Prečo toľko dobrých mužov preferuje mužov?
Ahojte hladam si uz vyse roka priatela, som dost narocna. Mam vlastny byt auto ziadna hypoteka a to iste ocakavam aj od partnera. Dobre vyzeram cvicim chodim do spolocnosti a napriek tomu ziadny muz o ktoreho by som stala ma neoslovi. V praci ale mam zaujem o jedneho auditora v korporate ktoreho vidavam raz za cas. Co ma ale teraz uplne zarazilo ze som sa dozvedela ze nie je na zeny. On je ale uplne moj typ po kazdej stranke aj dobra praca. Som dost zufala lebo z toho mnozstva muzov je kvalitnych zalostne malo a este z toho je viacero teplych... Poznam dalsich dvoch ktori su detto...
@anonym_autor pozrela by som sa na to, ze ty od nich nieco ziadas, urcity standard ale pozri sa aj co vies ponuknut ty? Je na tej istej urovni? Nemozes chciet viac ako das
Už teraz viem ze otázku olutujem a ide pravdepodobne o trolliu temu ale co ta na tom tak zarazilo?
Chces od muza vlastny byt, auto, ziadna hypo 😀 este par rokov preberaj a bude ti stacit aj rozvedeny v podnajme
prečo tolko super žien, ktorým sa tak darí ako tebe a sú také úspešné su samé a nemajú žiadneho chlapa?
@zojazoja nemam taku skusenost, vsetky moje kamaratky su zadane ale ti ich muzi nie su nic extra
@anonym_autor pozrela by som sa na to, ze ty od nich nieco ziadas, urcity standard ale pozri sa aj co vies ponuknut ty? Je na tej istej urovni? Nemozes chciet viac ako das
@sweet20 ja viem ponuknut vsetko co sa od zeny ocakava, navyse este si moze byt muz isty ze ho nechcem len pre peniaze lebo mam vlastne
@anonym_autor a vážny vzťah si mala kedy naposledy? A v akej vekovej kategórii si?
@zojazoja mam 28 a vazny vztah som mala pred dvomi rokmi. Rozisla som sa s nim lebo bol neambiciozny Ja potrebujem niekoho energetickeho, kto chce v zivote nieco dokazat
Ak takto povýšenecky vystupuješ aj naživo, tak raz budeš rada aj za " nekvalitného " Fera s hypotékou.
Si samostatná, sebavedomá, sebestačná... Prečo čakáš, aby Ťa nejaký muž oslovil? Ak máš záujem, tak urob prvý krok - rýchlejšie to preriediš a zistíš či v Tvojom okolí ešte niečo vhodné zostalo. Buď aktívna!
Aj Popoluška princa pristavila s vetou: Vy už odchádzate? 😉
Chces od muza vlastny byt, auto, ziadna hypo 😀 este par rokov preberaj a bude ti stacit aj rozvedeny v podnajme
@anonym_124e8a urcite nie
je vela gayov, urcite nie 4 percenta o ktorych sa oficialne hovori, je ich zhruba okolo 20 - 30 percent co je dost, v mojom okoli je ich vela
je vela gayov, urcite nie 4 percenta o ktorych sa oficialne hovori, je ich zhruba okolo 20 - 30 percent co je dost, v mojom okoli je ich vela
@anonym_c03115 to iste si myslim aj ja, je to daleko cez 4 percenta a cim uspesnejsi muz tym vacsia sanca ze je gay alebo bi
@anonym_autor lebo si na slovensku
Si samostatná, sebavedomá, sebestačná... Prečo čakáš, aby Ťa nejaký muž oslovil? Ak máš záujem, tak urob prvý krok - rýchlejšie to preriediš a zistíš či v Tvojom okolí ešte niečo vhodné zostalo. Buď aktívna!
Aj Popoluška princa pristavila s vetou: Vy už odchádzate? 😉
@tanyan len ja mam problem aj vobec stretnut v realnom zivote niekoho o koho by som mala zaujem, skoro na kazdom mi nieco vadi ze to bije do oka
@anonym_c03115 áno,toto číslo by sa malo v štatistikách rozhodne prehodnotiť
@halford89 namyslena nie som a protivna mozno ano ale to lebo som nestastna, takto som si zivot nevysnivala
Vyskusaj nehladat ma Slovensku, je to strata casu. Vacsina muzov nafukana, egocentricka, chcu, aby zena bola nizsie, naroky extremne, ale nie na seba. Homosexuali su fajn, s tym tvojim by som sa pokusila aspon skamaratit. Mozno ti aj nieco uprimne poradi. Moc si neslubuj od muza, ze bude ako ty, tam budu velke trenice.
