icon

Prečo sa muži zo zoznamky odmlčia? Poprosím o názor mužov.

Dnes o 17:04

Ahojte, vážim si ženský názor, ale rada by som poznala názor mužov na takýto prístup.

Som aktuálne na FB zoznamke. Mám tam fotky, jedna z nich je tá, ktorú mám aj v profile na FB. Najprv muž prejaví cez zoznamku záujem, píše každý deň, zaujíma sa. Píšeme si tri dni. Potom mi pošle svoje meno na FB, aby som ho našla a napísali sme si cez msng. Klikla som na link, napísala som mu, ahoj, tu je "zuza" zo zoznamky, verím, že ti nepadnem do spamu, alebo niečo podobné.... a on mi odpísal smajlík. Tým komunikácia skončila. Fotka je rovnaká ako na zoznamke, profil mám zamknutý, priateľov spoločných nemáme, nepoznáme sa. Smajlík a to je všetko. Už dva dni ani obraz ani zvuk. Ja nepíšem, nechávam to tak, beriem to ako nezáujem. Toto sa mi už raz stalo. Nerozumiem tomuto postoju.

anonym_8cce9b
Dnes o 17:29

Možno si ťa podľa mena našiel aj na linkedine a nepáčilo sa mu čím sa živíš :D ale skôr si píše aj z inými a na viac komunikácii nemá kapacitu

autor
Dnes o 17:31
@anonym_8cce9b

Možno si ťa podľa mena našiel aj na linkedine a nepáčilo sa mu čím sa živíš :D ale skôr si píše aj z inými a na viac komunikácii nemá kapacitu

@anonym_8cce9b no asi sotva si ma našiel na linkedlne, nakoľko na FB nemám priezvisko. A keď si teda písal s viacerými, čo je v pohode, lebo aj ja si píšem s viacerými, tak na čo potom chce ísť mimo zoznamku? Ty si chlap?

buminka555
Dnes o 17:37

@anonym_autor
Prečo ťa zaujíma názor chlapa?

autor
Dnes o 17:38
@buminka555

@anonym_autor
Prečo ťa zaujíma názor chlapa?

@buminka555 lebo ma zaujíma názor muža, prosím rešpektuj to.

pr85
Dnes o 17:44

@anonym_autor Názor muža: našiel som si ženu na zoznamke. Keď som ju hľadal, písal som si s viacerými. Nikdy som sa neodmlcal. Ale niekedy sme došli do bodu, kedy sa naše záujmy odlisovali a jednoducho sme to ukončili. Nepýtala si sa chlapa, prečo sa odmlčal?

anonym_8da958
Dnes o 17:47

Pises ako general. Mna by si takym stylom odradila. Som muz, ale nie som debil.

kiki68
Dnes o 17:51

Nazor asi vsetkych “ fucking wankers “ 😀

autor
Dnes o 17:53
@pr85

@anonym_autor Názor muža: našiel som si ženu na zoznamke. Keď som ju hľadal, písal som si s viacerými. Nikdy som sa neodmlcal. Ale niekedy sme došli do bodu, kedy sa naše záujmy odlisovali a jednoducho sme to ukončili. Nepýtala si sa chlapa, prečo sa odmlčal?

@pr85 nie, už som sa ho nepýtala, ja si píšem tiež s viacerými, čiže not big deal. Ale ma to zaujímalo. Každopádne, určite nemá záujem, ak by mal, tak by v komunikácii pokračoval ďalej.

autor
Dnes o 17:54
@anonym_8da958

Pises ako general. Mna by si takym stylom odradila. Som muz, ale nie som debil.

@anonym_8da958 hodnosťou nie som generál, ale prezradím ti, že on je v hierarchii vyššie. I keď povedzme si pravdu, tiež to nie je generál. Alebo vo výslužbe.

slobodnyanonym
Dnes o 17:55

@anonym_autor Ahoj, som muž a môj názor na toto je takýto. Podľa mňa si píše s viacerými a pravdepodobne ho zaujala nejaká iná viac a píše si s ňou. Ešte sa pristavím pri správe, či si napísala on dal smajlík je možné, že čakal správu od Teba, že to rozvinieš dalej. Keď sa žena mužovi páči a píšu si hocikde, tak chlap uričte napíše. Snad to vyjde nabuduce. Prajem vela stastia.

anonym_41d4ac
Dnes o 17:57

Je to tým že tám nemáš priezvisko, čo tam máš? Iba prezývku? Nepôsobí to dôveryhodne, ani sa im nečudujem

slobodnyanonym
Dnes o 17:58

@anonym_autor Ahoj, autorka mňa by velmi zaujímalo, čo písať ženám na zoznamke, aby ju chlap zaujal?

