icon

Prečo toľko dobrých mužov preferuje mužov?

16. sep 2025

Ahojte hladam si uz vyse roka priatela, som dost narocna. Mam vlastny byt auto ziadna hypoteka a to iste ocakavam aj od partnera. Dobre vyzeram cvicim chodim do spolocnosti a napriek tomu ziadny muz o ktoreho by som stala ma neoslovi. V praci ale mam zaujem o jedneho auditora v korporate ktoreho vidavam raz za cas. Co ma ale teraz uplne zarazilo ze som sa dozvedela ze nie je na zeny. On je ale uplne moj typ po kazdej stranke aj dobra praca. Som dost zufala lebo z toho mnozstva muzov je kvalitnych zalostne malo a este z toho je viacero teplych... Poznam dalsich dvoch ktori su detto...

bielasovicka
16. sep 2025
@anonym_autor

@halford89 nikto ma tu nechapete vobec, skoda reci naozaj, len chcem niekoho na mojej urovni to je cele

@anonym_autor no vieš co? Takúto dámu ako si ty, nechce žiadny chlap. Ty, úroveň 🙄

enmery
16. sep 2025
@vlucifuk

Ja sa tu len pripnem, lebo chcem vedieť, či ešte má autorka argumenty na svoju obhajobu. Ja neviem, zdá sa mi, že zdravý rozum sa z tých ľudí vytráca. Bože, dúfam, že moji synovia natrafia na dievčatá, čo budú "nohami na zemi".

@vlucifuk Ona už nenapíše, hodila tam urazenú vetu, ze nikto z nás to nechápe. Čiže vôbec nie je schopná prijať niečo konštruktívne a ze keď mi 40 ľudí napise to isté, asi by som mala zamyslieť aj nad sebou-práve preto nemám chlapa, akého chcem, lebo tí zo mňa cítia presne toto.

miselka257
16. sep 2025

nevadí, tak nechajme túto tému, nenapíše mi radšej niekto dobrý recept na hrnčekovú bábovku? 😁😂 ideálne aby mala málo kcal 😀

halford89
Odpoveď bola odstránená
terry658
16. sep 2025

@anonym_autor to je asi ten problém. Ty seba vidíš ako na nejakej úrovni. Ale každý človek, aj sfetovaný bezďák má rovnakú hodnotu ako ty.
To že máš prácu, zdedený byt a nejaké ambície z teba nerobí človeka na úrovni.
Tvoj postoj je to, čo Ťa od ľudí bude držať ďaleko.
Partnerský vzťah nie je o napĺňaní koloniek s výškou mzdy a majetkom. Vzťah je o láske, kompatibilite, vernosti, možnosti oprieť sa o toho druhého. Toto v tvojich kolónkach nevidím.

anonym_b9cdb3
16. sep 2025
@miselka257

nevadí, tak nechajme túto tému, nenapíše mi radšej niekto dobrý recept na hrnčekovú bábovku? 😁😂 ideálne aby mala málo kcal 😀

@miselka257 5 hrnčekov teplej vody a na bábovku už nebudeš mať chuť😉
Nízkokalorická bábovka je aj tak o ničom

miselka257
16. sep 2025
@anonym_b9cdb3

@miselka257 5 hrnčekov teplej vody a na bábovku už nebudeš mať chuť😉
Nízkokalorická bábovka je aj tak o ničom

@anonym_b9cdb3 z toho sa len potototo a fakt nebudem mať chuť na bábovku, dobrý nápad 😂

zojazoja
16. sep 2025
@ibaja29

@zojazoja no po precitani viacerych komentov som uz pochopila ze chyba bude inde ako v chlapoch v tomto pripade zjavne.. 🙈

@ibaja29 s týmto súhlasím.. naozaj🙂

ameixa
16. sep 2025
@anonym_autor

@tanyan cize bud stary dedko alebo zobrak ale som dopadla

@anonym_autor s takymto nastavenim Ti ani palce nedrzim 🙂

anonym_cf6106
16. sep 2025
@janka_23

@anonym_autor skôr ty nechápeš to, ze v tvojom veku asi ťažko najdes niekoho kto ma v 28 byt bez hypo, auto a neviem koľko núl na účte. Ak chces vzdelaného, studovaneho tak len v cca 26tke končia vysokú školu

@janka_23 vzdelaný a vyštudovaný hentakú hus akurát tak dobre vy..tká a pošle vieš kam a tý veľmi inteligentný len oblúkom obídu.

anonym_db032b
16. sep 2025
@anonym_autor

@halford89 nikto ma tu nechapete vobec, skoda reci naozaj, len chcem niekoho na mojej urovni to je cele

@anonym_autor na akej urovni?ze dostane byt od rodicov?😅

anonym_db032b
16. sep 2025

Ešte sa stavím že aj na auto ti prispeli
Chvalis sa cudzím perím
A ty sa čudujes?

janka_23
16. sep 2025
@anonym_cf6106

@janka_23 vzdelaný a vyštudovaný hentakú hus akurát tak dobre vy..tká a pošle vieš kam a tý veľmi inteligentný len oblúkom obídu.

