icon

Skúsenosti s randením na zoznamkách

2. jan 2026

Clovek sa niekedy musi smiat. Pozeras profil das ❤️ ides dalej. Niektore sa chytia daju ❤️ spat. Tak slusne pozdravis. Zacne pisanie. Je vzdelana ty tiez uz v prvy den ta vola aby si sa pridal na dovolenku s nou ze ona sa rada prida zase na dovolenku s tebou. Trosku hrr. Drzis si zdravy odstup tak normalne postupne pisete vsetko fajn a staci ze jedna nejaka bezvyznamna vec jej nepasuje a hned sa luci a blokuje. Tak taketo budu na zoznamkach ozaj dlho preberat.
Mate skusenosti? Aj opacne s muzmi. Podelte sa.

Strana
z8
anonym_6f6665
2. jan 2026

@anonym_autor Keď som bola sloboná, mladučká, písala som, stretávala som sa s hocikým zo zoznamky. Akonáhle som padla na hubu a zistila, že toto nie je ok a mala som zodpovednosť za malé dieťa, tak som si sakramentsky vyberala a áno, akonáhle mi čokoľvek nesedelo , hneď som ukončila komunikáciu. Vedela som, že hľadám ihlu v kope sena a že to bude musieť byť sakra charakter a mať ma ozaj rád, aby ho moje sito neodradilo. Ale vieš čo? Oplatilo sa.

tamtamka26
2. jan 2026

no mne ako žene najviac vadia otázky typu (po pár zoznamovacích vetách): čo máš rada v posteli? bývaš nadržaná? teraz keby si pri mne.... 🙄 naozaj si vy muži myslíte, že na toto nás nalákate?? vtedy už ani neodpisujem...

anonym_da334d
2. jan 2026

Ja som na zoznamke. Mam uz vek na to, aby som naozaj vedela, co chcem a co vobec nie. Uz som v zivote robila dost kompromisov a teraz si idem za svojim. Nemam problem ostat aj sama par rokov, som s tym ok a netikaju mi biologicke hodiny.

Nemam potrebu sa s kazdym stretavat, selektujem na zaklade pisaneho textu a fotky. Neskor, ak vidim, ze to ma zmysel, posuvam komunikaciu na telefon pripadne na osobne stretnutie.

A ak citim, ze to nefunguje, tak to stopnem hned a davam feedback. Setrim jeho aj moj cas.

Ano na vyzore zalezi a musi tam byt iskra a chemia - ak tam nie je, tak uz ani nebude.

Neuznavam tieto veci :
- vek je len cislo (nie je),
- protiklady sa pritahuju (urcite nie)
- vzdialenost nerozhoduje (u mna rozhoduje).

Musi to kliknut - aj v komunikacii - citis, ze ste na rovnakej vlne, komunikacia odsypa, mate rovnaky zmysel pre humor, a ste niekde socialne statusovo plus/minus na rovnako.

Muzom vacsinou chyba sebareflexia. Ak vidia dobre vyzerajucu zenu, s VS, na urovni, a on je o pol hlavy nizsi skladnik, 60kg aj s topankami, so zakladnou znalostou gramatiky, zijuci u rodicov, bez vodicaku a bez auta, ma pocit, ze on je pre zenu ten pravy. A ak mu zena strucne povie, ze dakujem za zaujem, ale z mojej strany nie, nechape to, a ide do osobnych invektiv a do utoku. Muzi nevedia prijat "nie" s graciou a elegantne.

A samozrejme, milujem tieto otazky typu:
Ahoj.
Aky mas den? Aky si mala vikend?
Co robis? Co robkas? Co budes robkat?
Co robis rada vo volnom case? Mas rada welllness? Mas rada masaze od partnera?