autor
Dnes o 17:58
@anonym_41d4ac

Je to tým že tám nemáš priezvisko, čo tam máš? Iba prezývku? Nepôsobí to dôveryhodne, ani sa im nečudujem

@anonym_41d4ac ani on tam nemá celé meno, tiež má prezývku. Z titulu svojej práce tam meno nemáme.

tundra
Dnes o 17:59

Ahoj "Zuza",moc to analyzujes a riesis.Ked uz viac nenapisal,tak to tak, asi malo byť.Vesmir to zariadi,bud trpezliva🍀.

anonym_41d4ac
Dnes o 18:00
@anonym_autor

@anonym_41d4ac ani on tam nemá celé meno, tiež má prezývku. Z titulu svojej práce tam meno nemáme.

@anonym_autor na Facebooku?

autor
Dnes o 18:01
@slobodnyanonym

@anonym_autor Ahoj, autorka mňa by velmi zaujímalo, čo písať ženám na zoznamke, aby ju chlap zaujal?

@slobodnyanonym nenútený prejav, žiadne tlaky, žiadne plytké reči, žiadne vulgárnosti. Treba originálne oslovenie a cez písmenká si musíte sadnúť. Ale samozrejme, najprv si ľudia pozrú fotku a či chceme alebo nechceme, je to o sympatiách.

anonym_8cce9b
Dnes o 18:01
@anonym_autor

@anonym_8cce9b no asi sotva si ma našiel na linkedlne, nakoľko na FB nemám priezvisko. A keď si teda písal s viacerými, čo je v pohode, lebo aj ja si píšem s viacerými, tak na čo potom chce ísť mimo zoznamku? Ty si chlap?

@anonym_autor áno som chlap. Inak ja som tiež ghostol ženy zopárkrát. Raz to bolo kvôli tomu že mi začala písať zdrobneninou mena a zľakol som sa toho tak som ju ghostol :D druhý krát som zas stresoval z odpoveďou, overthinkoval a nevedel som jej napísať a keď ubehol týždeň od poslednej komunikácie tak som si myslel že už sa ozvať by bolo moc trápne. Nuž, nie každý vie komunikovať 🙂

autor
Dnes o 18:04
@anonym_8cce9b

@anonym_autor áno som chlap. Inak ja som tiež ghostol ženy zopárkrát. Raz to bolo kvôli tomu že mi začala písať zdrobneninou mena a zľakol som sa toho tak som ju ghostol :D druhý krát som zas stresoval z odpoveďou, overthinkoval a nevedel som jej napísať a keď ubehol týždeň od poslednej komunikácie tak som si myslel že už sa ozvať by bolo moc trápne. Nuž, nie každý vie komunikovať 🙂

@anonym_8cce9b my sme hlavne vo veku, že neghostujeme ľudí. My sa normálne odmlčíme.

slobodnyanonym
Dnes o 18:16
@anonym_autor

@slobodnyanonym nenútený prejav, žiadne tlaky, žiadne plytké reči, žiadne vulgárnosti. Treba originálne oslovenie a cez písmenká si musíte sadnúť. Ale samozrejme, najprv si ľudia pozrú fotku a či chceme alebo nechceme, je to o sympatiách.

@anonym_autor To je jasné, že ludia si začnu pisat len, ked su tam sympatie. Tiež by som nepísal babe, ktorá mi je nesympatická.

anonym_8da958
Dnes o 18:28

Si neprijemna. Preto sa odmlcal.

anonym_99bdfc
Dnes o 19:10

nema kapacitu, mozno napisal 20 zenam a uz nie si v uzsom vybere, zbytocne mu pisat

anonym_5a5e7b
Dnes o 19:25

Ja som sa odmlčal po 2 rande z dôvodu, že som sa v komunikácií cítil ako slon v porceláne. Vážne konverzácie o nudných témach, akýkoľvek pokus o odľahčenie konverzácie skončil nepochopením. Nebavilo ma to, a nechcelo sa mi vysvetľovať.

richardiv
Dnes o 19:32

Žiaden muž ti bohužiaľ nedokáže napísať, prečo ti viac nenapísal ten jeden konkrétny muž. Je to hrozne individuálna záležitosť. Ja vždy odpisujem, neodpisujem iba ak je žena v diskusii strohá, alebo nieje schopná rozvinúť debatu.