icon

Prečo ženy chcú iných mužov a nie mňa?

unbeholfen
3. apr 2026

Diskutujme. Prečo vždy tí druhí a nie ja?

Strana
z2
unbeholfen
autor
4. apr 2026

Bol som si dnes zafandiť na futbale, aj tam chodia ženy, a dokonca aj pekné a vysoké som tam zazrel. Ale obvykle sú s frajermi. Tak predpokladám že idú ako doprovod so svojimi polovičkami.

anonym_2e9334
4. apr 2026
@unbeholfen

A velakrát je paradoxom že to povie žena ktorá nieje škaredá.

A dokonca nedávno som aj zažil že jedna žena mi povedala že ona si o sebe nemyslí že je pekná ale keby ste videli fotku (čo samozrejme kvôli GDPR neuverejním) tak by ste odpadli že modelka.

@unbeholfen sak ani ty nemusis byt vyslovene skaredy, len asi nemas to spravne vyzarovanie

unbeholfen
autor
4. apr 2026

Nemám a kašlem na to. Bol som dnes na futbale fandiť, užil som si atmosféru, v meste kde sa hral zápas je McDonalds tak som sa zastavil, doma pozerám obľúbený seriál a nepchávam sa sladkosťami, popíjam colu… Zlatý život. Načo sú mi ženy? Keď budem chcieť sex, pôjdem za prostitútkou. A hento čo vyššie spomenuli že vyberám kontajnery a zbieram kovošrot, to robím len vtedy keď nemám peniaze. Keď ich mám tak si život užívam plnými dúškami. Keď sa ženám páčia tí druhí, tak nech sa snimi zadrhnú. Ja mám svoj nezdravý životný štýl a to je najväčšia láska.

Budem si to užívať kým ma nevyhodia zo zamestnania a budem zase bez príjmu. Potom ma zachráni to zálohovanie a speňažovanie kovošrotu. A aj to by som nenazval tak škaredo ako ste to nazvali vy, ale nazvime to tak že som eko aktivista a záleží mi na životnom prostredí. Tak len zálohovatelné nádoby premiestňujem z komunálneho odpadu a zo zeme tam kam patria, a kovošrot tak isto, tiež ho len premiestnim tam kam patrí. Že to takto vyznie lepšie.

Aj keď pravda je taká že som som šiel autom ktoré mi nepatrí, seriál si pozerám v byte ktorý mi nepatrí, na ajfóne ktorý som dostal ako darček na vianoce, za dáta ktoré som dostal ako darček od operátora, a sladkosti jem za peniaze ktoré mi nepatria lebo som v mínuse.

unbeholfen
autor
4. apr 2026

Ale keby som šiel teoreticky na rande (prakticky sa k tomu nikdy nedostanem) tak z pohladu ženy prídem na aute, poviem jej že žijem sám, a môže prísť na návštevu, pozvem ju na večeru v reštike. Ona o tom nemusí vedieť že auto, byt, aj peniaze sú len požičané a v skutočnosti som chudoba čo nemá nič.

A ďalšia vec: Najviššia pôrodnosť je v najchudobnejších oblastiach (zaostalé krajiny, rómske osady, migrantské štvrte) tam tí muži majú čo ženám ponúknuť? Či tam tie deti nosí bocian či ako? Taký chalan z Luníku 9 čo nedokončil ani základnú školu, nikdy nepracoval, a žike v chatrči s 12-imi súrodencami čo vie žene ponúknuť? A predsa tam každý ženu má.

unbeholfen
autor
4. apr 2026

A už neraz som písal aj skutočný príbeh kde priemerne vyzerajúca žena (teda nie škaredá ani modelka ale v celku pekná) gymnazistka, zo slušnej rodiny, sa dala dokopy s rómom z osady čo boli takí chudobní že jej mamina im kupovala práčku lebo nemali ani to. Čo na ňom videla? Pritom jej kurizovali spolužiaci aj chalani s autami atď. Ďalšia baba z podnikatelskej rodiny sa dala dokopy s feťákom z chudobnej rodiny, on sám bol problémový, večne nezamestnaný, pijaval lacné čučo so sockami na schodoch. Čím ju ohúril?

orisker
5. apr 2026

Slovami.
Chlap sa zamiluje hlavne očami - vizáž a celkový vzhľad ženy.
Žena zas hlavne ušami.
Ty im skrátka trepeš veci, ktoré nechcú počúvať.

karolinakr
5. apr 2026
@unbeholfen

Nemám a kašlem na to. Bol som dnes na futbale fandiť, užil som si atmosféru, v meste kde sa hral zápas je McDonalds tak som sa zastavil, doma pozerám obľúbený seriál a nepchávam sa sladkosťami, popíjam colu… Zlatý život. Načo sú mi ženy? Keď budem chcieť sex, pôjdem za prostitútkou. A hento čo vyššie spomenuli že vyberám kontajnery a zbieram kovošrot, to robím len vtedy keď nemám peniaze. Keď ich mám tak si život užívam plnými dúškami. Keď sa ženám páčia tí druhí, tak nech sa snimi zadrhnú. Ja mám svoj nezdravý životný štýl a to je najväčšia láska.

