icon

Skúsenosti so zoznamovaním po štyridsiatke: Kde nájsť zrelého muža?

martinkaxyz
Dnes o 04:55

Ahojte žienky, tie, ktoré máte 40+, kde sa vám v dnešnej dobe podarilo zoznámiť s mužom, ktorý je vedomý, zrelý, má hlavne konzistentné správanie, túži po dlhodobom vzťahu, nehrá hry, atď...neviem, či iba ja mám skúsenosti s mužmi, s ktorými sa zoznámim a po chvíli sa odmlčia, áno, zo zoznamky, či to je taký trend dnešnej doby, že tí muži veľmi vymýšľajú, a hlavne starší muži...človek je z toho už hrozne frustrovaný...kľudne sa podeľte o svoje rady a skúsenosti. Budem rada...

anonym_9ac596
Dnes o 05:02

@martinkaxyz ja som muž a mám podobne skúsenosti so ženami ale že totožné

anonym_146764
Dnes o 05:04
@anonym_9ac596

@martinkaxyz
@anonym_9ac596 tak a mozete sa zoznamit, vela stastia😍😍

anonym_7f8a43
Dnes o 05:15

A čo čakáte keď hľadáte partnera po 40-tke. Treba si uvedomiť, že toto sú ľudia, ktorí z určitého (dobrého) dôvodu ostali sami, lebo všetci normálni a schopnejší už sú v dlhodobých vzťahoch (platí aj na mužov a rovnako aj na ženy). Teda vyberáte z "tovaru po záruke" a tam je naozaj slabý výber. Iste, môže sa stať, že nejaký schopný človek sa akurát rozviedol a je voľný a vy ho zrovna stretnete, ale to je ešte minimálnejšia šanca prirovnateľná k výhre v lotérii. Realita je taká ako som písal, že vyberáte z problémových ľudí, ktorí majú vysoké nároky, sú sebeckí, zameraní na seba, nechcú sa už prispôsobovať, žgrlaví atď.

anonym_b904d7
Dnes o 05:29

zalezi bohuzial dost aj na tom ako vyzeras.. zvacsa sa neozvu potom tej, ktora az tak nezaujala.. akurat sme sa o tom bavili s partnerom.. bol roky na zoznamke.. a ze vzdy to tak skoncilo, ze boli aj 2x na vine.. alebo kave, niekedy sa spolu aj par x vyspali a potom sa uz neozval.. pytam sa preco? No a co som jej mal povedat, ze sa mi az tak nepaci, alebo mi vadi, ze ma vacsiu rit, riedke vlasy? Proste nepreskocila ta spravna iskra a toto je najjednoduchsie riesenie.

anonym_5b9cd6
Dnes o 05:36
@anonym_b904d7

zalezi bohuzial dost aj na tom ako vyzeras.. zvacsa sa neozvu potom tej, ktora az tak nezaujala.. akurat sme sa o tom bavili s partnerom.. bol roky na zoznamke.. a ze vzdy to tak skoncilo, ze boli aj 2x na vine.. alebo kave, niekedy sa spolu aj par x vyspali a potom sa uz neozval.. pytam sa preco? No a co som jej mal povedat, ze sa mi az tak nepaci, alebo mi vadi, ze ma vacsiu rit, riedke vlasy? Proste nepreskocila ta spravna iskra a toto je najjednoduchsie riesenie.

@anonym_b904d7 no ale to neznie za zreleho,s konzistentným správaním
Že sa vyspí s niekým len tak a potom kvôli zadku alebo vlasom ju nechá
A to nič v zlom ale fakticky

anonym_ebc25a
Dnes o 05:44
@anonym_b904d7

@anonym_b904d7 tak hlavne ze na sex mu nevadila... byt tebou spozorniem ,ci je s tebou naozaj z lasky,alebo ti len nevie povedat ze mas velku rit alebo daco ine ..

