložených čísel tak netuší ktorá ste ktorá.
podla mna ma este ine preto zoznamka mu viac vyhovuje, u mna vsetci seriozni chceli cim skor prejst na nejaku soc.siet niekedy az prikis skoro. Ti, co nenavrhli a ostali na zoznamke nikdy nic seriozne nehladali.
@anonym_7d5244 to je pravda ja tiez uprednostnujem len 2 socialne siete WA pracovne kontakty, a pre tych ktori nemaju IG a IG mam pre blizkych ludi. Ale tak na zoznamke si isto nepise s rodinou, kamosmi alebo kolegami/nadriadenym 🤔
V zoznamke vás má všetky pod určitým nickom, tak má prehľad komu píše. Keď má veľa uložených čísel tak netuší ktorá ste ktorá.
@bomba36 To nedava logiku, aj v mobile si ich vie pomenovat. Zmysel by to davalo, ak ma zenu / trvalu partnerku a nechce sa prezradit. Apka s vypnutymi notifikaciami je menej napadna.
@patrike Chcela iba pozornost, nemala zaujem sa stretavat. Pripadne nevyzera prilis dobre a po blbej skusenosti si chcela usetrit depku, ze sa ta druha strana po stretnuti neozve.
Za mna je to zvlastne. Ved niekoho nasiel, preco ma potrebu ist kazdy den na tu zoznamku, ked sa na nu mozte vykaslat a pokracovat na hocijakom messengeri, na ktorom sa dohodnete. Nehovoriac o tom, ze komunikacia na messengeri je sukromna, sifrovana a na to, co si pisete na serveri zoznamky, sa moze pozerat kde kdo z adminov.
@patrike Chcela iba pozornost, nemala zaujem sa stretavat. Pripadne nevyzera prilis dobre a po blbej skusenosti si chcela usetrit depku, ze sa ta druha strana po stretnuti neozve.
@anonym_f19fb1 Vyzerala dobre, potom sme este jedno stretnutie tusim po mesiaci mali, boli sme sa kupat na strkovisku.
Za mna je to zvlastne. Ved niekoho nasiel, preco ma potrebu ist kazdy den na tu zoznamku, ked sa na nu mozte vykaslat a pokracovat na hocijakom messengeri, na ktorom sa dohodnete. Nehovoriac o tom, ze komunikacia na messengeri je sukromna, sifrovana a na to, co si pisete na serveri zoznamky, sa moze pozerat kde kdo z adminov.
@anonym_f19fb1 asi chce mať oddelené dočasné známosti zo zoznamky a súkromný život
niektorí sa riadia heslom nebudú kupovať mačku vo vreci, vyskúša viaceré a potom si vyberie ktorá mu viac vyhovuje
@anonym_f19fb1 asi chce mať oddelené dočasné známosti zo zoznamky a súkromný život
niektorí sa riadia heslom nebudú kupovať mačku vo vreci, vyskúša viaceré a potom si vyberie ktorá mu viac vyhovuje
@anonym_15fb3d vyskusa viacere, myslis akoze v posteli? 😀 To je pravda, ze az ked spadne oblecenie, nema ten druhy, co skryvat.
Ja to mám tiež tak, ale ja svoje číslo súkromné nedávam, ani meno na FB , IG apd. Čiže minimálne do 3 stretnutia komunikujem tam. Zatiaľ som iba s jedným mužom prešla nad tento limit, dala som mu svoje číslo aj FB a potom som to oľutovala.
@anonym_autor manzelke by to vadilo?
Tiez nedavam svoje cislo a meno, kym sa parkrat nestretneme. Vyuzivam appku, prip. mam speci tel. cislo a whatsup na taketo znamosti.

Navrhol by som to.
Nemôžeme si radšej písať cez WhatsApp, je to pre mňa jednoduchšie, nemusím zbytočne otvárať zoznamovaciu aplikáciu (prípadne dodaj) už som ťa našla, tak tam nemusím chodiť 😉