A na zaver. Vzdy sa pousmejem nad vetou: Hladam milu zenu na vsetko pekne.
A tu sa niekde zastavim. Lebo zivot prinasa aj nepekne veci. A ja hladam hlavne muza aj do nepohody. Nielen, ked vonku svieti slnko a vsetci sme shiny, happy people 🙂

anonym_5f83fa
2. jan 2026

prvy den je to sranda, ale potom si ta druha strana uvedomi ze uz tak vela naklamala a realne tak nevyzera ako na fotkach, ze radsej zvali vinu na teba a zrusi to. ved uz svieta spravy od dalsieho ci dalsej ktore sa tiez daju zablokovat.

ivicatolic
2. jan 2026

@anonym_autor a preto sú tam stálice... ktoré /í/ sa tešia aspoň z toho, že pozdravíš 😄😁😄

sevrin
2. jan 2026
@tamtamka26

no mne ako žene najviac vadia otázky typu (po pár zoznamovacích vetách): čo máš rada v posteli? bývaš nadržaná? teraz keby si pri mne.... 🙄 naozaj si vy muži myslíte, že na toto nás nalákate?? vtedy už ani neodpisujem...

@tamtamka26 pretože na zoznamky sa muži nechodia zoznamovať, ale odbaviť. Žiadny mentálne dospelý muž si na zoznamke nebude hľadať ženu.

autor
2. jan 2026
@tamtamka26

@tamtamka26 spraval som sa rozumne pisal slusne ani mi nevadilo ze ma o par kil viac bola slusna trosku hrr ze ma hned volala na spolocnu dovolenku a potom nevadi mi to len tak nwch hlada dalej 🙂 mozno bude na zoznamke aj o 5 rokov stale

autor
2. jan 2026
@anonym_da334d

Ja som na zoznamke. Mam uz vek na to, aby som naozaj vedela, co chcem a co vobec nie. Uz som v zivote robila dost kompromisov a teraz si idem za svojim. Nemam problem ostat aj sama par rokov, som s tym ok a netikaju mi biologicke hodiny.

Nemam potrebu sa s kazdym stretavat, selektujem na zaklade pisaneho textu a fotky. Neskor, ak vidim, ze to ma zmysel, posuvam komunikaciu na telefon pripadne na osobne stretnutie.

A ak citim, ze to nefunguje, tak to stopnem hned a davam feedback. Setrim jeho aj moj cas.

Ano na vyzore zalezi a musi tam byt iskra a chemia - ak tam nie je, tak uz ani nebude.

Neuznavam tieto veci :

Musi to kliknut - aj v komunikacii - citis, ze ste na rovnakej vlne, komunikacia odsypa, mate rovnaky zmysel pre humor, a ste niekde socialne statusovo plus/minus na rovnako.

Muzom vacsinou chyba sebareflexia. Ak vidia dobre vyzerajucu zenu, s VS, na urovni, a on je o pol hlavy nizsi skladnik, 60kg aj s topankami, so zakladnou znalostou gramatiky, zijuci u rodicov, bez vodicaku a bez auta, ma pocit, ze on je pre zenu ten pravy. A ak mu zena strucne povie, ze dakujem za zaujem, ale z mojej strany nie, nechape to, a ide do osobnych invektiv a do utoku. Muzi nevedia prijat "nie" s graciou a elegantne.

Ahoj.

A tu sa niekde zastavim. Lebo zivot prinasa aj nepekne veci. A ja hladam hlavne muza aj do nepohody. Nielen, ked vonku svieti slnko a vsetci sme shiny, happy people 🙂

@anonym_da334d mas pravdu ale twn extrem o skladnikovi je moc 😆 myslim ze sme boli asi intelektualne rovnako. Navadi.

autor
2. jan 2026
@sevrin

@tamtamka26 pretože na zoznamky sa muži nechodia zoznamovať, ale odbaviť. Žiadny mentálne dospelý muž si na zoznamke nebude hľadať ženu.

@sevrin pokial mas obdobie ze si sam preco nie? Nemusis hladat len dievca na chatu. Mozno by to bola fajn znamost ale ak ma plnu postu je to pochopitelne

anonym_719b89
2. jan 2026

Absolútna väčšina chlapov na zoznamkách sú trpaslíci pod 170 cm, o gramatike ani nepočuli, ale zato majú 4 deti s 3 ženami, fajčia, pijú alkohol, bývajú na ubytovni, alebo u mamičky, nemajú auto, ani vodičák, ani si ho nemôžu kúpiť, lebo majú pôžičky a exekúcie. Momentálne sú nezamestnaní a vo voľnom čase hrajú PC hry. Úplne "top" sú tí, ktorí ti po 3 vetách pošlú nevyžiadanú fotku svojho vtáka za účelom jeho ohodnotenia.