Pozri, netušíš, akých chlapov majú tie tvoje kamošky doma-ako sa k ním správajú. Prídeš mi dosť fixovaná na vzhľad muža. Treba si uvedomiť, že v dnešnej dobe so vzhľadom vieš urobiť veľa, s pohavou a tým, aký je to muž už nie. V tomto by si mohla dozrieť a dat šancu aj takému, ktorý nie je hollywoodsky krásavec na prvy pohľad a pritom pri večeri by Ťa odrovnal charizmou, rozhľado, humorom, nazormi...nikdy nevieš.
@halford89 nie. Pokial nechcem 45 rocneho muza tak to nie je take lahke ako si predstavujes. Ja by som chcela niekoho v mojom veku a aby nieco aj mal nech nemam pocit ze ma len vyuziva
Ja mam viac kamaratiek v okoli ktore su same, maju byvanie, auto, dobru pracu. Ale popravde necudujem sa ze nemaju partnera. Je to aj o prisposobeni sa. Nehovorim, ze mas znizit z narokov ale s mojim muzom to tiez nezacinalo ako prechadzka ruzovou zahradou no po rokoch a preskakanych veciac je to super. Tiez by som nechodila s kazdym debilkom ale nemozes cakat ze vsetko to posledneho detailu bude podla tvojich predstav.
Vyskusaj nehladat ma Slovensku, je to strata casu. Vacsina muzov nafukana, egocentricka, chcu, aby zena bola nizsie, naroky extremne, ale nie na seba. Homosexuali su fajn, s tym tvojim by som sa pokusila aspon skamaratit. Mozno ti aj nieco uprimne poradi. Moc si neslubuj od muza, ze bude ako ty, tam budu velke trenice.
@lenusiatko ja by som radsej ale slovaka aj ked viem anglicky a nemecky. Vsetci ti machri z dubaju a pod su iba k...vnici. ja by som chcela uz aj rodinu pomaly mam pocit ze mi zivot uteka pomedzi prstami
Pokiaľ nechcem 45-ročného... Ale zabezpečený muž okolo 30 nemá potrebu sa viazať vo vzťahu. Ak je od začiatku rodinne založený, tak si tú rodinu už založil okolo 25 a ak potrebuje ešte dospieť, tak to skôr ako okolo 40 nebude.
Čize chceš zhruba 30 ročného bez hypotéky s vlastným bývaním, autom, ideálne majiteľa firmy. Škoda Jovinecko bol ešte pred pár mesiacmi voľný.
Pozri, netušíš, akých chlapov majú tie tvoje kamošky doma-ako sa k ním správajú. Prídeš mi dosť fixovaná na vzhľad muža. Treba si uvedomiť, že v dnešnej dobe so vzhľadom vieš urobiť veľa, s pohavou a tým, aký je to muž už nie. V tomto by si mohla dozrieť a dat šancu aj takému, ktorý nie je hollywoodsky krásavec na prvy pohľad a pritom pri večeri by Ťa odrovnal charizmou, rozhľado, humorom, nazormi...nikdy nevieš.
@enmery ako mam ale fungovat s niekym kto sa mi fyzicky nepaci? Do konca zivota byt s niekym kto ma nepritahuje to je na zblaznenie
Žiaden chlap ti nie je roveň. No to je problém . Možno nájdeš nejakého mimo Slovenska
@halford89 nie. Pokial nechcem 45 rocneho muza tak to nie je take lahke ako si predstavujes. Ja by som chcela niekoho v mojom veku a aby nieco aj mal nech nemam pocit ze ma len vyuziva
@anonym_autor si velmi náročná. Neviem, ako si ty k tvojmu byvaniu prisla sama bez hypotéky, asi si si nan v tvojom veku nezarobila. NIe každý má možnost nieco dostat /zdedit, atd. Je vela šikovných pohladnych muzov s hypotékou na 30 rokov. Tych automaticky vylucis?
Pokiaľ nechcem 45-ročného... Ale zabezpečený muž okolo 30 nemá potrebu sa viazať vo vzťahu. Ak je od začiatku rodinne založený, tak si tú rodinu už založil okolo 25 a ak potrebuje ešte dospieť, tak to skôr ako okolo 40 nebude.
@tanyan cize bud stary dedko alebo zobrak ale som dopadla
Čize chceš zhruba 30 ročného bez hypotéky s vlastným bývaním, autom, ideálne majiteľa firmy. Škoda Jovinecko bol ešte pred pár mesiacmi voľný.
@personality nic proti ale neni moj typ

prečo tolko super žien, ktorým sa tak darí ako tebe a sú také úspešné su samé a nemajú žiadneho chlapa?