Prečo toľko dobrých mužov preferuje mužov?
Ahojte hladam si uz vyse roka priatela, som dost narocna. Mam vlastny byt auto ziadna hypoteka a to iste ocakavam aj od partnera. Dobre vyzeram cvicim chodim do spolocnosti a napriek tomu ziadny muz o ktoreho by som stala ma neoslovi. V praci ale mam zaujem o jedneho auditora v korporate ktoreho vidavam raz za cas. Co ma ale teraz uplne zarazilo ze som sa dozvedela ze nie je na zeny. On je ale uplne moj typ po kazdej stranke aj dobra praca. Som dost zufala lebo z toho mnozstva muzov je kvalitnych zalostne malo a este z toho je viacero teplych... Poznam dalsich dvoch ktori su detto...
@anonym_autor si velmi náročná. Neviem, ako si ty k tvojmu byvaniu prisla sama bez hypotéky, asi si si nan v tvojom veku nezarobila. NIe každý má možnost nieco dostat /zdedit, atd. Je vela šikovných pohladnych muzov s hypotékou na 30 rokov. Tych automaticky vylucis?
@barka1 ak je pohladny a ma dobru pracu tak to je v pohode, takeho by som brala
Ja sa nehanbím priznať, že som veľmi materiálne založená, môžem si to dovoliť vďaka práci na sebe. Ale nikdy by som mužov neposudzovala podľa toho, či majú hypotéku. Bežne alebo aj nadpriemerne zarábajúci človek si vo väčšom meste bývanie bez hypotéky nezabezpečí. Aj lekári platia hypotéky, aj špičkoví právnici. A to nehovorím, že dobrým partnerom môže byť aj elektrikár či pokladač podlahy. A predstav si, aj muži zarábajúci málo sú inteligentní a ambiciózni. Ich ambicióznosť môže spočívať v tom, že robia prácu ktorá ich baví. Pre mňa je podstatné, či ma muž priťahuje fyzicky, či je rozhľadený, či sa s ním mám o čom rozprávať a či budeme vedieť tráviť čas. Sorry, ale z každej tvojej reakcie sála nejaký komplex, ješitnosť. Podľa mňa dobrí muži chcú veselú pohodovú ženu. Z teba nejde ani veselosť ani pohoda. Mimochodom, čo sa týka k*****ov v Dubaji, asi sa pohybuješ v zlej spoločnosti. Ja som v Dubaji každý mesiac a stretávam tam množstvo pohodových mužov.
@tanyan cize bud stary dedko alebo zobrak ale som dopadla
@anonym_autor 40 nie je dedko. 😉 Môžeš sa aktuálne sústrediť na kariéru a za nejakých 5 rokov už nebude ten rozdiel taký veľký. Nikde predsa nie je napísané, že musíš mať partnera hneď a práve teraz. Na dobré sa predsa oplatí počkať.
Pohoda, zostaneš sama. Budeš sebestačná sebavedomá žena, až dokým nebude treba niečo reálne spraviť. Vzťah nie je o tom, že ti má niekto robiť poskoka a ešte byť aj ako z titulky časopisu. ... Fyzická atraktivita pre ženy ? Často sa stretávam s tým, dokonca sú aj články o tom, že to nefunguje tak ako u mužov a že ženy skôr pozerajú na správanie a charizmu, osobnosť a pod. ... Tie čo pozerajú na vzhľad ako alfa omega tým to aj tak nevydrží, lebo raz zostarne aj tak. ... Nevadí, vždy si budeš myslieť pri každom ktorého stretneš, že ťa chce pre peniaze. Vždy budeš porovnávať, posudzovať jeho a seba. Vyčítať mu hento a tamto. Nie každý má rovnaký talent, možnosti, schopnosti a situáciu.
Ja som majetok partnerky nikdy neriešil. Ja som hľadal lásku s kompatibilným človekom. Tzn. Osobnostne a fyzickou atraktivitou. A nie blbiny okolo toho.
@halford89 ano tiez som byt dostala od rodicov, ale tvrdo som cely zivot studovala a makala na sebe, cize nie je to uplne bez zasluhy
@zojazoja nemam taku skusenost, vsetky moje kamaratky su zadane ale ti ich muzi nie su nic extra
@anonym_autor pre nich možno extra sú, len pre teba nemusia byť 😀 v tom je rozdiel 😀
@anonym_autor 40 nie je dedko. 😉 Môžeš sa aktuálne sústrediť na kariéru a za nejakých 5 rokov už nebude ten rozdiel taký veľký. Nikde predsa nie je napísané, že musíš mať partnera hneď a práve teraz. Na dobré sa predsa oplatí počkať.
@tanyan vacsina 40 rocnych su dedkovia, nechcem nikoho urazat ale ich tak beriem, chcem niekoho v mojej vekovej skupine
@anonym_autor no tak vidíš, všetci zadaní v tvojej vekovej skupine si vybrali iné dievčatá, ženy a ty si ostala voľná. to znamená čo? že niekde bude chyba v Matrixe 🙂
@anonym_autor no tak vidíš, všetci zadaní v tvojej vekovej skupine si vybrali iné dievčatá, ženy a ty si ostala voľná. to znamená čo? že niekde bude chyba v Matrixe 🙂
@zojazoja presne to mi napadlo 😂
Mam znamu, bohatu peniazmi a chudodnu duchom. Nik pre nu nebol dost pekny, dost bohaty, ambiciozny... Doteraz je sama a nechape preco. Zaujimave je, ze vsetci okolo vedia, preco to tak je.