sevrin
2. jan 2026
@anonym_719b89

Absolútna väčšina chlapov na zoznamkách sú trpaslíci pod 170 cm, o gramatike ani nepočuli, ale zato majú 4 deti s 3 ženami, fajčia, pijú alkohol, bývajú na ubytovni, alebo u mamičky, nemajú auto, ani vodičák, ani si ho nemôžu kúpiť, lebo majú pôžičky a exekúcie. Momentálne sú nezamestnaní a vo voľnom čase hrajú PC hry. Úplne "top" sú tí, ktorí ti po 3 vetách pošlú nevyžiadanú fotku svojho vtáka za účelom jeho ohodnotenia.

@anonym_719b89 mňa by zaujímalo, čo ten ožratý trpaslík z ubytovne, exekúciami na krku a bez auta a vodičáku robí tak dobre, že tri ženy si od neho nechali spraviť deti.

adambogdanov
Autor odpoveď zmazal
maria1989
2. jan 2026
@sevrin

@anonym_719b89 mňa by zaujímalo, čo ten ožratý trpaslík z ubytovne, exekúciami na krku a bez auta a vodičáku robí tak dobre, že tri ženy si od neho nechali spraviť deti.

@sevrin 🤣

enmery
2. jan 2026
sticker
unbeholfen
2. jan 2026

a ženábo belemeď a materstvo

unbeholfen
2. jan 2026

Pokazil sa mi nohový prst.

enmery
2. jan 2026
@unbeholfen

Pokazil sa mi nohový prst.

@unbeholfen Ktorý presne?

unbeholfen
2. jan 2026
@enmery

@unbeholfen Ktorý presne?

@enmery na lavej nohe palec

autor
2. jan 2026
@unbeholfen

@enmery na lavej nohe palec

@unbeholfen prosim ta nespamuj vsade s blbostami

anonym_c206ed
2. jan 2026
@sevrin

@sevrin popravde ja poznám aj z okolia viac ľudí, ktorí si práve na zoznamke partnera našli aj s ním majú dieťa a nie sú to žiadni podivíni. Nie každý má to šťastie v práci alebo si nájde partnera počas Vš čias a aj s ním ostane 🙂

unbeholfen
3. jan 2026

Každý má štastie inde. Po kolegovi v práci ide ženská sama, on nemusel nič extra urobiť pre to. Proste mal šťastie že sa on zapáčil žene. Ja som na zoznamkách dopadol opäť ako vždy. Chvílu sme si písali a zrazu sa rozlúčila. Je to o stupeň lepšie ako ghosting, ale výsledok rovnaký.

unbeholfen
3. jan 2026

Ale nemôžme krivdiť zoznamkám, lebo niektorí sa tam fakt zoznámia. Len nechápem ženskú stranu, lebo ony keď sú zasypávané správami od mužov a skôr je to o kvantite, že len odklikávajú prichádzajúcu poštu, až sú z toho unavené. Tak ako rozoznajú toho pravého.

julish
3. jan 2026
@anonym_da334d

Neuznavam tieto veci :

Ahoj.

@anonym_da334d 🙂)) presne tak.

julish
3. jan 2026
@unbeholfen

Ale nemôžme krivdiť zoznamkám, lebo niektorí sa tam fakt zoznámia. Len nechápem ženskú stranu, lebo ony keď sú zasypávané správami od mužov a skôr je to o kvantite, že len odklikávajú prichádzajúcu poštu, až sú z toho unavené. Tak ako rozoznajú toho pravého.

@unbeholfen ja som uz ucet rusila - na Bumble, stvalo ma to cele, hoci Bumble je viac na urovni a respektujuce. No v spravach som si vsimla jednu odpoved na moju tzv opening question a na nu sa nedalo odpisat. 🙂 ihla v kope sena fakt a heureka, uzasny partak, zboznujeme sa uz nejaky ten mesiac

unbeholfen
3. jan 2026
@julish

@unbeholfen ja som uz ucet rusila - na Bumble, stvalo ma to cele, hoci Bumble je viac na urovni a respektujuce. No v spravach som si vsimla jednu odpoved na moju tzv opening question a na nu sa nedalo odpisat. 🙂 ihla v kope sena fakt a heureka, uzasny partak, zboznujeme sa uz nejaky ten mesiac

