Skúsenosť zo zoznamky
Píše mi chlap, nechcem s ním komunikovať, odpinkám ho. Píše mi zase o dva dni. Je zjavne odhodlaný. Poviem si, daj mu šancu a púšťam sa do debaty. Je celkom v pohode človek, Chce moju fotku, nechcem mu poslať. Je ITčkár, rozvedený, 49r, napísal odkiaľ pochádza, čo presne robí, koľko má deti, kde býva apd. Zase komunikujeme a on mi posiela fotku, že by rád videl aj mňa.
Na fotke je celkom príjemný muž, sympaťák. Poviem si, pošllem mu fotku. Vyberám z telefónu niečo také neutrálne. Pochváli ma, chce ďalšiu. Tu už tuším niečo nie dobré. Povedala som, že pre túto chvíľu už nič nepošlem. A tu prichádza obrat. Že vraj je tá fotka stiahnutá z netu. Že on je ITčkár a vie si to zašiť veci. Wtf? Kde z netu? Bola v mojom telefóne, nikdy som ju nikde nemala. Na to mi hovorí, že si vymýšľam, sťahujem fotky cudzích žien, že odrbávam mužov, ýe som jebnutá, že celý profil je fake, že som psychopat a narušená osoba a mám vyhľadať odbornú pomoc. Wtf?
Nakoniec zistím, že za týmto profilom je vlastne niekto iný, s kým som tiež odmietla komunikovať. A len si vytvoril fake profil, aby odo mňa tú fotku získal a zistil, kto som.
Napokon sa mi ospravedlní, že to bola obrana, že sa mu veľmi páčim, a posiela mi číslo na mobil. WtF, A teraz mi povedzte, či na zoznamkách nie sú psycho ľudia.
No, tak na to si musis odpovedat v prvom rade Ty, kedze tam si tiez😉
@dskjhfdlkdjhl samozrejme, to ze som poslala fotku je znakom, ze mi v tom momente preplo. Uz never ever.
Svojho casu som tam veru zopar exotov stretla, chce to riadnu davku trpezlivosti, kym stretnes cosi pouzitelne.
A? ľudia online budú spochybňovať všetko. Veď aj tu keď človek napíše niečo trošičku kontroverznejšie, tak hneď dostane spŕšku ako je to "fake téma", alebo kedy už konečne skončia prázdniny, alebo to určite píše nejaký divný chlap.... to to nie je len na zoznamkách. Toľko krát som sa chcela niečo opýtať a potom som sa na to vykašlala, práve pre toto.
Neviem, no... niektoré kusy strašne radi riešia že či je druhá strana fakt žena a nie nejaký divný chlap. Mne keď niekto toto naznačí, tak konverzácia končí a chlap je celý šťastný ako "odhalil" ďalšieho úchyla, čo sa tvári ako žena. Jednoducho ma takto manipulovať nebudú... Nemám potrebu sa preukázať cudziemu človekovi, ktorého poznám 10 minút a nebudem skákať ako si píska. To že mi poslal nevyžiadanú fotku tiež nie je argument. Ja som ju nepýtala, určite mu nedlžím svoju. Chlapi, čo takto tlačia a vydierajú hneď od prvého momentu sú vždy divní...
Keď nechcem s niekym komunikovať ho bloknem a nie ešte posielať fotky, je jasné, že kým nepoznáš niekoho osobne za druhou stranou môže byť ktokoľvek. Mne toľkí na zoznamkách posielali stiahnuté fotky, že na prstoch jednej ruky by som to nezrátala rovnako potom tie kecy s obranou a že to robia aj ženy som toľko x čítala, že až.
Keď nechcem s niekym komunikovať ho bloknem a nie ešte posielať fotky, je jasné, že kým nepoznáš niekoho osobne za druhou stranou môže byť ktokoľvek. Mne toľkí na zoznamkách posielali stiahnuté fotky, že na prstoch jednej ruky by som to nezrátala rovnako potom tie kecy s obranou a že to robia aj ženy som toľko x čítala, že až.
@autumn1 kamaratka mi dohovarala, ze som velmi prisna na muzov, ze im mam dat sancu. Tak si hovorim ok dam. Zacali sme si pisat. Bolo to rozumne, malo to hlavu a patu, rozumeli sme si. Potom poslal fotku, obycajny muz, ale velmi sympaticky. Az neskor som fotku poslala. A tu presne som to olutovala. Uz nikdy.
Asi som z ineho vesmiru...na online zoznamkach nedavas match na zaklade fotiek? 🤔 Ty si si pisala s niekym bez fotky? Nie, nie si vobec pri vybere prisna..
@anonym_autor vyskúšaj Tinder. Tam máš overené profily s fotkami. Môžeš mať aj neoverené, ale tie nie sú preferované algoritmom a každý užívateľ vidí, či je profily pravý, alebo nie.
A problém vyriešený. Inak neviem, ako chceš na online zoznamke hladat bez fotky. Keď som bola na Tinderi, profily bez fotky som automaticky vyraďovala. Ako to robí väčšina ludi.
Asi som z ineho vesmiru...na online zoznamkach nedavas match na zaklade fotiek? 🤔 Ty si si pisala s niekym bez fotky? Nie, nie si vobec pri vybere prisna..
@dadis pisali sme si bez fotky.
@anonym_autor ahoj, mala si zaujem sa s nim viac zoznamit po tom, co ti o sebe povedal? Ak nie, netreba stracat cas, netreba reagovat.pri akomkolvek natlaku alebo podozrivom vynadrovani blokovat. Mala si ho hned bloknut, lebo teraz sa citis z le z toho co o tebe povedatl,obvinil ta atd.
Treba sa chranit, je tam vela blbcov
Blokuj, blokuj, blokuj... nic ine ti neporadim..a nevypisuj dlho..po par dnoch sa stretnite na verejnom mieste, nech vies, co to je zac, az potom daj na seba kontakt, dopredu naco...ak sa vykruca zo stretnutia - blokni, ak je divny- blokni, ak pyta fotky - blokni .. je tam podla kamosiek strasne vela trashu - fejkove profily, nahanaci sexu, zenaci, ti co si chcu iba chatovat...a ti bez fotky chcu inkognito sex..nuz a ak byvta tento psychopat obtazoval, chod na policiu.. bud opatrna

No, tak na to si musis odpovedat v prvom rade Ty, kedze tam si tiez😉