icon

Vzťah s tridsaťročným panicom: Áno alebo nie?

Včera o 18:49

Brali by ste panica ? Ma 30 rokov. Neviem mam zmiesane pocity. Este sme ss nestretli. Ale podla pisania mi pride obcas tak trtkovsky neviem to krajsie napisat. Nikdy nemal ani vztah. Mam zle skusenosti s panicmi nikdy ss nesnazili o vztah
.

Strana
z2
terezia74
Včera o 18:58

Nie 😉

enmery
Včera o 19:01

Prečítaj si, ako si ho opísala. Je to automaticky jasné, partner má byť pre nás top. Nie o ňom písať takto, takže kašli nato. Len si ublížite.

rozculena
Včera o 19:08

@anonym_autor prečo sa chceš stretávať s trtkom...

petamich
Včera o 19:17

Panic asi nebude to, co ta odradza...aky ma zmysel sa vobec zamyslat, ked je pre teba trtko?

anonym_6f4890
Včera o 19:18

Samotny fakt, ze je panic nie je pre vobec kontraindikacia na vztah. Ale ze je trtko, tak tam by som viac neriesila. Len si s nim pises a uz ti lezie na nervy, lepsie to asi skor nebude.

svetlonos
Včera o 19:29

A mňa by celkom zaujímala definícia trtka 😁

enmery
Včera o 19:34
@svetlonos

@svetlonos Andrej Danko.

kika86
Včera o 19:41
@enmery

@svetlonos Andrej Danko.

@enmery 🤭😂😂😂

rozculena
Včera o 19:44
@enmery

@svetlonos Andrej Danko.

@enmery no....byť trtkom neznamená,že si nenájde frajerku
https://www.cas.sk/prominenti/prominenti-domaci...

enmery
Včera o 19:46

@rozculena On si ju našiel pre niečo iné a my všetci vieme prečo. Trtko je to tak či tak.

rozculena
Včera o 19:52
@enmery

@rozculena On si ju našiel pre niečo iné a my všetci vieme prečo. Trtko je to tak či tak.

@enmery no tak kto vie,ako je na tom autorkin trtko...😎

enmery
Včera o 19:54
@rozculena

@enmery no tak kto vie,ako je na tom autorkin trtko...😎

@rozculena Hlavne prečo ho vôbec môže chcieť, keď sa o ňom takto nepekne vyjadruje a to ani nie sú spolu...

anonym_de9309
Včera o 19:56
@svetlonos

@svetlonos Radostny je zivot k(t)rtka, vo dne spi a v noci ... tiez.

anonym_0ab848
Včera o 20:11
@enmery

@svetlonos Andrej Danko.

@enmery urcite nie som volic ani prívrženec SNS, ale Danko podľa mna nie je stelesnením trtka. To je za mna skôr Simecka, keď uz si vyberáme medzi politikmi 🤣 vychrtlý, nevýrazný, nemužský, nepríťažlivý typ chlapa. Ja som bola vzdy na bad boyov a ja takéto vychrtle a nemuzne typy veľmi nemusím. Ale presne viem definíciu trtka, tiež som veľa rokov dozadu randili s jednym ITckarom (dnes veľmi úspešným) a isli sme spolu do servisu, kde som vedela o autach niekoľkonásobne viac ako on a to ako bezbranne a submisivne posobil bolo na ňom veľmi asexualne. Stretli sme sa par rokov dozadu a pre jeho skodu, stale zostal trtkom. Takze sa pripajam k dievčatám, ak je uz teraz v tvojich očiach trtko, nebudeš si ho vážiť a ešte sa to zhorsi rokmi.

lanka999
Včera o 20:20

co si predstavujes pod pojmom trtko :D :D

anonym_135300
Včera o 20:22

@anonym_autor tiez asi nebudes terno ked nad tym musis rozmyslat.

patrike
Včera o 20:24

Za jedno stretko na neutralnej pode nic nedas. Trtko bude definitivne prave vtedy, ked po chvili pisania nepride sam s navrhom.