Budem si to užívať kým ma nevyhodia zo zamestnania a budem zase bez príjmu. Potom ma zachráni to zálohovanie a speňažovanie kovošrotu. A aj to by som nenazval tak škaredo ako ste to nazvali vy, ale nazvime to tak že som eko aktivista a záleží mi na životnom prostredí. Tak len zálohovatelné nádoby premiestňujem z komunálneho odpadu a zo zeme tam kam patria, a kovošrot tak isto, tiež ho len premiestnim tam kam patrí. Že to takto vyznie lepšie.

Aj keď pravda je taká že som som šiel autom ktoré mi nepatrí, seriál si pozerám v byte ktorý mi nepatrí, na ajfóne ktorý som dostal ako darček na vianoce, za dáta ktoré som dostal ako darček od operátora, a sladkosti jem za peniaze ktoré mi nepatria lebo som v mínuse.

@unbeholfen sam sebe si si odpovedal, prečo nemaš uspech...dostaneš 1000 rad, ktore myslim neboli ani zlé, aby sa aspoň na pol sekundy zamyslel, že ozaj - nemože to byt pravda? nezačnrm od zajtra inak? zoberiem si priklad z uspešnejšich? namiesto toho, vypotiš tuto kravinu - kašlem na to, bude sa prežierat, nech sa muži ženami zadrhnu a dalšich 30r vyplakavat ako ta nikto nechce....stale chces, aby sa všetci zmenili a brali ta takeho, aky si ! evidentne tieto tvoje očakavania 40 rokov neboli naplnene a nepriniesli želaný výsledok a stale budes tie iste chyby robit od nekonečna po nekonečno
neuspešni ludia su sami sebe najväčšim nepriatelom - obmedzeni v zmyšlani, zadubení, a chybu hladaju vždy inde, len nie v sebe...

anonym_2e9334
5. apr 2026
@orisker

Slovami.
Žena zas hlavne ušami.

@unbeholfen suhlasim s @orisker plus feromony, z tolkeho nezdraveho jedla asi ziadne nevyplavujes.

karolinakr
5. apr 2026
@unbeholfen

A už neraz som písal aj skutočný príbeh kde priemerne vyzerajúca žena (teda nie škaredá ani modelka ale v celku pekná) gymnazistka, zo slušnej rodiny, sa dala dokopy s rómom z osady čo boli takí chudobní že jej mamina im kupovala práčku lebo nemali ani to. Čo na ňom videla? Pritom jej kurizovali spolužiaci aj chalani s autami atď. Ďalšia baba z podnikatelskej rodiny sa dala dokopy s feťákom z chudobnej rodiny, on sám bol problémový, večne nezamestnaný, pijaval lacné čučo so sockami na schodoch. Čím ju ohúril?

@unbeholfen ty sa vždy porovnavaš s najväčšou luzou a chceš, ked oni maju uspech, prečo nie ty, namiesto aby si sa porovnal s najlepšimi a dal si latku vyššie a makal na sebe.. Si lenivy, nechce sa ti nič robit, pohodlný a porovnaš sa s najväčšimi stroskotancami a čakaš, že tvoje problemy sa vyriešia lusknutim čarovneho prutika
a vieš - pohodlnost je nepriatelom každeho progresu

karolinakr
5. apr 2026

Uspešny človek - počuva mudrejšich, berie si z nich priklad, da sa poučit, pracuje na sebe, je vytrvaly, neda sa odradit neuspechom, pouči sa z chýb, napreduje
Neuspešny - lutuje sa, cely svet obviňuje zo svojho neuspechu, nepočuva rady mudrejšich, mysli, že vie všetko najlepšie, pohodlny, prejeda sa, necviči a so založenymi rukami čaká na zázrak

simonbrk
5. apr 2026

Práve kvôli tomu, že sa ľutuješ. Ženy nechcú mužov, čo stále vyplakavajú. Čoby ženy?... Ani muži nechcú, aby sa ich partnerka stále zhadzovala. Ja som robila toto isté. Bola som si neistá. Furt som opakovala, že som škaredá, tučná, ničím nezaujímavá, a aj keď som sa tým mužom páčila taká, aká som –Toto ich odradilo.

unbeholfen
autor
5. apr 2026
@orisker

Slovami.
Žena zas hlavne ušami.

