Prečo ženy chcú iných mužov a nie mňa?
Diskutujme. Prečo vždy tí druhí a nie ja?
Že vždy keď nejakej kurizujem tak sa jej páči niekto iný. A proste idú sa bozkávať s druhým a nie somnou, alebo sa viac venujú iným chalanom, alebo rozprávajú mi že ako sa im tamten páči. Že vždy proste tí druhí a nie ja.
A keď sa ich pýtam že čo je na ňom lepšie ako na mne, alebo že ako by som sa im mohol vyrovnať, ako dosiahnúť aby som bol ako oni, tak povedia že ja som iný človek.
Nevedia povedať ale radšej trávia čas snimi, či už ako kamaráti alebo frajeri. Že snimi skôr vymenia kontakt, alebo somnou sa bavia len preto aby získali prístup ku kamarátovi a tak. Že odomňa pýtajú kontakt na kamarátov.
@unbeholfen Presne pre toto. Lebo furt vyplakávaš, stále hľadáš vinníkov okolo seba, za to aký máš život a nepozrieš sa na seba, čo všetko by si mohol zmeniť a pracovať sám na sebe, aby si vedel toto a hento a tamto dosiahnuť. A mať vzťah so ženou.
Že vždy keď nejakej kurizujem tak sa jej páči niekto iný. A proste idú sa bozkávať s druhým a nie somnou, alebo sa viac venujú iným chalanom, alebo rozprávajú mi že ako sa im tamten páči. Že vždy proste tí druhí a nie ja.
A keď sa ich pýtam že čo je na ňom lepšie ako na mne, alebo že ako by som sa im mohol vyrovnať, ako dosiahnúť aby som bol ako oni, tak povedia že ja som iný človek.
Nevedia povedať ale radšej trávia čas snimi, či už ako kamaráti alebo frajeri. Že snimi skôr vymenia kontakt, alebo somnou sa bavia len preto aby získali prístup ku kamarátovi a tak. Že odomňa pýtajú kontakt na kamarátov.
@unbeholfen asi by si mal lovit v inych vodach, teda polopate-znizit naroky a postavit sa tvarou v tvar realite....
Už ti tu tisíc krát odpovedali na tvoju otazku. Neviem prečo sa stále nad tým čuduješ, zas a znova. Chyba je v tebe. Nikto nechce nezodpovedného leniveho, obezneho, financne negramotneho chlapa bez penazi, ktory vybera kontajnery, nic nema a nevie si udrzat pracu. NEMAS CO PONUKNUT. Svoju výplatu prežerieš doslova za par dni. Si lenivy si navarit, cele dni si kupujes drahy fast food, zapijes to slakou kolou a zajes horalkou. O 2 dni na to si uz nemas za co kupit jedlo. Podla mna to nemas v hlave v poriadku.
Podme duskutovat-ako by si sa vedel predat potencionalnej partnerke, co by si jej chcel ponuknut? Napis svojimi slovami na co by si ju navnadil, zbalil.
Už ti tu tisíc krát odpovedali na tvoju otazku. Neviem prečo sa stále nad tým čuduješ, zas a znova. Chyba je v tebe. Nikto nechce nezodpovedného leniveho, obezneho, financne negramotneho chlapa bez penazi, ktory vybera kontajnery, nic nema a nevie si udrzat pracu. NEMAS CO PONUKNUT. Svoju výplatu prežerieš doslova za par dni. Si lenivy si navarit, cele dni si kupujes drahy fast food, zapijes to slakou kolou a zajes horalkou. O 2 dni na to si uz nemas za co kupit jedlo. Podla mna to nemas v hlave v poriadku.
Podme duskutovat-ako by si sa vedel predat potencionalnej partnerke, co by si jej chcel ponuknut? Napis svojimi slovami na co by si ju navnadil, zbalil.
@anonym_694027 na to ze ony to nevedia. A vzdy ked to chcem so zenami vzdat. Tak zniva a znova zazivam situacie ze objavi sa niva zenska a zase chce len ostatnych nie mna. Ze startujeme vsetci naraz, aj ti kamarati, kolegovia, teda moji sokovia su casto obezni, rovnako zarabajuci, niekedy u rodicov byvajuci, teda ze sokovia nisu ziadnu nobel muzi, a ajtak vzdy vyhraju oni. Tak isto jej nemaju co ponuknut. A predsa vyhraju. Balenie zien nieje trznica ze kto co ponuka. Ideme z rovnakehi startu vsetci. Zena nevie aky som ja, aki su ostatni, a predsa vyhraju oni. Teda ze o mne nevie tie veci co vy. A ti ostatni su casto rovnaki alebo aj horsi a predsa vyhraju oni.
