S hrôzou čítam zoznamovací inzerát muža na Facebooku
Prepáčte, musela som to tu dať...
Chlap, Branislav, Kežmarok, vdovec, člen jednej skupiny na FB
....................
46 ročný, bez dlhu s domovom ...
Prijal by som zase po boku nejakú schopnú, pracovitú ženu, pani domu, ktorou priorita nie je dojabať si obočie, pery, mihalnice, tunely ale byť oporou mužovi, čo má pod kontrolou svoj život s deťmi ...
Jednu ženu mi už život stihol vziať ale ešte mám moje baby ...
Mám už len ich ...
Teraz hľadám druhú vo svojom prázdne ...
U mňa, u teba, káva, raňajky, spoločný voľný čas ak náhodou nezabezpečujem fi.zdroje 😉 ...
Mali sme malý byt, teraz máme dom, bez dlhu, bez pôžičiek a bez hypotéky.
16 rokov verný svojej manželke, toľko sme boli spolu ...
Min.rok si zkurvený život zmyslel, že sa máme až veľmi dobre, tak nám ju jednoducho vzal ...
Komplet rodina netestovaná ani jediný krát a o očkovaní sa nebudeme baviť ...
Ani teraz ani nikdy !!!
Ak si neočkovaná, netestovaná a relatívne pracovitá žena, mohlo by to fungovať ...
O retardované, čo uverili podvodu z názvom covid a nechali sa ojebať médiami a na záver sa dali zaočkovať s dobrovoľným súhlasom s experimentom na svojom tele 🤣🤣🤣 za prachy alebo nebodaj "zadarmo" ... do sekundy klikni späť a upaľuj z tohoto profilu !!!
Isto z primitívnym vypatlaným retardom čo si prisvojil jednú z výhovoriek: "kvôli práci, kvôli hypotéke, dovolenke, deťom, škôlke, škoke či inej debilnosti" , nemôžeš byť
po mojom boku a už neporodíš zdravé dieťa ak vôbec, teda ani sex neprichádza do úvahy !!!
Vzťah muža k žene je vždy iba kvôli sexu ... Postupne si vytvárame vzťah, začínaš nam chýbať, tešíme sa ak nás čakáš doma v teple, s večerou a deťmi na poriadku (vtedy už je to vážne) a zaľúbime sa, iba a len a bez vynimky, kvôli povahe a spravaniu sa k mužovi ...
Na oplátku vieme dať ochranu, zabezpečiť fin.zdroje, stabilitu, vernosť a s tvojou pomocou vytvoriť rodinnú pohodu ...
Prenechávame Vám našu domácnosť ...
Chceš muža ? Tak zabudni na tie primitívne kokotiny (ako kvetinky, ružové košele, romantiky a tie vynútené trápne správanie sa od muža ako obtiahnuté tričká, pózy z fitnescentra, priblblý úsmev, sladké reči či sviečky po večeroch ...)
Ak chceš romantický večer, tak ho priprav ...
Zapálená sviečka má u nás doma iba jediný význam ... (bohužiaľ)
Som muž, ak je všetko ako má byť, sex je na prvom mieste ako u 95 % hetero chlapov a ak muž tvrdí iné
-> KLAME, LEBO SI CHCE ZASUNÚŤ.
Vždy je na prvom mieste sex, vždy ...
Ale ak si frigidná, nechce sa ti, alebo si myslíš, že muž bude čakať, že mu vobec dovolíš mať sex lebo teba nebaví ...
Je to tvoj bordel ...
Deti mám zabezpečené, postarané, najedené (som kuchár), máme domov, teplo, jedlo a sú vychované ...
Ja ponúkam domov, zázemie, fin.nezávislosť, ochranu, pár áut, život bez dlhu ...
A ty máš čo ponúknuť ???
Tvoje telo je, či nie je tovar ???
Ale ak ponúkaš iba to, tak si môžeme vzájomne pomôcť a tým to skončilo ...
