Pusa alebo objatie pri prvom stretnutí?
Ahojte, priznam sa ze niekedy nad tym rozmyslam ale vacsinou zvolim skor bozk na lice, pride mi to formalnejsie tak ako by asi pri prvom kontakte malo byt. Ako to vnimate zeny?
Ako samozrejme ide aj o to ako navnimam cloveka cez spravy, bolo už aj objatie ako pozdrav…
@anonym_autor nikoho okrem manžela a naj kamošky sa nedotýkam nijak 😁😁
Akože pri akom konkrétne stretnuti? Lebo inak sa budem správať pri stretnutí s človekom, ktorého vidím prvýkrát a inak pri stretnuti s kamoškou,či priateľom, poprípade už potenciálne partnerom.
@anonym_autor veď nechajme niečo aj na vycítenie, spontánnosť, milú reakciu na základe sympatií. Ak sa hneď nedostavia, tak stačí len sa pozdraviť, príp. len podať ruku, ak je to vhodné (nenapísala si aké stretnutie myslíš).
Pri prvom kontakte je prijatelne jedine podanie ruky. Nic viac! Objat alebo pobozkat sa mozu ludia sebe blizky, znami. Bozkavat uplne neznameho pri prvom kontakte- nedajboze pracovnom stretnuti je obrovske "fo pá". Ine je ak ides npr. na 1.rande- a prebehla medzi vami nejaka komunikacia(sms,....) a citite vzajomnu naklonnost -sympatiu.
Ak rande, tak to nechávam na konkrétnu situáciu. Pri rodine, zväčša podanie ruky a “akože pusa” na líce alebo len pozdrav. Pri iných stretnutiach- pozdrav, pripadne podanie ruky. Nie som velmi kontaktný typ🙂
pusa? objatie? zartujes? ak vies spravne vyjednavat tak to musi byt sex hned na prvom stretku.
Preboha nie! 😀 Za mna nie pusa ani objatie na 1. rande

Nemozes spat???Ked nad takymi blbostami rozmyslas o 3tej rano???Ja som na nocnej,hrozna nuda.