anonym_ebc25a
Dnes o 05:45
@anonym_9ac596

@anonym_9ac596 muzi to maju este horsie..kedze zeny maju poprefiltrovane fotky -lebo nevedia ako sa to "vypina" na teleone lol .. a pride na rande uplne niekto iny ako na obrazku

tato_
Dnes o 06:04
@anonym_7f8a43

A čo čakáte keď hľadáte partnera po 40-tke. Treba si uvedomiť, že toto sú ľudia, ktorí z určitého (dobrého) dôvodu ostali sami, lebo všetci normálni a schopnejší už sú v dlhodobých vzťahoch (platí aj na mužov a rovnako aj na ženy). Teda vyberáte z "tovaru po záruke" a tam je naozaj slabý výber. Iste, môže sa stať, že nejaký schopný človek sa akurát rozviedol a je voľný a vy ho zrovna stretnete, ale to je ešte minimálnejšia šanca prirovnateľná k výhre v lotérii. Realita je taká ako som písal, že vyberáte z problémových ľudí, ktorí majú vysoké nároky, sú sebeckí, zameraní na seba, nechcú sa už prispôsobovať, žgrlaví atď.

@anonym_7f8a43
Takze podla teba ked je niekto vdovec a este k tomu 40+, tak je problemovy jedinec?

anonym_7f8a43
Dnes o 06:06
@tato_

@anonym_7f8a43
Takze podla teba ked je niekto vdovec a este k tomu 40+, tak je problemovy jedinec?

@tato_ A čítať vieš? Prečítaj si čo som napísal znova.

anonym_db5cdc
Dnes o 06:16
@tato_

@anonym_7f8a43

@tato_ treba čítať s porozumením. Vdovec nie je sám preto lebo by mu nevyšiel vzťah z dôvodov ze je blbec, lakomy, nespolocensky alebo niečo podobné. Je sám lebo mu zomrela žena a takýto muž môže byť úplne normálny a v pohode a skôr alebo neskôr si ho môžeš volaktora žena kľudne ,,uloviť,,

anonym_8db585
Dnes o 06:23

Asi najvacsie rozdiely pri zoznamovani do a po 40 su asi:
- ludia sa uz horsie a menej ochotne prisposobuju druhemu, nez predtym, maju urcite navyky, ktore sa horsie zladuju nez v 20tke
- predtym netlacil cas, tak stacilo pockat, ze zapracuje nahoda na skole, v praci, pri sporte. Lenze sanca, ze ta niekto oslovi v 20-30tke je desat ku jednej nez v 40+.
- cim je clovek mladsi, tym je viac single volnych partnerov v okoli. Cim je starsi, tak je uz vacsina zadanych, je menej prilezitosti na zoznamenie, zostavaju ako volni prehnane narocni (na inych, nie na seba), prehnane priebercivi az mimo svoju "ligu", neprijemni, co nevedia zit v pare, ci vychadzat s okolim, ze s mimi nikto nechcel byt. Iba cast z nich su normalni ludia, ktori rozisli po dlhsom vztahu, ktory podlahol erozii casu. A stretnut sa s nimi je dalsi problem. Moze ich byt dost, ale nemate prilezitost sa stretnut. Az skoncite na zoznamke, ktora ponukla faosne velky vyber. Tak sa tam zaregistruju a cakaju roky vzdy na novsi tovar, ktory nepride, lebo ti co cakaju, tiez starnu a ich moznosti a vyber sa casom zmensuje.

anonym_361f74
Dnes o 06:29

Nemôžem písať názor aj za mužov, ale väčšina žien pri zoznamovaní v zrelom veku má za sebou nejaké skúsenosti,a preto sa nevie bezhlavo nadchnúť pre niekoho len preto, že dobre vyzerá a ze ma kvetnaté reči.Ak má za sebou aj zlú skúsenosť, môže byť aj nedôverčiva.Ked to chcem zhrnúť, zoznamovanie pre ľudí 40+ robí zložitejším aj to, čo už odzili

anonym_3de315
Dnes o 06:31

To co hladas a v tomto veku podla mna jedine vdovec (s detmi). Lebo pokial by bol naozaj dobry, tak by nebol v 40tke sam. Jedine, ze nikoho nechce a tym padom ani teba.
A ked pises, ze sa citis frustrovana, naozaj je nutne mat muza?

anonym_b904d7
Dnes o 06:36
@anonym_ebc25a

@anonym_b904d7 tak hlavne ze na sex mu nevadila... byt tebou spozorniem ,ci je s tebou naozaj z lasky,alebo ti len nevie povedat ze mas velku rit alebo daco ine ..

