icon

Prečo ma všetky dievčatá ignorujú?

mauga
Dnes o 19:19

Ahojte,
je mi ľúto, že tu pridávam tento príspevok. Už som z toho neskutočne smutný a neviem, ako ďalej pokračovať v živote. S každým dievčaťom, s ktorým som si písal, ma bezdôvodne odignoruje po nejakej dobe a keď ich pozvem von, tak sa na niečo vyhovoria. Som odsúdený byť sám navždy? Začína mi to naozaj ničiť mentálne zdravie.

Môj opis: 23 rokov, vysokoškolsky vzdelaný, budem si kupovať nehnuteľnosť v Bratislave o pár mesiacov, skvelá a stabilná práca, pravidelne cvičím a chodím na prechádzky, starám sa o seba, investujem a plánujem svoju budúcnosť, čítam knihy, som vysoký, pekný a štíhly, viem sa obliekať a nosím košele, každý deň sa učím nové veci, hlavne jazyky.

Pri písaní s dievčatami som milý, plný rešpektu a zaujímam sa o druhú stranu, nepíšem len o sebe, aby som ju zaujal.

Prosím vás, kde robím chybu a ako si má mladý muž nájsť aspoň kamarátku? Už je to neskutočne vyčerpávajúce, ako ma každá pošle preč. Mne nezáleží na vzhľade, ocením dievča, ktoré sa na mňa usmeje...

tinka3435
Dnes o 19:24

Podľa tvojho opisu si ideál.Tak nechápem kde je problém.

anonym_122cc4
Dnes o 19:25

Pozri si na youtube kanál Daniel Magyar. On sa tomuto venuje, po pár videách pochopíš.

thereisabear
Dnes o 19:38

Chcelo by to fotku.

anonym_0a3a95
Dnes o 19:39

@mauga len taky tip, nie si nahodou asperger? Lebo vsetko moze byt idealne, ale zaroven neprirodzene, ked nechapes zaklady fungovania vztahov medzi ludmi.

anonym_f0cddd
Dnes o 19:43

@mauga ked oslovujes stale tie isté typy dievčat, a pošlú ťa všetky dokelu, bude asi nieco zle. Zväčša je toto spôsobené, ze si o sebe myslis, ze si dokonalý a hľadáš tu dokonalu aj v opačnom pohlaví. Ale štíhle, krásne baby o teba nemusia mat záujem, tam tvoja atraktivita nesiaha. Skus sa zamerať aj na ine typy žien pri zoznamovani.

mauga
autor
Dnes o 19:48
@anonym_f0cddd

@mauga ked oslovujes stale tie isté typy dievčat, a pošlú ťa všetky dokelu, bude asi nieco zle. Zväčša je toto spôsobené, ze si o sebe myslis, ze si dokonalý a hľadáš tu dokonalu aj v opačnom pohlaví. Ale štíhle, krásne baby o teba nemusia mat záujem, tam tvoja atraktivita nesiaha. Skus sa zamerať aj na ine typy žien pri zoznamovani.

@anonym_f0cddd Práveže som napísal, že o vzhľad mi nejde. Kontaktujem aj "vraj menej atraktívne".

anonym_70c3bb
Dnes o 19:57

@mauga mozno sa im zda, ze si pre ne moc pekny alebo dobry 😁 ze na teba nemaju

patrike
Dnes o 20:01

Chybu vidim v tom pisani, unudis ich k smrti alebo sa ukazujes ako "dobry chlapec".
Ak lovis kdesi na zoznamke, tam zenam pise plno muzov, nemas sancu zaujat. Zoznamuj sa nazivo.

anonym_90801a
Dnes o 20:05

Skús tu napísať tak akoby si napísal nejakej žene . Úplne od začiatku až po koniec vašej konverzácie.Tak ako to prebieha keď reálne píšeš nejakej žene .Možno stoho sa dozvieme viac a poradíme ti lepšie

patrike
Dnes o 20:06
@anonym_90801a

Skús tu napísať tak akoby si napísal nejakej žene . Úplne od začiatku až po koniec vašej konverzácie.Tak ako to prebieha keď reálne píšeš nejakej žene .Možno stoho sa dozvieme viac a poradíme ti lepšie

@anonym_90801a Vyborny napad.

anonym_7ac015
Dnes o 20:08

A ako dlho si s tými slečnami z internetu vypisuješ? Respektíve koľko správ si spolu vymeníte (cca)?

jblheart
Dnes o 20:08

Bohatý, vzdelaný, pekný, aktívny, ohľaduplný.. no 110% percentný.. už chýba len sebareflexia a bude to tip top. 👍😂 ženy nástup ! 🙂

anonym_35f100
Dnes o 20:21

@mauga mozno si dotieravy, mozno tvoj styl komunikacie je trapny, mozno nejsi ani zabavny. My nevieme, aky realne si. Tz ti nikto neporadi, to by sme museli vidiet, ako komunikujes s nimi.