@zojazoja presne to mi napadlo 😂
@miselka257 🙂 🙂 a možno aj celá táto diskusia je chyba v Matrixe. 🙂
@halford89 lebo dostala a čaká, že niekto iný nebude využívať to, čo "trvdo vydrela štúdiom". 😂
@halford89 ano tiez som byt dostala od rodicov, ale tvrdo som cely zivot studovala a makala na sebe, cize nie je to uplne bez zasluhy
@anonym_autor he ty mas byt od rodicov a od partnera chces bez hypo. Pobavilo. Ak si chces niekoho najst, popracuj najprv na vlastnej spokojnosti a vyrovnanosti. Pises, akoby si mala o 10r menej. Btw s muzom mame byt v ba bez hypo, na ktory sme si sami zarobili, ale z dvoch prijmov. Sam by to ani jeden z nas nedal. (Mame cca o 10r viac ako ty.)
@anonym_autor he ty mas byt od rodicov a od partnera chces bez hypo. Pobavilo. Ak si chces niekoho najst, popracuj najprv na vlastnej spokojnosti a vyrovnanosti. Pises, akoby si mala o 10r menej. Btw s muzom mame byt v ba bez hypo, na ktory sme si sami zarobili, ale z dvoch prijmov. Sam by to ani jeden z nas nedal. (Mame cca o 10r viac ako ty.)
@anonym_878e49 chápem ak by žiadala byt od chlapa po 40tke, on už vie kam smeruje jeho život a má väčšinou svoje vlastné bývanie, ale pod 30 je ťažké získať niečo bez hypotéky 😀
@halford89 nikto ma tu nechapete vobec, skoda reci naozaj, len chcem niekoho na mojej urovni to je cele
nikto ta nechapeme...ved sa pozri do zrkadla na seba a uvedom si, že nie si schopná si nájsť takého na úrovni ako si ty. nemáš na to. nenašla si ho 2 roky čo si sama....nie si na takej úrovni, aby takí chlapi sa vyskytli v tvojej blízkosti a našla si ho.
Wau
Som si myslela ze ja som narocna ale netaham sa ani z rychlika. Veta zeby si dokazala akceptovat aj hypoteku ma dorazila 😀.
Ja si myslim ze urcite bude chyba aj v Tebe , uz len podla komentarov vidis ze zrovna ok to nebude s Tebou. Mimochodom mne tiez raz ostane byt ale v zivote nikdy by som sa nim nechvalila lebo nieje absolutne cim, ten byt predsa zaplatili moji ( v tvojom pripade tvoji) rodicia. Tebe to nieje vrcholne sproste sa tym prezentovat pritom si ho DOSTALA ? A este to iste chciet od muza ktoreho budes mat ? Vsak by ma hanba fackala chvalit sa niecim za co som sa ja sama nezasluzila
Wau
Som si myslela ze ja som narocna ale netaham sa ani z rychlika. Veta zeby si dokazala akceptovat aj hypoteku ma dorazila 😀.
Ja si myslim ze urcite bude chyba aj v Tebe , uz len podla komentarov vidis ze zrovna ok to nebude s Tebou. Mimochodom mne tiez raz ostane byt ale v zivote nikdy by som sa nim nechvalila lebo nieje absolutne cim, ten byt predsa zaplatili moji ( v tvojom pripade tvoji) rodicia. Tebe to nieje vrcholne sproste sa tym prezentovat pritom si ho DOSTALA ? A este to iste chciet od muza ktoreho budes mat ? Vsak by ma hanba fackala chvalit sa niecim za co som sa ja sama nezasluzila
@ivik4 ale veď ona si ho zaslúžila 😀 😀 😀 (píše, že tvrdo CELÝ ŽIVOT studovala a makala na sebe) 😀 omgggggg, toto keď niekto napíše, tam nebude všetko s kostolným poriadkom
@ivik4 ale veď ona si ho zaslúžila 😀 😀 😀 (píše, že tvrdo CELÝ ŽIVOT studovala a makala na sebe) 😀 omgggggg, toto keď niekto napíše, tam nebude všetko s kostolným poriadkom
@kathy7337 kvazi spravila preto velke ... ako vsetci co raz nieco zdedime. Ci studuje alebo nie, to je uplne odveci. Je to zasluha rodicov, nie jej ( nas) . Bodka
Boze 🙄
Pozri, netušíš, akých chlapov majú tie tvoje kamošky doma-ako sa k ním správajú. Prídeš mi dosť fixovaná na vzhľad muža. Treba si uvedomiť, že v dnešnej dobe so vzhľadom vieš urobiť veľa, s pohavou a tým, aký je to muž už nie. V tomto by si mohla dozrieť a dat šancu aj takému, ktorý nie je hollywoodsky krásavec na prvy pohľad a pritom pri večeri by Ťa odrovnal charizmou, rozhľado, humorom, nazormi...nikdy nevieš.
@anonym_autor skus hladat chlapa s potencialom, aj keby momentalne nemal to, co ty. A nehladat princa krasona, ako pise @enmery
@anonym_autor No autorka, z tych odpovedi, co som si tu precitala, ake si kočkám dala ti poviem, ze budes asi este velmi dlho sama. Najprv po precitani prispevku som mala v umysle ta povzbudit, ale po precitani tvojich odpovedi, tento moj umysel velmi rychlo opadol. Myslim si, ze podla toho co si pisala pre teba nie je dobry absolutne nikto, lebo na kazdom by ti cosi vadilo. Takze zhrniem to, pre teba sa taky chlap podla tvojich kriterii este nenarodil🤷♀️ Ked nesuhlasis s tym co som napisala, sa cudovat nebudem, lebo nic ti nie je dobre🤷♀️ A tak ti prajem vela stastia aspon...

Ja chápem 😅 keď vidia tie umelé napichané Anče s IQ mrazenej ryby ich prejde chuť