@julish to ma zaujima. Akoze nedalo sa na nu odpisat? Akoze mala si nejaky chytak a ze ci si to niekto vsimne?

anonym_e703d3
3. jan 2026

@anonym_autor a čo je tá bezvýznamná vec ktorú napíšeš na základe ktorej ťa blokuje?
Lebo mne minule písal jeden, že on ma vlastne tehotnú ženu a chceli by sa so mnou kamosit a časom aj šukať a ona by sa pozerala. Ale že budeme si pomáhať aj navzajom a na výlety chodiť 😅
Ďalší že mu.nejde o sex, ale páčia sa mu také hry, že by som si na neho ľahla a uvaznila svojim telom, zakvacila stehnami a on by sa snažil dostať von ale akože by to nešlo 😅. 4x zdôraznil že nejde o sex 😂
A toto je taká bežná vzorka mužov na zoznamkach, ktorí sa čudujú že ich blokujem.
A to podotýkam bežná, seriózne tvariaca sa zoznamka.

lejllamt
3. jan 2026

@anonym_autor by som mohla hodinu rozprávať o zatajených partnerkách, deťoch, manželkách, zásnubách,....😅 našťastie sa to vždy ku mne nejako nedopatrením dostalo, nebývam vo veľkom meste a po čase si človek už dá väčší pozor

unbeholfen
3. jan 2026
@sevrin

@sevrin to isté čo ten môj kolega z témy “keď dvaja chcú jednu zenu” hlavné že ženy idú vyprávať ze ako má mať muž toto tamto… Ten kolega robí takú istú prácu ako ja, ona má 35 skúsená žena, ona má 22 s nulovými skúsenosťami, bývajúci u rodičov, nemá auto ani vodičák, skúšali to u nej starší a skúsenejší kolegovia, s vlastým bývaním atď. A ona si vybrala jeho, od začiatku sa k sebe majú, aj keď to raz medzi nimi (nikto nevie prečo) zahrmelo ale zase sú na tom tak že ona sama inicializuje veci že sa sním chce prejsť, na meniny mu kúpila drahú čokoládu. Stále o ňom rozpráva že je zlatý. Tak potom ako to je možné? Čo staršia a skúsenejšia žena vidí na takomto mužovi? Aj napriek tomu že sa o ňu pokúšajú skúsenejší a vekovo k nej bližššie muži a tých odmieta. Prečo to tak je? A ešte dodám že on je podobne onézny ako ja. A jeden kolega čo sa o ňu pokúšal cvičí a aj vyzerá oveľa mužnejšie ako my.

anonym_c4ed00
3. jan 2026
@unbeholfen

@sevrin to isté čo ten môj kolega z témy “keď dvaja chcú jednu zenu” hlavné že ženy idú vyprávať ze ako má mať muž toto tamto… Ten kolega robí takú istú prácu ako ja, ona má 35 skúsená žena, ona má 22 s nulovými skúsenosťami, bývajúci u rodičov, nemá auto ani vodičák, skúšali to u nej starší a skúsenejší kolegovia, s vlastým bývaním atď. A ona si vybrala jeho, od začiatku sa k sebe majú, aj keď to raz medzi nimi (nikto nevie prečo) zahrmelo ale zase sú na tom tak že ona sama inicializuje veci že sa sním chce prejsť, na meniny mu kúpila drahú čokoládu. Stále o ňom rozpráva že je zlatý. Tak potom ako to je možné? Čo staršia a skúsenejšia žena vidí na takomto mužovi? Aj napriek tomu že sa o ňu pokúšajú skúsenejší a vekovo k nej bližššie muži a tých odmieta. Prečo to tak je? A ešte dodám že on je podobne onézny ako ja. A jeden kolega čo sa o ňu pokúšal cvičí a aj vyzerá oveľa mužnejšie ako my.

@unbeholfen ja by som ťa chcela vidieť kde ťa nájdem?

sevrin
3. jan 2026
@unbeholfen

@unbeholfen logiku v tom nehľadaj, každému sa páči niečo iné a často rozhodne aj jeden detail, je zbytočné nad tým filozofovať.

Strana
z8