@orisker a ten druhý takisto neatraktívny im trepe to čo chcú počuť. Hovorí sa aj že musíš vedieť správne tlačiť kaleráby.

simonbrk
5. apr 2026
@unbeholfen

@unbeholfen Ja tomuto neverím. Pekný rage bait 🙂

unbeholfen
autor
5. apr 2026
@karolinakr

@unbeholfen sam sebe si si odpovedal, prečo nemaš uspech...dostaneš 1000 rad, ktore myslim neboli ani zlé, aby sa aspoň na pol sekundy zamyslel, že ozaj - nemože to byt pravda? nezačnrm od zajtra inak? zoberiem si priklad z uspešnejšich? namiesto toho, vypotiš tuto kravinu - kašlem na to, bude sa prežierat, nech sa muži ženami zadrhnu a dalšich 30r vyplakavat ako ta nikto nechce....stale chces, aby sa všetci zmenili a brali ta takeho, aky si ! evidentne tieto tvoje očakavania 40 rokov neboli naplnene a nepriniesli želaný výsledok a stale budes tie iste chyby robit od nekonečna po nekonečno
neuspešni ludia su sami sebe najväčšim nepriatelom - obmedzeni v zmyšlani, zadubení, a chybu hladaju vždy inde, len nie v sebe...

@karolinakr nech ma berú takého aký som. Veď v móde je úprimnosť nie pretvárka. Alebo život je divadlo? Človek nemá byť sám sebou ale celý život sa pretvarovať podľa trendov? V zaostalých krajinách ako žijú muži? A predsa ich ženy chcú.

unbeholfen
autor
5. apr 2026
@anonym_2e9334

@unbeholfen suhlasim s @orisker plus feromony, z tolkeho nezdraveho jedla asi ziadne nevyplavujes.

@anonym_2e9334 ano niečo v tom bude že vyplavovanie feremónov. Leno to že ako sa majú o seba muži starať a majú vyzerať ako metrosexuáli sú len kecy, lebo v reálne vidím úplný opak.

unbeholfen
autor
5. apr 2026
@karolinakr

@unbeholfen ty sa vždy porovnavaš s najväčšou luzou a chceš, ked oni maju uspech, prečo nie ty, namiesto aby si sa porovnal s najlepšimi a dal si latku vyššie a makal na sebe.. Si lenivy, nechce sa ti nič robit, pohodlný a porovnaš sa s najväčšimi stroskotancami a čakaš, že tvoje problemy sa vyriešia lusknutim čarovneho prutika
a vieš - pohodlnost je nepriatelom každeho progresu

@karolinakr ale ako mi vysvetlíš že tá lúza má frajerky a velakrát aj o pár líg vyššiu. Akože im sa to podarí? Osobne poznám mužov ktorý žijú ešte horšie ako ja a majú ženy jak lusk.

unbeholfen
autor
5. apr 2026
@karolinakr

Uspešny človek - počuva mudrejšich, berie si z nich priklad, da sa poučit, pracuje na sebe, je vytrvaly, neda sa odradit neuspechom, pouči sa z chýb, napreduje
Neuspešny - lutuje sa, cely svet obviňuje zo svojho neuspechu, nepočuva rady mudrejšich, mysli, že vie všetko najlepšie, pohodlny, prejeda sa, necviči a so založenymi rukami čaká na zázrak

@karolinakr a niektorí sa ho aj dočkajú. Poznám nejedného obézneho či necvičí, stagnuje v práci, nerieši len si tak pláva životom že bude čo bude a pekné ženy si nabalia. Takže to je len o tých feremónoch.

unbeholfen
autor
5. apr 2026
@simonbrk

Práve kvôli tomu, že sa ľutuješ. Ženy nechcú mužov, čo stále vyplakavajú. Čoby ženy?... Ani muži nechcú, aby sa ich partnerka stále zhadzovala. Ja som robila toto isté. Bola som si neistá. Furt som opakovala, že som škaredá, tučná, ničím nezaujímavá, a aj keď som sa tým mužom páčila taká, aká som –Toto ich odradilo.

@simonbrk máš pekné vlasy, také princeznovské. Zapletal by som ti ich. Kutral by som sa ti v nich. Hral by som sa ti s vlasmy. Také všeobecné babranie vlasov.

simonbrk
5. apr 2026
@unbeholfen

@simonbrk máš pekné vlasy, také princeznovské. Zapletal by som ti ich. Kutral by som sa ti v nich. Hral by som sa ti s vlasmy. Také všeobecné babranie vlasov.

