Rád spoznán nezadanú dámu/ženu/dievča z okolia NZ, KN na vážny, plnohodnotný vzťah na úrovni
Ahojte. Jeeej, až dnes som si všimol, že MK konečne zaviedol Zoznamovanie, tak snáď to bude na úrovni, aj keď počúvam rôzne názory na osadenstvo na MK 🤭. Prejdem rovno k veci, nech tu veľa netáram do vetra... ale bude to trochu dlhší text za čo sa ospravedlňujem. No pre aké také spoznanie na začiatok, myslím, že trochu viac sa rozpísať je lepšie, ako napísať jednu, max. dve holé vety, aby ma aj druhá strana spoznala aspoň v tých hlavných názoroch a vlastnostiach a na základe toho mohla usúdiť, či má zmysel sa spoznávať ďalej alebo radšej nie.
Ešte pre vysvetlenie k osloveniu dáma/žena/dievča- to z dôvodu, že každý sa môže v tom istom veku ináč cítiť, niekto má 35 alebo 40 a považuje sa za dievča, niekto za dámu a iná zas za ženu, tak si sama vyber, mne je to jedno ;).
Teraz konečne niečo o mne... Mám 43 rokov, 181cm vysoký, 81kg tlstý 😁, VŠ vzdelaný (vyštudovaný učitel telesnej a technickej výchovy), no povolaním hasič, v minulosti policajt, len som nechcel úplne zdebilnieť, preto som radšej vymenil uniformu za pozitívnejšiu, bývam síce na juhozápadezápade, no som srdcom, telom a dušou východniar, tu som ostal z lásky k mojej o chvíľu 8 ročnej dcére, aby som jej bol ako vzorný otec vždy nablízku, viedol ju zdravým životným štýlom a dal jej do života programy, ktoré osobne považujem za pozitívne, pretože aj mojou súčastou je pozitívne myslenie, zdravý životný štýl a šport. No som smrteľník a určite nesedím niekde na belasom obláčiku a nesvieti mi nad hlavou svätožiara 😁.
Nepotrpím si na módu a aktuálne trendy, oceňujem prirodzenú krásu bez umelých vonkajších úprav, čo považujem za chorobu dnešnej doby a veľký psychický problém a nemienim sa tomu prispôsobovať. Silikóny a botox sú u mňa red flag. Preto buď taká, akú ťa stvoril boh a nebojuj s prírodou a gravitáciou.
A aká by si ešte mala byť ? Hlavne maj v sebe dostatočne rozvinutú empatiu, buď samostatná, nie napojená mamičke na pupočnú šnúru aj v dospelosti, hlavne maj vysporiadanú minulosť, uzavretú a nehrab sa v nej častejšie ako je rozumné.. Minulosť nezmeníš, každý sme si niečím prešli, dôležité je to prijať, a tvoriť si lepšiu budúcnosť. Maj pozitívny prístup k sebe, k svojej duši, aj telu, rada komunikuj, buď otvorená, rodinne založená a budeme si rozumieť.
PS: Som nezaočkovaný dezolát, uznávam iba dve pohlavia, dúhová chorobomyseľná propaganda mi je proti srsti a takisto progresivizmis 😉.
Som ranná sova a nefajčiar, v tomto by sme sa mali tiež zhodnúť pre pokoj v rodine 😉.
Ak sa ti po tomto texte vidí, že by sme si rozumeli, kľudne mi napíš súkromnú správu ☺️.
Komu sa niečo z môjho profilu nepozdáva, nech sa
páči, nestrácajme čas, je tu veľa ďalších chlapov 😉
@firefighter01 ahoj, píšeš pekne a rozumne, ale prečo si hľadáš priateľku z NZ alebo KN, keď si ostal žiť na východe? Preferuješ vzťahy na diaľku?
@anonym_04d41b Ďakujem za pochvalu 🙂. Zle si pochopila, alebo som ja zle napísal. Práveže som ostal žiť tu na juhozápade, ale som z východu 🙂.
@anonym_04d41b Ďakujem za pochvalu 🙂. Zle si pochopila, alebo som ja zle napísal. Práveže som ostal žiť tu na juhozápade, ale som z východu 🙂.
@firefighter01 Aky mas nazor na Ficovu Chobotnicu? Nevadi hlavne nech su dve pohlavia?
Politicke nazory su dolezite nahlasit predom nech si o tebe druha strana nemysli ze si nebezpecny blbec(a detto naopak)
@firefighter01 Aky mas nazor na Ficovu Chobotnicu? Nevadi hlavne nech su dve pohlavia?
Politicke nazory su dolezite nahlasit predom nech si o tebe druha strana nemysli ze si nebezpecny blbec(a detto naopak)
@martinmmartin Ani Fica nemusím a nemienim tu rozoberať politické témy, to bolo písané na margo toho, že s progresívnou liberálkou si asi rozumieť nebudem, no na SK neexistuje iba Fico a Šimečka.
Ináč je prekvapivé, že chlap prečíta taký dlhý text navyše keď som ho venoval nežnému pohlaviu. Ty sa musíš veľmi nudiť. Alebo ..🤔 si buzna.
@martinmmartin ja by som tiez chcel nazor , ze preco Robo je zaockovany. A ci si mysli ze Zem je plocha.
Autor, v svojom záujme sa tu nenechaj zatiahnuť do politickej debaty. Gro o sebe si napísal, ostatné si poviete/napíšete medzi sebou.
Autor, v svojom záujme sa tu nenechaj zatiahnuť do politickej debaty. Gro o sebe si napísal, ostatné si poviete/napíšete medzi sebou.
@anonym_655af5 vsak sa zatiahol sam do toho 😂
gro o sebe napisal a aj sa v poslednom prispevku prejavil ako uplny primitiv kde komentujuceho nazval buznou ale na MK su ficovolicky tak tie sa urcite potesia a ozvu sa mu
gro o sebe napisal a aj sa v poslednom prispevku prejavil ako uplny primitiv kde komentujuceho nazval buznou ale na MK su ficovolicky tak tie sa urcite potesia a ozvu sa mu
@anonym_d7f47d , kazdy kto je proti Robovi, tak je slnieckar, ockovanec, homosexual, progresivec 😂
@anonym_d7f47d
Uz masturbuju, az potom odpisu

@firefighter01 ahoj, píšeš pekne a rozumne, ale prečo si hľadáš priateľku z NZ alebo KN, keď si ostal žiť na východe? Preferuješ vzťahy na diaľku?