@anonym_694027 na to ze ony to nevedia. A vzdy ked to chcem so zenami vzdat. Tak zniva a znova zazivam situacie ze objavi sa niva zenska a zase chce len ostatnych nie mna. Ze startujeme vsetci naraz, aj ti kamarati, kolegovia, teda moji sokovia su casto obezni, rovnako zarabajuci, niekedy u rodicov byvajuci, teda ze sokovia nisu ziadnu nobel muzi, a ajtak vzdy vyhraju oni. Tak isto jej nemaju co ponuknut. A predsa vyhraju. Balenie zien nieje trznica ze kto co ponuka. Ideme z rovnakehi startu vsetci. Zena nevie aky som ja, aki su ostatni, a predsa vyhraju oni. Teda ze o mne nevie tie veci co vy. A ti ostatni su casto rovnaki alebo aj horsi a predsa vyhraju oni.
@unbeholfen aj kolegovia vyberaju kontajnery? Mozno su pohladnejsi, maju lepsie vystupovanie, su vtipni... Co ja viem?
@unbeholfen ale ved to nie je bojove pole. Mozno si prilis otravny alebo jednoducho nesympaticky.
Tie rozmnožovacie pudy ludí… Kolko problémov by sa ušetrilo keby sme ich nemali. Chcel by som byť taký že by ma to vôbec nelákalo, a nič by mi to nerobilo keby som videl ako druhí uspejú.
@unbeholfen asi by si mal lovit v inych vodach, teda polopate-znizit naroky a postavit sa tvarou v tvar realite....
@anonym_bab7ee a prečo len ja mám znížiť naroky? Oni nemusia? Oni sú nejakí nadludia? Podľa ústavy sme si rovnoprávni. Čo môžu oni, môžem aj ja.
Ziadna nechce mat na krku chodiacu grecku tragediu co bude obvinovat cely svet za svoj spackany zivot, a to je dobre
@anonym_bab7ee a prečo len ja mám znížiť naroky? Oni nemusia? Oni sú nejakí nadludia? Podľa ústavy sme si rovnoprávni. Čo môžu oni, môžem aj ja.
@unbeholfen prestan s tym uz, narokovat na partnerku si nemozes, aj keby si bol jediny chlap na svete. No tak ta nechcu, co ti tu mame nejaku pridelit?
Nie nárokovať ale nejako prehovoriť, presvedčiť aby aj mne dali šancu, nie furt len druhým.
Nie nárokovať ale nejako prehovoriť, presvedčiť aby aj mne dali šancu, nie furt len druhým.
@unbeholfen nikto nikoho nebude prehovarat. Ty by si tiez nechcel nejaku socku od kontajnerov, ci ano?
ale však čo natom nechapeš, kariera, postavenie, peniaze hraju značnu rolu v tom, ako sa ženy pozeraju na mužov
vyzor a oblečenie, je milion knih, a dobrych časopisov ako dobre vyzerat
vystupovanie - dala som ti linky na mužske magaziny, kde od parfumov, oblekov až po hodinky su navody, ako zbalit ženy
fitnes - posilovňa - postava moderny učes -oblečenie
ty na všetko argumentuješ tym, že ale oni nemusia - tak asi maju šarm a vyžarovanie, chlapske spravanie, ktorym vedia očariť
...ty nemaš, pracovat na sebe nechceš, si spokojny so svojimi chybami, chceš aby ta brali takeho, aky si..maš 40r a stale si kočku nemal
ozaj si mysliš, že v druhych je chyba?
tak alebo začni makat na sebe alebo fňukaj dalšich 40r., že nikto ta nechce...proste ked si nezdedil šarm a prachy musiš aj ty ponuknut niečo, čim zaboduješ
a ked to nechapeš, každa debata s tebou zbytočná
Jeden má upustiť z nárokov, druhý nemusí… Všelijaké dvojaké metre.
@unbeholfen jeden musi upustit z narokov, lebo nema co ponuknut. Druhy zlavit nemusi, lebo ma co ponuknut.
Tak to v zivote chodi. Vacsi pes yebe. Uvidis ak raz vyhras milion, ako sa o teba babenky pobiju.😁
Jeden má upustiť z nárokov, druhý nemusí… Všelijaké dvojaké metre.
@unbeholfen pozri si rozpravku o mrazikovi. Tak ty si ta Marfa, aj ja chcem zenicha a chcem a chcem a chcem😀
Ake mas sympatie k Marfe? Je ti sympaticka? Bral by si ju?Pre tvoju predstavu, asi take mas vyzarovanie ako Marfa.
@unbeholfen pozri si rozpravku o mrazikovi. Tak ty si ta Marfa, aj ja chcem zenicha a chcem a chcem a chcem😀
Ake mas sympatie k Marfe? Je ti sympaticka? Bral by si ju?Pre tvoju predstavu, asi take mas vyzarovanie ako Marfa.