(Hľadá sa silná osobnosť, gazdiná, žena, milenka s ktorou sa dá budovať budúcnosť)
O zúfalé, nepobozkané, tučné, o 10 rokov staršie (deti mi asi už nedáš) a mladšie čo si myslia, že budem živiť ich "výstrelky" nemám záujem ...
Moju som živil 16 rokov a prial som si to ... Ale domácnosť bola na poriadku a deti tiež ...
Moja úcta ...
Sex nie je vymenný tovar, ani spôsob ako ovládat muža, ani spôsob odmeny za niečo ...
To sa bavime už o biznise ... teda biznis so sexom - prostitúcia ... 😉😉😉
A ja za sex so ženou neplatím !!!
Toto by mali dávať čítať ako povinnú literatúru, hneď by stúpol aj predaj prezervatívov aj antikoncepcie. 🥲
@anonym_autor hmmm, žiadny lajk ba ani príspevok, divné, že taký klenot je tam už 19 hodín bez povšimnutia..
@anonym_4c8c8d nie, nepoznám ho osobne. Ale viac krát som čítala jeho inzeráty, ktoré sú obrovské hejty smerom k ženám. Som úprimné zhrozená z tohto človeka.
@anonym_autor to ti nik neberie, ale prečo nato upozorňuješ???? si žena, možno matka, ber ohľad aspoň na tie deti ...či si potrebuješ kopnúť takýmto spôsobom ? ak sa ti to nepáči, mala si ho osloviť a napísať priamo jemu ...toto je úbohosť najvyššieho rangu, čo si teraz urobila
@anonym_autor ešte raz, mala si mu napísať priamo svoj názor a nie anonymne ...a už vôbec nechápem, načo ho riešiš ...ak to pridáva, má ho admin zablokovať, ale ty si to posunula na vyšší level ...čítaš vôbec tie komentáre, ktoré sa tu vyrojili ? ak to čítajú jeho dcéry? cítiš sa už aspoň lepšie ? končím s celým MK, lebo je to des ...normálna šikana od žien, matiek ...neuveriteľne, akých milých manželov máte každá jedna z vás, vy ste dokonalosť samá ...
@anonym_autor no ja byť jeho žena tiež asi radšej umrem...
@anonym_autor ešte raz, mala si mu napísať priamo svoj názor a nie anonymne ...a už vôbec nechápem, načo ho riešiš ...ak to pridáva, má ho admin zablokovať, ale ty si to posunula na vyšší level ...čítaš vôbec tie komentáre, ktoré sa tu vyrojili ? ak to čítajú jeho dcéry? cítiš sa už aspoň lepšie ? končím s celým MK, lebo je to des ...normálna šikana od žien, matiek ...neuveriteľne, akých milých manželov máte každá jedna z vás, vy ste dokonalosť samá ...
@anonym_4c8c8d @andrejka2424, ale no 🙂
@anonym_4c8c8d @andrejka2424, ale no 🙂
@anonym_autor Vieš, tak mi napadlo,že tie jeho dcéry nemôžu za to,že maju chuja tatka.A ostal im už iba on.Ak sa im ešte neposmievali za neho, tak je to otázka času. 😕
Mna by zaujimalo, ze ako bude kontrolovat, ze nejaka zena nie je zaockovana proti covidu? Bude jej verit, alebo si to pojde preverit do nemocnice ci kam? 😃
@luccys to sa ukáže až keď mu porodí potomka - jeho VLASTNÉ dieťa, podla toho či bude zdravé alebo mat nedajbože nejaké problémy, pretože tam to cele smeruje
@anonym_4c8c8d zamýšľam sa nad tym, čo píšeš, v niečom máš pravdu, možno by sme sa nemali zabávať na cudzí účet. Tak prečo to robíme? Jednak on sam zverejňuje na sieťach inzerat, ktorý je verejne dostupný, teda nie je žiadnym tajomstvom a o ňom vela vypovedá. Zároveň tuto diskusiu nečíta, tak veríme, že mu týmto priamo neublizujeme. On nepozná nas, my zase jeho.