@unbeholfen no ďakujem

unbeholfen
autor
5. apr 2026
@simonbrk

@unbeholfen Ja tomuto neverím. Pekný rage bait 🙂

@simonbrk sám som si to všimol že v tie momenty som šťastný. Že akoby som si hladal šťastie v inom. Ako keď sa niekto po rozchode opije aby to lahšie znášal, tak toto je taký únik pred tým že strašne by som chcel frajerku ale neviem to dosiahnúť tak odvádzam svoju pozornosť inam, lebo tie menované zážitky tiež vyvolajú radosť. Hormóny štastia.

karolinakr
5. apr 2026
@unbeholfen

@simonbrk sám som si to všimol že v tie momenty som šťastný. Že akoby som si hladal šťastie v inom. Ako keď sa niekto po rozchode opije aby to lahšie znášal, tak toto je taký únik pred tým že strašne by som chcel frajerku ale neviem to dosiahnúť tak odvádzam svoju pozornosť inam, lebo tie menované zážitky tiež vyvolajú radosť. Hormóny štastia.

@unbeholfen no dobre, tak potom kde je problem? buď sám sebou a dožaduj sa žien

anonym_05df00
5. apr 2026

Na zoznamkach je vela tucnych zien po 50tke. Tam by si mohol mat sancu

unbeholfen
autor
6. apr 2026
@karolinakr

@unbeholfen no dobre, tak potom kde je problem? buď sám sebou a dožaduj sa žien

@karolinakr nedožaduj, si chcela povedať.

unbeholfen
autor
6. apr 2026
@anonym_05df00

Na zoznamkach je vela tucnych zien po 50tke. Tam by si mohol mat sancu

@anonym_05df00 to už mám dávno za sebou. Zoznamky pre väčšinu ludí nefungujú.

karolinakr
7. apr 2026
@unbeholfen

@karolinakr nedožaduj, si chcela povedať.

@unbeholfen nie, nepovedala som v žiadnom pripade Nedožaduj žien, o tom diskusia nebola....Diskusia je o tom, že ty ženy chceš priťahuju ťa, pýtaš sa, kde robiš chybu a ked dostaneš odpoved, že maš so sebou niečo robiť, lebo od prirody ti nebolo dane, aby sa same lepili na teba, tak musiš preto niečo spraviť a pričiniť sa o to, načo ty argumentuješ tym, že od teba 100razy horši maju a tým pádom nebudeš nič meniť, hoci to 40r nefunguje
tak si ostal sedieť na tom istom konari na ktorom si sedel, robiť nebudeš nič, ale čakaš, že ťa všetci budu akceptovať a ked sa to nestane, budeš sa prežierať

Toto je result po mnohoročnych skusenostiach a badania o ženach - ked ža ženy nechce, tak sa prežieraj ! Priber 100kg, a potom ťa už vôbec nebudú chcieť
Namiesto smerom hore sa rútiš prudko nadol

unbeholfen
autor
7. apr 2026
@karolinakr

@unbeholfen nie, nepovedala som v žiadnom pripade Nedožaduj žien, o tom diskusia nebola....Diskusia je o tom, že ty ženy chceš priťahuju ťa, pýtaš sa, kde robiš chybu a ked dostaneš odpoved, že maš so sebou niečo robiť, lebo od prirody ti nebolo dane, aby sa same lepili na teba, tak musiš preto niečo spraviť a pričiniť sa o to, načo ty argumentuješ tym, že od teba 100razy horši maju a tým pádom nebudeš nič meniť, hoci to 40r nefunguje
tak si ostal sedieť na tom istom konari na ktorom si sedel, robiť nebudeš nič, ale čakaš, že ťa všetci budu akceptovať a ked sa to nestane, budeš sa prežierať

Toto je result po mnohoročnych skusenostiach a badania o ženach - ked ža ženy nechce, tak sa prežieraj ! Priber 100kg, a potom ťa už vôbec nebudú chcieť
Namiesto smerom hore sa rútiš prudko nadol

@karolinakr jak je dobré tým čo im to príroda dala že nemusia nič a ženy sa na nich lepia… Ťuťmácke typy nech študujú a učia sa byť hercami len preto že im ten talent nebol daný. Aké nespravodlivé. Radšej si dám kebab a colu. To je ovela dostupnejšie. Keď sa nedá tak sa nedá. Ja som skôr chcel vedieť ich tajomstvo že v čom to je že ich chcú aj keď niesu pekní, úspešní, a všetko to okolo.

unbeholfen
autor
7. apr 2026

jaaaj ludia a ten vinted ma ničí, chcel predať pár harabúrd a také podrobnosti to pýta že koniec že značka typ model že mu nestačí pojem starší samsung… Aby som všetko otváral zadný dekel hladal presne typ model a kadečo. Jáj ištenem čo je toto už za svet že človek nemá pokoja. Furt dačo. Nech mi dajú 20 euro za tí haraburdy a nech už je pokoj. Alebo mám odniesť do elektroprefajne recyklovať aj leď je to funkčné? Veď ja sám používam zastaralé veci lebo na nové nemám a mám to vyhodzit?

Strana
z2