@anonym_2e9334

@unbeholfen uprimne a ruku na srdce - bola Marfuška žena, ktora v tebe vzbudila vášne a bol by si ochotny prejst pol sveta, len aby si získal jej ruku?
ale však čo natom nechapeš, kariera, postavenie, peniaze hraju značnu rolu v tom, ako sa ženy pozeraju na mužov
vyzor a oblečenie, je milion knih, a dobrych časopisov ako dobre vyzerat
vystupovanie - dala som ti linky na mužske magaziny, kde od parfumov, oblekov až po hodinky su navody, ako zbalit ženy
fitnes - posilovňa - postava moderny učes -oblečenie
ty na všetko argumentuješ tym, že ale oni nemusia - tak asi maju šarm a vyžarovanie, chlapske spravanie, ktorym vedia očariť
...ty nemaš, pracovat na sebe nechceš, si spokojny so svojimi chybami, chceš aby ta brali takeho, aky si..maš 40r a stale si kočku nemal
ozaj si mysliš, že v druhych je chyba?
tak alebo začni makat na sebe alebo fňukaj dalšich 40r., že nikto ta nechce...proste ked si nezdedil šarm a prachy musiš aj ty ponuknut niečo, čim zaboduješ
a ked to nechapeš, každa debata s tebou zbytočná
@karolinakr bolo to myslené tak že jedni ten šarm majú v sebe a tým pádom nemusia robiť nič preto, a druhí ten šarm nemajú tak to musia nejako vynahradiť inými vecami. Lebo mne nešlo do hlavy že tí druhí chalani neboli ako z časopisu, tiež boli obézni, kariérne na rovnakej pozícii za rovnaký plat. Dokonca niekedy aj horšie že ešte tam mali nejakú kriminálnu minulosť, problémy s drogami, alkoholom, alebo bývali u rodičov a tiež boli panicmi, a napriek tomu si ženy zvolili ich. Tak čo mali oni čo je nie? Mapríklad žena vedela že ja bývam sám, a on s rodičmi, o ňom dokonca vedela že je panic a ajtak si vybrala jeho. Postavou sme obaja rovnakí aj výska aj váha. A je kopa ďalsích prípadov podobných.
@unbeholfen uprimne a ruku na srdce - bola Marfuška žena, ktora v tebe vzbudila vášne a bol by si ochotny prejst pol sveta, len aby si získal jej ruku?
@karolinakr nebola, ale ako mi vysvetlíš keby boli dve alebo tri Marfy a chalan by si vybral stále tie druhé. Tak tá jedna by rozmýšlala čo tie druhé mali čo ina nemá. Lebo viete aj o tom že mojimi sokmi niesu muži ako z módnych časopisov.
A za ďalšie keby sa Marfa začala riadiť tými radami vyšsie že “pracovať na sebe” čo by tym dosiahla? Keď nemá v sebe šarm, tak jej nepomôže ani make up. Videl som už velakrát že žena s úplne nemožnou postavou sa napchá do legín, dá si krátky tesný top, namaluje sa, dá si nechty, náušnice a ajtak vypadá smiešne.
A za ďalšie keby sa Marfa začala riadiť tými radami vyšsie že “pracovať na sebe” čo by tym dosiahla? Keď nemá v sebe šarm, tak jej nepomôže ani make up. Videl som už velakrát že žena s úplne nemožnou postavou sa napchá do legín, dá si krátky tesný top, namaluje sa, dá si nechty, náušnice a ajtak vypadá smiešne.
@unbeholfen ty si jak z inej planety, ked nechapeš, že zo škaredeho kačatka môže byt pekna labuť; chces byt sám sebou čavo a balit ženy ako na bežiacom pase, i ked na to nemaš, tak ti prajem vela šťastia, strata času tebe niečo rozpravat, zasekol si sa v minulom storoči, nech sa ti darí
@unbeholfen inak je pravda, že už 10 rokov toto riešiš na socialnych sieťach? a nepohol si sa ani o chlp
@unbeholfen mysliš, že chlapi nepozeraju na vyzor? prečo kozmeticky priemysel, moda, modne prehliadky a plasticke operacie maju tržby v milionoch? a tvrdiš, že ked sa žena upravi, stale je škareda a vyzera smiešne..toto snad važne nemôžeš myslieť
Evidentne ich odradzas svojimi recami, svojim vystupovanim. A tym, ze skusas balit kazdu. Skus zacat chodit k psychologicke a tam dojst na to, kde robis chybu.
Su urcite typy ludi, ktori nie su pre opacne pohlavie zaujimave. Minule tu pisala zena, ze ju muzi nechcu.
Keby sme s tebou boli 10 minut, povedali by sme ti presne ako posobis. Takto mozeme len hadat
A velakrát je paradoxom že to povie žena ktorá nieje škaredá.
A dokonca nedávno som aj zažil že jedna žena mi povedala že ona si o sebe nemyslí že je pekná ale keby ste videli fotku (čo samozrejme kvôli GDPR neuverejním) tak by ste odpadli že modelka.