Prečo sa muži zo zoznamky odmlčia? Poprosím o názor mužov.
Ahojte, vážim si ženský názor, ale rada by som poznala názor mužov na takýto prístup.
Som aktuálne na FB zoznamke. Mám tam fotky, jedna z nich je tá, ktorú mám aj v profile na FB. Najprv muž prejaví cez zoznamku záujem, píše každý deň, zaujíma sa. Píšeme si tri dni. Potom mi pošle svoje meno na FB, aby som ho našla a napísali sme si cez msng. Klikla som na link, napísala som mu, ahoj, tu je "zuza" zo zoznamky, verím, že ti nepadnem do spamu, alebo niečo podobné.... a on mi odpísal smajlík. Tým komunikácia skončila. Fotka je rovnaká ako na zoznamke, profil mám zamknutý, priateľov spoločných nemáme, nepoznáme sa. Smajlík a to je všetko. Už dva dni ani obraz ani zvuk. Ja nepíšem, nechávam to tak, beriem to ako nezáujem. Toto sa mi už raz stalo. Nerozumiem tomuto postoju.
Možno si ťa podľa mena našiel aj na linkedine a nepáčilo sa mu čím sa živíš :D ale skôr si píše aj z inými a na viac komunikácii nemá kapacitu
@anonym_8cce9b no asi sotva si ma našiel na linkedlne, nakoľko na FB nemám priezvisko. A keď si teda písal s viacerými, čo je v pohode, lebo aj ja si píšem s viacerými, tak na čo potom chce ísť mimo zoznamku? Ty si chlap?
@anonym_autor
Prečo ťa zaujíma názor chlapa?
@buminka555 lebo ma zaujíma názor muža, prosím rešpektuj to.
@anonym_autor Názor muža: našiel som si ženu na zoznamke. Keď som ju hľadal, písal som si s viacerými. Nikdy som sa neodmlcal. Ale niekedy sme došli do bodu, kedy sa naše záujmy odlisovali a jednoducho sme to ukončili. Nepýtala si sa chlapa, prečo sa odmlčal?
Pises ako general. Mna by si takym stylom odradila. Som muz, ale nie som debil.
@anonym_autor Názor muža: našiel som si ženu na zoznamke. Keď som ju hľadal, písal som si s viacerými. Nikdy som sa neodmlcal. Ale niekedy sme došli do bodu, kedy sa naše záujmy odlisovali a jednoducho sme to ukončili. Nepýtala si sa chlapa, prečo sa odmlčal?
@pr85 nie, už som sa ho nepýtala, ja si píšem tiež s viacerými, čiže not big deal. Ale ma to zaujímalo. Každopádne, určite nemá záujem, ak by mal, tak by v komunikácii pokračoval ďalej.
Pises ako general. Mna by si takym stylom odradila. Som muz, ale nie som debil.
@anonym_8da958 hodnosťou nie som generál, ale prezradím ti, že on je v hierarchii vyššie. I keď povedzme si pravdu, tiež to nie je generál. Alebo vo výslužbe.
@anonym_autor Ahoj, som muž a môj názor na toto je takýto. Podľa mňa si píše s viacerými a pravdepodobne ho zaujala nejaká iná viac a píše si s ňou. Ešte sa pristavím pri správe, či si napísala on dal smajlík je možné, že čakal správu od Teba, že to rozvinieš dalej. Keď sa žena mužovi páči a píšu si hocikde, tak chlap uričte napíše. Snad to vyjde nabuduce. Prajem vela stastia.
Je to tým že tám nemáš priezvisko, čo tam máš? Iba prezývku? Nepôsobí to dôveryhodne, ani sa im nečudujem
@anonym_autor Ahoj, autorka mňa by velmi zaujímalo, čo písať ženám na zoznamke, aby ju chlap zaujal?
Je to tým že tám nemáš priezvisko, čo tam máš? Iba prezývku? Nepôsobí to dôveryhodne, ani sa im nečudujem
@anonym_41d4ac ani on tam nemá celé meno, tiež má prezývku. Z titulu svojej práce tam meno nemáme.
Ahoj "Zuza",moc to analyzujes a riesis.Ked uz viac nenapisal,tak to tak, asi malo byť.Vesmir to zariadi,bud trpezliva🍀.
@anonym_41d4ac ani on tam nemá celé meno, tiež má prezývku. Z titulu svojej práce tam meno nemáme.
@anonym_autor na Facebooku?
@anonym_autor Ahoj, autorka mňa by velmi zaujímalo, čo písať ženám na zoznamke, aby ju chlap zaujal?
@slobodnyanonym nenútený prejav, žiadne tlaky, žiadne plytké reči, žiadne vulgárnosti. Treba originálne oslovenie a cez písmenká si musíte sadnúť. Ale samozrejme, najprv si ľudia pozrú fotku a či chceme alebo nechceme, je to o sympatiách.
@anonym_8cce9b no asi sotva si ma našiel na linkedlne, nakoľko na FB nemám priezvisko. A keď si teda písal s viacerými, čo je v pohode, lebo aj ja si píšem s viacerými, tak na čo potom chce ísť mimo zoznamku? Ty si chlap?
@anonym_autor áno som chlap. Inak ja som tiež ghostol ženy zopárkrát. Raz to bolo kvôli tomu že mi začala písať zdrobneninou mena a zľakol som sa toho tak som ju ghostol :D druhý krát som zas stresoval z odpoveďou, overthinkoval a nevedel som jej napísať a keď ubehol týždeň od poslednej komunikácie tak som si myslel že už sa ozvať by bolo moc trápne. Nuž, nie každý vie komunikovať 🙂
@anonym_autor áno som chlap. Inak ja som tiež ghostol ženy zopárkrát. Raz to bolo kvôli tomu že mi začala písať zdrobneninou mena a zľakol som sa toho tak som ju ghostol :D druhý krát som zas stresoval z odpoveďou, overthinkoval a nevedel som jej napísať a keď ubehol týždeň od poslednej komunikácie tak som si myslel že už sa ozvať by bolo moc trápne. Nuž, nie každý vie komunikovať 🙂
@anonym_8cce9b my sme hlavne vo veku, že neghostujeme ľudí. My sa normálne odmlčíme.
@slobodnyanonym nenútený prejav, žiadne tlaky, žiadne plytké reči, žiadne vulgárnosti. Treba originálne oslovenie a cez písmenká si musíte sadnúť. Ale samozrejme, najprv si ľudia pozrú fotku a či chceme alebo nechceme, je to o sympatiách.
@anonym_autor To je jasné, že ludia si začnu pisat len, ked su tam sympatie. Tiež by som nepísal babe, ktorá mi je nesympatická.
Si neprijemna. Preto sa odmlcal.
nema kapacitu, mozno napisal 20 zenam a uz nie si v uzsom vybere, zbytocne mu pisat
Ja som sa odmlčal po 2 rande z dôvodu, že som sa v komunikácií cítil ako slon v porceláne. Vážne konverzácie o nudných témach, akýkoľvek pokus o odľahčenie konverzácie skončil nepochopením. Nebavilo ma to, a nechcelo sa mi vysvetľovať.
Žiaden muž ti bohužiaľ nedokáže napísať, prečo ti viac nenapísal ten jeden konkrétny muž. Je to hrozne individuálna záležitosť. Ja vždy odpisujem, neodpisujem iba ak je žena v diskusii strohá, alebo nieje schopná rozvinúť debatu.

Možno si ťa podľa mena našiel aj na linkedine a nepáčilo sa mu čím sa živíš :D ale skôr si píše aj z inými a na viac komunikácii nemá kapacitu