Pridajte tipy a triky pre nováčikov na Tinderi
ahojke baby, konečne som sa dala po rozchode dokopy, mam 29, som z BA, bez zavazkov a deti, a rozhodla som sa že skusim tinder. zoznamovanie v realnom zivote mi nejde, som skor introvert. je tu prosim niekto, kto by mi vedl nejak priblizit, ako tinder funugje? kolko fotiek musim uverejnit? aky dlhy ma byt moj popis? uvadza sa vyska vaha vek? ked teda niekoho swipnem ze sa mi paci, tak musi swipnut aj on mna aby sme si mohli napisat? este som niekde zachytila pojmy superlike, to je co prosim vas? ja take veci velmi overthinkujem tak som si povedala ze skusim sa opytat tu predtym nez si to stiahnem :D viem si nastavit vekove obmedzenie partnera? este uvitam dakejake tipy a triky prosiiiim, dakujem
Tinder funguje tak, že musíte mať zhodu, aby ste si vedeli napísať a áno, podľa veku si vieš mužov vyflitrovať... počet fotiek a dĺžka bio záleží od teba, podľa mňa sú fajn aspoň 3-4, nejaká do tváre, nejaká s postavou, nejaká z aktivity ktorú máš rada alebo podobne, proste nech o tebe aj niečo povedia tie foto... do popisu je tiež fajn dať niečo, čoho sa vie druhý chytiť, na čo sa spýtať, za mňa radšej ale kratšie, úderné, vtipné... v profile si vieš vyplniť o sebe toho viac, ale aj nemusíš, je to na tebe... a všetko vieš kedykoľvek upraviť... naozaj nie je nad čím overthinkovať 🙂
Však to máš jednoduché ak máš zhodu popíšete pár viet dohodnete stretko dáte sex a potom sa uvidí. Možno bude ďalšie stretko a sex. Alebo hľadáš ďalej a ideš od začiatku 🤣. Možno niekto povie že to tak nefunguje ale veľa krát Ano. Držím palce. Hlavne nenalet na slova že mu to doma nefunguje že hľadá vážny vzťah. Toto je otrepané a veľa krát funguje 🤣
uninstal...
moj tip... ak si zena, kup si k tomu sedativa. na skludnenie vasni. ak si chlap, tak antidepresiva na silne nervy so zenami.

hod to aj do google ai mode a poradi ti tiez