Vzťah s tridsaťročným panicom: Áno alebo nie?
Brali by ste panica ? Ma 30 rokov. Neviem mam zmiesane pocity. Este sme ss nestretli. Ale podla pisania mi pride obcas tak trtkovsky neviem to krajsie napisat. Nikdy nemal ani vztah. Mam zle skusenosti s panicmi nikdy ss nesnazili o vztah
.
Moj je tiež taký trtko, ale vo veľa veciach vysokofunkčný.
Zbožňujem ho, neháda sa, urobí čo poviem.
Musím na neho dohliadať, minule vyhrabal 15 ročnú flanelovú košeľu a k nej nejaké potrhané rifle, na hlavu šiltovku, nechala som ho a išiel ako trtko, fakt mi to napadlo, ale aspoň sa mi neminie, mňa robí šťastnou..
@patrike toto hovoria práve nezrucni chlapi, ktori nic nevedia spravit, že však oni si zaplatia 😅 Realita je taká, že nejaký “hodinový manzel” pride tak za tyzden, takze každá žena, pokial nechce tyzden večerať pri sviečkach, si najde zručného chlapa. A áno, ja viem aj varit, aj som pekna, takze, našťastie, vyberat som si mohla a mám aj netrtka, aj zručného a čo je dolezite - aj inteligentného (ocenujem to najmä, keď sa treba s detmi ucit a dakujem bohu za zdedené geny)
@anonym_0ab848 tak to urobí žena. Proste ten kto to vie, ten to spraví, a vybavené. Neriešiť či žena či muž. Všetci sme ludia. Psy sú rovnakí a nehádajú sa kto je samica a kto samec. Správajú sa rovnako.
Tak sa s ním stretni a uvidíš, či je ozaj trtko, nemusíš hneď rozmýšľať nad vzťahom.
@anonym_autor Nie všetci muži rozmýšľajú penisom, niektorí čakajú na perspektívny vzťah. Ale neviem, čo myslíš, keď hovoríš, že je "taký trtkovský". Ak ti povahovo nesedí, nemá vôbec zmysel s ním strácať čas.
@anonym_autor to pri zoznamovaní uvedú tí muži, že sú panici, alebo ako sa to dozvieš?
Máš zlé skúsenosti s panicmi, to s koľkými si randila?
Písanie a stretnutie sa naživo je iné. Možno nájdeš niečo, čo ťa na ňom zaujme.

@anonym_0ab848 Rodove stereotypy, voci ktorym nacim bojovat. Na zapade je normalne zarabat velke peniaze ako co ja viem chirurg a vsetky sluzby okolo domu a auta dat profikom. Uplne staci mat schopnost tie peniaze zarobit, ci je to muz, zena, lesba alebo gay.
Pozor na tie "muž by mal mat všeobecný prehlad a technické zručnosti", lebo ti kontrujem "zena musi dobre varit a upratovat" - to ti pisem ako muz, ktory vie aj varit, aj spotrebice opravit, aj kuchynsku linku navrhnut v pocitaci, vyskladat z dielcov a zavesit.
@patrike toto hovoria práve nezrucni chlapi, ktori nic nevedia spravit, že však oni si zaplatia 😅 Realita je taká, že nejaký “hodinový manzel” pride tak za tyzden, takze každá žena, pokial nechce tyzden večerať pri sviečkach, si najde zručného chlapa. A áno, ja viem aj varit, aj som pekna, takze, našťastie, vyberat som si mohla a mám aj netrtka, aj zručného a čo je dolezite - aj inteligentného (ocenujem to najmä, keď sa treba s detmi ucit a dakujem bohu za zdedené geny)