@anonym_cf6106 v prvom rade to co ona hľadá je viac-menej nereálne. K tomu co ponúka ona sa nevyjadrujem lebo tak sebastredneho cloveka som uz dlho nevidela. Snáď ju zivot naučí

wolf_
Autor odpoveď zmazal
anonym_37a7bc
16. sep 2025

@anonym_autor budem kontroverzna ale ja Ťa chapem. Síce necakam od muza vlastne auto a byt bez hypoteky aj keď sama ten byt mam a to som od teba urcite mladsia ale dnes je velmi malo kvalitnych muzov. Ja mam velmi vela peknych múdrych kamaratiek ktore su bohuzial same a to co sa o ne zaujima je niekedy des. Ja odkedy som sa rozisla s ex som tiez sama a vidim to tak ze aj ostanem a to si myslim tiez ze nevyzeram zle, staram sa o seba, chodim do fitka snazim sa pekne obliekat ale je to tazke 🙂)

halford89
Odpoveď bola odstránená
anonym_f6b4f9
16. sep 2025

@anonym_autor keď čítam tvoje odpovede, skoro ako keby som počula hovoriť môjho švagra 😀 27r, hľadá ženu, s bytom, s dobrým vzdelaním a platom, on je RNDr, Tech Lead v korporáte, má svoje auto, býva síce u rodičov, ale pozerá byt, že chce kúpiť 😀 to by ste sa teda našli 👌

doriiis
16. sep 2025

No jo. Zmier sa s tým, že pravdepodobne ani nikoho nenájdeš

anonym_37a7bc
16. sep 2025
@halford89
Odpoveď bola zmazaná

@halford89 pre mna su kvalitni muzi to co tu bolo 20 rokov dozadu nie to co tu mame teraz.

autor
16. sep 2025
@anonym_37a7bc

@anonym_autor budem kontroverzna ale ja Ťa chapem. Síce necakam od muza vlastne auto a byt bez hypoteky aj keď sama ten byt mam a to som od teba urcite mladsia ale dnes je velmi malo kvalitnych muzov. Ja mam velmi vela peknych múdrych kamaratiek ktore su bohuzial same a to co sa o ne zaujima je niekedy des. Ja odkedy som sa rozisla s ex som tiez sama a vidim to tak ze aj ostanem a to si myslim tiez ze nevyzeram zle, staram sa o seba, chodim do fitka snazim sa pekne obliekat ale je to tazke 🙂)

@anonym_37a7bc mohla by som ti sukromne napisat spravu? Nieco anonymne, nechcem instagram ani tel cislo, iba by som sa chcela porozpravat

anonym_37a7bc
16. sep 2025

@anonym_autor dobre beriem s5. Precitala som si tie komentare o hypoteke a to je fakt zle😀 tak ako pisali uz predomnou aj ti “prachaci” maju hypoteky ked sme uz pritom

halford89
Odpoveď bola odstránená
viki99999
16. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_37a7bc mohla by som ti sukromne napisat spravu? Nieco anonymne, nechcem instagram ani tel cislo, iba by som sa chcela porozpravat

@anonym_autor mozes

viki99999
16. sep 2025
@halford89
Odpoveď bola zmazaná

@halford89 dufam😀 noo tak takeho by som nechcela ake takeho romantickeho co je rodinny typ a slusne vychovany gentleman tak takeho😀

marca12
16. sep 2025
@anonym_autor

@halford89 ano tiez som byt dostala od rodicov, ale tvrdo som cely zivot studovala a makala na sebe, cize nie je to uplne bez zasluhy

@anonym_autor Ty si byt zdedila a ocakavas,ze nejaky chlap okolo 30tky bude zabezpeceny? Mas nerealny sny. Staci,ak bude chlap pracovity a vybudujete si nieco svoje. My sme s muzom zacinali od nuly v podnajme a spolocne sme si vybudovali vlastny domov. Ty si zatial nedosiahla nic okrem zdedeneho bytu,preto mas nerealne predstavy. Inak by si sa pozerala na svet,keby si si sama musela zabezpecit byvanie a platit hypoteku.

halford89
Odpoveď bola odstránená
viki99999
16. sep 2025
@halford89
Odpoveď bola zmazaná

@halford89 ja randim s minimalne 30 kmi😀 a aj tam su rezervy a chyba slusne vychovanie a galantnost.. za to cez vikend ma dedusko pustil prvu nastupit do elektricky a sotva chodil😀 tomuto hovorim galantnost stara skola

jago3690
16. sep 2025

Zatiaľ si sama nedokázala nič, pred 2 rokmi si doštudovala školu čo ti platili rodičia a všetko ostatne ti kúpili tiež, o akej úrovni hovoris? Sama si si za svoje kúpila čo? Okrem jedla. To by ma fakt zaujimalo ako si to stihla. Skôr chlap čo spĺňa tvoje požiadavky nemá záujem o ženu s povolaním dcéra čo si ju adoptuje miesto jej rodičov 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

anonym_2d081c
16. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor si rozmaznana a velmi....ty si tak skoro chlapa nenajdes lebo este musis dospiet a aj upravit svoje naroky🫣

mamutka
16. sep 2025

@anonym_autor prezraď čo si to vyštudovala, keď si sa toľko nadrela? Určite niečo čo tu majú tisíce iných mladých ľudí. Takže nič extra si nedosiahla v tomto. Majetok máš od rodičov. Sama si nič nedosiahla. Myslíš, že dobre vyzeráš, lenže vkus majú muzi rôzny, takže mnohých z nich tvoj výzor proste vôbec neosloví. Človek musí niečo vyžarovať, musí mať osobnosť, charizmu. Píšeš ako neuvedomela, nezrelá rozmaznana pubertacka. Ak tak aj rozprávaš a spravas sa, tak proste nemas čo ponúknuť. Muži vidia rozmaznanu babu, ktorá nič moc nedosiahla. Si veľmi neobjektívna.