@anonym_ebc25a nie nevadil.. ved ked chcela.. myslim, ze kazdy sme niekedy nieco take v zivote zazili, tiez som sa stretavala s muzmi a necitila som to.. chlap dokaze mat sex skoro s hoc kym.. ked ten sex chce.. ak ho chce.. ale vztah, len tak s hoc kym mat nedokazes..

anonym_b904d7
Dnes o 06:38
@anonym_5b9cd6

@anonym_b904d7 no ale to neznie za zreleho,s konzistentným správaním
Že sa vyspí s niekým len tak a potom kvôli zadku alebo vlasom ju nechá
A to nič v zlom ale fakticky

@anonym_5b9cd6 ono skor je to tak, ze si pisu a stretnu sa.. daju si drinky, ale on uz na zaciatku vie, ze toto nebude jeho partnerka.. lebo proste daco mu nevyhovuje.. Ale ked uz si tie drinky davaju, tak sa spolu vyspia.. rano sa nevie dockat kedy sa to skonci.. a potom miesto toho aby obkecaval a vysvetloval sa uz neozve..

anonym_ebc25a
Dnes o 07:04
@anonym_b904d7

@anonym_ebc25a nie nevadil.. ved ked chcela.. myslim, ze kazdy sme niekedy nieco take v zivote zazili, tiez som sa stretavala s muzmi a necitila som to.. chlap dokaze mat sex skoro s hoc kym.. ked ten sex chce.. ak ho chce.. ale vztah, len tak s hoc kym mat nedokazes..

@anonym_b904d7 take hlupe obhajovanie k.revnika... ale dobre ze si nasiel teba.. vrana k vrane sada ...

marianarem
Dnes o 07:16
@anonym_3de315

To co hladas a v tomto veku podla mna jedine vdovec (s detmi). Lebo pokial by bol naozaj dobry, tak by nebol v 40tke sam. Jedine, ze nikoho nechce a tym padom ani teba.
A ked pises, ze sa citis frustrovana, naozaj je nutne mat muza?

@anonym_3de315 To nie je pravda. Mam 3 priklady z mojho okolia. Jeden kamarat sa po 40ke rozviedol. Ale v rokoch okolo rozvodu chodil k psychologicke a velmi sa zmenil k lepsiemu uz aj ako kamarat. Manzelstvo sa uz nepodarilo zachranit a bol nejaky cas volny, teraz uz ma dlhsie vztah. Dalsi kamarat bol volny a bezdetny po 40ke, lebo sa mu rozpadol 10rocny vztah. V nom doslo k jednej udalosti, ktoru nedokazali s partnerkou vyriesit, ale on je inak skvely chlap. Teraz ma uz niekolkorocmy dalsi vztah, v ktorom je aj nevlastnym otcom. Treti kamarat bol este dlho po 40ke slobodny a bezdetny, mal predtym problem sa viazat, takze mal dlhodobe vztahy, ale vzdy skoncili rozchodom. Potom ale zacal mat zdravotne problemy, zacal aj kovid, kde nanho dolahla samota a postupne som videla, tak ako v orvom pripade, ze aj ako kamarat sa meni k lepsiemu, dali sa s nim viest hlbsie rozhovory, vedel ovela lepsie vypocut, podporit, sam aa otvorit. A nakoniec nasiel az pred 50kou zenu, kde sa konecne dokazal viazat a zije s nou a s jej dcerami. Zase mnohi ludia sa casom vyvijaju.

anonym_b904d7
Dnes o 07:16
@anonym_ebc25a

@anonym_b904d7 take hlupe obhajovanie k.revnika... ale dobre ze si nasiel teba.. vrana k vrane sada ...

@anonym_ebc25a ale no.. to, ze sa sem tam s niekym vyspis nie je kurvenie.. ale potreba..

zildo
Dnes o 07:22

Môj bratranec sa oženil v 47..je introvert,takže moc nikam nechodil, nevyhľadával a roky pribúdali. Raz išiel na zábavu a tam ho švagriná zoznámila so svojou bývalou spolužiačkou. Slovo dalo slovo a už sú manželia. Ona tiež mala po 40tke, slobodná,bezdetná... Aj môj brat má 40 a je sám. Celý deň je v práci, nemá príležitosti na zoznámenie a tiez nie je typ, ktorý by balil každú babu. To by musela ona zbaliť jeho. Je v pohode,len čím je starší a sám mám pocit akoby už rezignoval.

