icon

Snaha o získanie kamaráta/kamarátov

30. jan 2026

Stretávala som sa s jedným super chalanom. Chodili sme kade-tade po výletoch. Cítila som sa s nim veľmi príjemne. Chcel so mnou tvoriť pár. Nechcela som ho ale chvíľami som aj váhala. Ako kamarátka som s nim veľmi chcela tráviť čas. Má aj veľa super kamarátov na rôzne aktivity. Problém je v tom keď už videl, že je to stratené aby so mnou bol vo vzťahu tak kamarátiť sa nechcel. Keď som ho niekoľkokrát volala furt sa vyhováral. Píšeme si denne. Potom pošle fotky kde všade boli po výletoch. Keď mu poviem, že nech ma zoberie s nimi tak znova výhovorky. Ja sa cítim sama a on má toľko kamarátov, že si môže vyberať. Zoznámiť ma s nimi samozrejme nechce.

Myslíte si, že mám šancu sa s nim stretávať bez toho aby z toho bolo niečo viac? Nechápem načo si so mnou intenzívne píše keď sa so mnou nechce ani len stretnúť.

martinmmartin
30. jan 2026

@anonym_autor odmietla si ho tak to uzavrel. Nechapem co presne ti nieje jasne
Daj mu pokoj.

anonym_ab5957
30. jan 2026

@anonym_autor boze tak ty ho odmietnes a potom sa mu budeš pchať do zadku. Uvedom sa

anonym_339e37
30. jan 2026

@anonym_autor došlo mu, že máš záujem viac spoznať jeho kamosov, než byt s ním. Nie každý chalan je blby, niektori sú celkom prezieraví.

deedol
30. jan 2026

cudujem sa, ze tomu nerozumies, ved si to otoc a skus sa donho vcitit. ty keby si niekoho chcela a on teba nie, asi by ti tiez nebolo prijemne "byt s nim kamaratka", aby mohol spoznavat tvoje kamosky a eventualne si s nejakou zacat...

vkatush
30. jan 2026

Och, jednu takú som poznala. Chcela len chlapa, čo mal veľkú partiu, veľa kamošov, lebo ona nemala žiadnych. To ju zaujímalo viac ako on.

Daj mu pokoj a skús si utriediť priority. On hľadá frajerku, nie kamošku. Tých má evidentne dosť.

anonym_3301e8
Včera o 07:04

@anonym_autor a moze typek chciet frajerku? Ci nemoze? Musi mat len kamosku, lebo ty chces byt len kamoska? Comu nerozumies?