Možno sa len nejaká cast v nás potrebuje vyrovnať s tým, že človek takýchto rozmerov existuje v našej spoločnosti a snaží sa o nejaký vzťah. Logicky to nevieme obsiahnuť, tak si z neho uťahujeme (netvrdím, že je to naj spôsob, len že iný vhodnejší sme momentálne nenašli). Ale nie je to šikana, lebo v skutočnosti by mu nikto nechcel ublížiť (dufam), tobôž nie jeho dcéram.
@anonym_autor Vieš, tak mi napadlo,že tie jeho dcéry nemôžu za to,že maju chuja tatka.A ostal im už iba on.Ak sa im ešte neposmievali za neho, tak je to otázka času. 😕
@andrejka2424 možno, ale myslis, že kvôli diskusii na MK alebo je pravdepodobnejšie, že kvôli inzerátu na FB, vyjadrovaniu a jemu samotnému?
Mam otazku... mam pred sebou navod na pecenie nepecenych zakuskov, Mam to tiez sem skopirovat, aby bola sranda?
@anonym_33046b myslíš tie kávové zrná 🤣?
@andrejka2424 možno, ale myslis, že kvôli diskusii na MK alebo je pravdepodobnejšie, že kvôli inzerátu na FB, vyjadrovaniu a jemu samotnému?
@tiika Rodičov si nevyberáš.To je jedno z ktorej strany, ale bude ich to bolieť.Jemu prajem, aby sa radšej sústredil ako byť oporu svojim dcéram a menej na zakladanie ďalšej rodiny na veĺmi zlých základoch.
@tiika Rodičov si nevyberáš.To je jedno z ktorej strany, ale bude ich to bolieť.Jemu prajem, aby sa radšej sústredil ako byť oporu svojim dcéram a menej na zakladanie ďalšej rodiny na veĺmi zlých základoch.
@andrejka2424 presne tak, veď ja im tu situáciu nezávidím a myslim, že doma to musia mat veľmi náročné.
To už je o ľuďoch, na ktorých priamo narazia a ako sa k ním budú správať. Verím, že co najlaskavejsie.
Ak by som mala volit jeho a zivot na ubytovni v azylaku, tak beriem ubytovnu.
Ked si predstavim, ze kedysi boli dohadovane manzelstva a toto nejake dievca dostalo proti svojej voli ... Clovek by sa nedivil, keby si na druhy den vzala zivot.
@moonlight1210 šťastná nevesta by skočila z kostolnej veže
Zda sa mi... Ze to je vrah, tej nebohej zeny🥀😅
@anonym_4c8c8d no a čo? Jeho vina. Ma sa správať ako normálny človek, a nie ako debil.
Aby sa jeho deti nemuseli zaňho hanbiť.
@anonym_4c8c8d jedna vec je napísať priamo jemu. Myslíš že by jeho tupý mozog pochopil, kde robí chyby, že jeho vyjadrovanie je úbohé a chrapunske ?!
Ešte by plul oheň a síru na ľudí, a hlavne na ženy, lebo takýto charakter má ego a nezdravé zmýšľanie do nebies. Jeho nemá čo hocijaká uboziacka čo napomínať.
Ale na druhej strane, je dobré poukázať na takýchto myzogýnov, šíriť povedomie že je nevhodné, neprípustné tolerovať im takéto správanie, ukázať ženám aby nesadli na lep chorej hlave. Aj keby mal na krku 3kg kríž

@anonym_4c8c8d nie, nepoznám ho osobne. Ale viac krát som čítala jeho inzeráty, ktoré sú obrovské hejty smerom k ženám. Som úprimné zhrozená z tohto človeka.
@anonym_autor s toho myzoginia len tak kričí. Pochybujem že je pravda čo pise asi ho žiadna nechce a tak je nasratý na ženy a klasika on za to samozrejme nemôže on je dokonalosť sama