anonym_a6473a
Dnes o 09:06

@martinkaxyz vyskúšaj speeddating

anonym_a6473a
Dnes o 09:14
@anonym_b904d7

@anonym_b904d7 myslíš zle, nie, nezažili sme to všetci. Mám v okolí ľudí, čo neťahali druhých za nos a nevyužili ich ako rohožku. Aj keby to ten druhý chcel. Ale to je vec charakteru. Takisto nie je pravda, že každý chlap dokáže mať sex s hocikým len preto, že chce. Čudovala by si sa koľko chlapov má mozog silnejší než vtáka a nepchajú ho hocikam. Spať s niekým, o koho nemám sebemenší záujem je teda pekne pod úroveň.

anonym_146764
Dnes o 09:17
@anonym_b904d7

@anonym_ebc25a ale no.. to, ze sa sem tam s niekym vyspis nie je kurvenie.. ale potreba..

@anonym_b904d7 fuj, vykonat na niekom sexualnu "potrebu", ked ten druhy dufa, ze z toho moze byt vztah je chrapunske

arek00
Dnes o 09:50

Radosť čítať komentáre, že po 40ke ak je chlap sám, je zúfalec, alebo zlý. Ja mám 46, som tri roky od rozvodu sám. Dôvod je ten, že som nenašiel ženu, čo by sa mi aspoň z časti prispôsobila. Vždy som sa musel na 100% prispôsobiť len ja. Boli ženy aj s deťmi, ich deti si ma obľúbili, ale čo moje deti? Neodsunul som ich na druhú koľaj... veď sú moje a milujem ich a majú ma radi... popravil som sa a viem, ako by to malo byť. Ja som si svoj život upratal, ale tie ženy nie. Každá jedna mala v živote bordel. A áno, poviem to úprimne, som chlap, čo si žena, s ktorou si padneme do oka bude vážiť a bude rada, že ma má. Takže nie...sú aj chlapi po 45ke čo stoja za to...a je nás veľa. Len neprišiel ešte správny čas a univerzum mi do cesty este nehodilo tú moju 💪😎

anonym_26f012
Dnes o 10:01
@anonym_a6473a

@martinkaxyz vyskúšaj speeddating

@anonym_a6473a to sa nedalo napísať-vyskúšaj rýchle rande?

martinkaxyz
autor
Dnes o 10:06
@arek00

Radosť čítať komentáre, že po 40ke ak je chlap sám, je zúfalec, alebo zlý. Ja mám 46, som tri roky od rozvodu sám. Dôvod je ten, že som nenašiel ženu, čo by sa mi aspoň z časti prispôsobila. Vždy som sa musel na 100% prispôsobiť len ja. Boli ženy aj s deťmi, ich deti si ma obľúbili, ale čo moje deti? Neodsunul som ich na druhú koľaj... veď sú moje a milujem ich a majú ma radi... popravil som sa a viem, ako by to malo byť. Ja som si svoj život upratal, ale tie ženy nie. Každá jedna mala v živote bordel. A áno, poviem to úprimne, som chlap, čo si žena, s ktorou si padneme do oka bude vážiť a bude rada, že ma má. Takže nie...sú aj chlapi po 45ke čo stoja za to...a je nás veľa. Len neprišiel ešte správny čas a univerzum mi do cesty este nehodilo tú moju 💪😎

@arek00 to si pekne napísal, ja si tiez nemyslim, ze muzi a zeny po 40- ke patria do šrotu🙈....je to dehonestujúce vôbec niekoho takto nazvať...

anonym_8db585
Dnes o 10:24
@arek00

@arek00 Tri roky sam? To je dost.To sa pridavas do zastupu k priebercivym zenam 40+. 🙂 Akoze dobry tovar by si mal najst do pol roka prijatelneho kupca. 🙂
S castou dvojiteho metra, ze muz sam je urcite zufalec a zena sama je naopak na urovni a iba proste neberie hocico, suhlasim. 🙂

anonym_8db585
Dnes o 10:45
@anonym_ebc25a

@anonym_ebc25a Ked sa zena ide iba najest na rande, tak je sikovna. Ak sa muz s nou vyspi, ale vie, ze to nebude pokracovat, tak nie je sikovny, ale k.revnik a ha.zel. 🙂Mne to pride ako rovnake odrbavanie z oboch stran.