Vzťah s tridsaťročným panicom: Áno alebo nie?
Brali by ste panica ? Ma 30 rokov. Neviem mam zmiesane pocity. Este sme ss nestretli. Ale podla pisania mi pride obcas tak trtkovsky neviem to krajsie napisat. Nikdy nemal ani vztah. Mam zle skusenosti s panicmi nikdy ss nesnazili o vztah
.
Prečítaj si, ako si ho opísala. Je to automaticky jasné, partner má byť pre nás top. Nie o ňom písať takto, takže kašli nato. Len si ublížite.
Panic asi nebude to, co ta odradza...aky ma zmysel sa vobec zamyslat, ked je pre teba trtko?
Samotny fakt, ze je panic nie je pre vobec kontraindikacia na vztah. Ale ze je trtko, tak tam by som viac neriesila. Len si s nim pises a uz ti lezie na nervy, lepsie to asi skor nebude.
@svetlonos Andrej Danko.
@enmery no....byť trtkom neznamená,že si nenájde frajerku
https://www.cas.sk/prominenti/prominenti-domaci...
A mňa by celkom zaujímala definícia trtka 😁
@svetlonos Radostny je zivot k(t)rtka, vo dne spi a v noci ... tiez.
@svetlonos Andrej Danko.
@enmery urcite nie som volic ani prívrženec SNS, ale Danko podľa mna nie je stelesnením trtka. To je za mna skôr Simecka, keď uz si vyberáme medzi politikmi 🤣 vychrtlý, nevýrazný, nemužský, nepríťažlivý typ chlapa. Ja som bola vzdy na bad boyov a ja takéto vychrtle a nemuzne typy veľmi nemusím. Ale presne viem definíciu trtka, tiež som veľa rokov dozadu randili s jednym ITckarom (dnes veľmi úspešným) a isli sme spolu do servisu, kde som vedela o autach niekoľkonásobne viac ako on a to ako bezbranne a submisivne posobil bolo na ňom veľmi asexualne. Stretli sme sa par rokov dozadu a pre jeho skodu, stale zostal trtkom. Takze sa pripajam k dievčatám, ak je uz teraz v tvojich očiach trtko, nebudeš si ho vážiť a ešte sa to zhorsi rokmi.
@anonym_autor tiez asi nebudes terno ked nad tym musis rozmyslat.
Za jedno stretko na neutralnej pode nic nedas. Trtko bude definitivne prave vtedy, ked po chvili pisania nepride sam s navrhom.
@enmery urcite nie som volic ani prívrženec SNS, ale Danko podľa mna nie je stelesnením trtka. To je za mna skôr Simecka, keď uz si vyberáme medzi politikmi 🤣 vychrtlý, nevýrazný, nemužský, nepríťažlivý typ chlapa. Ja som bola vzdy na bad boyov a ja takéto vychrtle a nemuzne typy veľmi nemusím. Ale presne viem definíciu trtka, tiež som veľa rokov dozadu randili s jednym ITckarom (dnes veľmi úspešným) a isli sme spolu do servisu, kde som vedela o autach niekoľkonásobne viac ako on a to ako bezbranne a submisivne posobil bolo na ňom veľmi asexualne. Stretli sme sa par rokov dozadu a pre jeho skodu, stale zostal trtkom. Takze sa pripajam k dievčatám, ak je uz teraz v tvojich očiach trtko, nebudeš si ho vážiť a ešte sa to zhorsi rokmi.
@anonym_0ab848 Som tiez vychrtly, ale po prvom vylete autom som slecne navrhol vymenit ziarovku v reflektore, ktoru mala vypalenu. Skoncilo to pochvalou, ake mam sikovne prsty 🙂 Ten tvoj preco siel s tebou do servisu ?
@anonym_0ab848 Som tiez vychrtly, ale po prvom vylete autom som slecne navrhol vymenit ziarovku v reflektore, ktoru mala vypalenu. Skoncilo to pochvalou, ake mam sikovne prsty 🙂 Ten tvoj preco siel s tebou do servisu ?
@patrike ja som išla s ním, lebo tam nechával auto a brala som ho mojim autom zo servisu. Tá jeho komunikácia s prijímacím technikom bola naozaj zúfalá. Podľa mna každý muž by mal mat všeobecný prehlad a technické zručnosti, hlavne, keď uz si vložku vo dverách vie žena vymenit aj podľa YouTube videa, mužovi by to nemalo robit najmenší problem.
@patrike ja som išla s ním, lebo tam nechával auto a brala som ho mojim autom zo servisu. Tá jeho komunikácia s prijímacím technikom bola naozaj zúfalá. Podľa mna každý muž by mal mat všeobecný prehlad a technické zručnosti, hlavne, keď uz si vložku vo dverách vie žena vymenit aj podľa YouTube videa, mužovi by to nemalo robit najmenší problem.
@anonym_0ab848 Rodove stereotypy, voci ktorym nacim bojovat. Na zapade je normalne zarabat velke peniaze ako co ja viem chirurg a vsetky sluzby okolo domu a auta dat profikom. Uplne staci mat schopnost tie peniaze zarobit, ci je to muz, zena, lesba alebo gay.
Pozor na tie "muž by mal mat všeobecný prehlad a technické zručnosti", lebo ti kontrujem "zena musi dobre varit a upratovat" - to ti pisem ako muz, ktory vie aj varit, aj spotrebice opravit, aj kuchynsku linku navrhnut v pocitaci, vyskladat z dielcov a zavesit.
@anonym_0ab848 Prototyp trtka Danko je. Stačí, keď otvorí ústa. On je trtko v totálne každej oblasti, stratený. Alkohol tu hádam ani spomínať nemusíme.
Trtkovsky znamená co? Ze je len na trtkanie? Taky frajerik? Alebo skôr ťuťko taky mešuge nejaký 😃 panica by som brala aspoň by ma netlačil zbytočne hneď do sexu
A mňa by celkom zaujímala definícia trtka 😁
@svetlonos a mňa by zaujímalo aké ženy majú radi trtkov.
@enmery no....byť trtkom neznamená,že si nenájde frajerku
https://www.cas.sk/prominenti/prominenti-domaci...
@rozculena jaj už nič. Len čítam doradu a doradu beriem aj odpovede.
@anonym_0ab848 to si skôr opísala mňa…
@anonym_0ab848 má ten IT-čkár priateľku?
@anonym_0ab848 dnes v dobe AI, youtube, internetu všeobecne nikto nemusí byť sprostý. Veď už nájdete návod snáď aj na vlámanie… 😁
Trtkovsky znamená co? Ze je len na trtkanie? Taky frajerik? Alebo skôr ťuťko taky mešuge nejaký 😃 panica by som brala aspoň by ma netlačil zbytočne hneď do sexu
@anonym_fbdab8 ja som ťuťko a mešuge nejaký. To sedí. Dobré som na seba od ženy ešte nepočul. Skôr také: Nudný, nezaujímavý, nepríťažlivý, bez iskry, bez charizmy.
Takže ak chcete príklad na najodpudivejšieho muža nabudúce, tak stačí spomenúť mňa.

Nie 😉