icon

Vzťah s tridsaťročným panicom: Áno alebo nie?

4. mar 2026

Brali by ste panica ? Ma 30 rokov. Neviem mam zmiesane pocity. Este sme ss nestretli. Ale podla pisania mi pride obcas tak trtkovsky neviem to krajsie napisat. Nikdy nemal ani vztah. Mam zle skusenosti s panicmi nikdy ss nesnazili o vztah
.

Strana
z3
anonym_1234
6. mar 2026
@patrike

@anonym_1234 To je jednoduche : ak si nepritazlivy ako muz, bezne vyzadovane hmotne zabezpecenie (byt, auto) ti nepomoze. To zeny riesia, az ked prejdes prvym kolom, co nie je tvoj pripad.
Nepritazlivy nemusi znamenat vyslovene skaredy, proste posobis nemuzne, ako "trtko", "tutmak", hanblivo a pod.

@patrike Áno, mám nízke sebavedomie a posobím hanblivo. Áno, neprešiel som prvým kolom. Tam bola to skôr teoretická otázka. Či by sa nedalo prvé kolo aspoň na chvíľu vynechať alebo preskočiť.

patrike
6. mar 2026
@anonym_1234

@patrike Áno, mám nízke sebavedomie a posobím hanblivo. Áno, neprešiel som prvým kolom. Tam bola to skôr teoretická otázka. Či by sa nedalo prvé kolo aspoň na chvíľu vynechať alebo preskočiť.

@anonym_1234 To je priroda, tam si stazuj a ziadaj zmenu pravidiel. Na sebavedomi vies pracovat, na hanblivosti tiez.

anonym_1234
6. mar 2026
@patrike

@anonym_1234 To je priroda, tam si stazuj a ziadaj zmenu pravidiel. Na sebavedomi vies pracovat, na hanblivosti tiez.

@patrike Áno, je to možné, vyžaduje si to však značné množstvo energie a času. Ide o beh na dlhú trať. Usilujem sa o to už približne 20 rokov. Zatiaľ to nevzdávam.

patrike
6. mar 2026
@anonym_1234

@patrike Áno, je to možné, vyžaduje si to však značné množstvo energie a času. Ide o beh na dlhú trať. Usilujem sa o to už približne 20 rokov. Zatiaľ to nevzdávam.

@anonym_1234 Ak si za 20 rokov vo faze lutovania sa na Koniku, tak to nevidim s tym zasunom ruzovo.

Strana
z3