patrike
Včera o 20:27
@anonym_0ab848

@enmery urcite nie som volic ani prívrženec SNS, ale Danko podľa mna nie je stelesnením trtka. To je za mna skôr Simecka, keď uz si vyberáme medzi politikmi 🤣 vychrtlý, nevýrazný, nemužský, nepríťažlivý typ chlapa. Ja som bola vzdy na bad boyov a ja takéto vychrtle a nemuzne typy veľmi nemusím. Ale presne viem definíciu trtka, tiež som veľa rokov dozadu randili s jednym ITckarom (dnes veľmi úspešným) a isli sme spolu do servisu, kde som vedela o autach niekoľkonásobne viac ako on a to ako bezbranne a submisivne posobil bolo na ňom veľmi asexualne. Stretli sme sa par rokov dozadu a pre jeho skodu, stale zostal trtkom. Takze sa pripajam k dievčatám, ak je uz teraz v tvojich očiach trtko, nebudeš si ho vážiť a ešte sa to zhorsi rokmi.

@anonym_0ab848 Som tiez vychrtly, ale po prvom vylete autom som slecne navrhol vymenit ziarovku v reflektore, ktoru mala vypalenu. Skoncilo to pochvalou, ake mam sikovne prsty 🙂 Ten tvoj preco siel s tebou do servisu ?

anonym_0ab848
Včera o 20:33
@patrike

@anonym_0ab848 Som tiez vychrtly, ale po prvom vylete autom som slecne navrhol vymenit ziarovku v reflektore, ktoru mala vypalenu. Skoncilo to pochvalou, ake mam sikovne prsty 🙂 Ten tvoj preco siel s tebou do servisu ?

@patrike ja som išla s ním, lebo tam nechával auto a brala som ho mojim autom zo servisu. Tá jeho komunikácia s prijímacím technikom bola naozaj zúfalá. Podľa mna každý muž by mal mat všeobecný prehlad a technické zručnosti, hlavne, keď uz si vložku vo dverách vie žena vymenit aj podľa YouTube videa, mužovi by to nemalo robit najmenší problem.

patrike
Včera o 21:06
@anonym_0ab848

@patrike ja som išla s ním, lebo tam nechával auto a brala som ho mojim autom zo servisu. Tá jeho komunikácia s prijímacím technikom bola naozaj zúfalá. Podľa mna každý muž by mal mat všeobecný prehlad a technické zručnosti, hlavne, keď uz si vložku vo dverách vie žena vymenit aj podľa YouTube videa, mužovi by to nemalo robit najmenší problem.

@anonym_0ab848 Rodove stereotypy, voci ktorym nacim bojovat. Na zapade je normalne zarabat velke peniaze ako co ja viem chirurg a vsetky sluzby okolo domu a auta dat profikom. Uplne staci mat schopnost tie peniaze zarobit, ci je to muz, zena, lesba alebo gay.
Pozor na tie "muž by mal mat všeobecný prehlad a technické zručnosti", lebo ti kontrujem "zena musi dobre varit a upratovat" - to ti pisem ako muz, ktory vie aj varit, aj spotrebice opravit, aj kuchynsku linku navrhnut v pocitaci, vyskladat z dielcov a zavesit.

enmery
Včera o 21:13
@anonym_0ab848

@anonym_0ab848 Prototyp trtka Danko je. Stačí, keď otvorí ústa. On je trtko v totálne každej oblasti, stratený. Alkohol tu hádam ani spomínať nemusíme.

anonym_fbdab8
Včera o 22:04

Trtkovsky znamená co? Ze je len na trtkanie? Taky frajerik? Alebo skôr ťuťko taky mešuge nejaký 😃 panica by som brala aspoň by ma netlačil zbytočne hneď do sexu

unbeholfen
Včera o 22:27
@svetlonos

@svetlonos a mňa by zaujímalo aké ženy majú radi trtkov.

unbeholfen
Včera o 22:28
@enmery

@svetlonos Andrej Danko.

@enmery ale ten mal priatelok určite viac ako ja. Je ženatý?

unbeholfen
Včera o 22:29
@rozculena

@enmery no....byť trtkom neznamená,že si nenájde frajerku
https://www.cas.sk/prominenti/prominenti-domaci...

@rozculena jaj už nič. Len čítam doradu a doradu beriem aj odpovede.

enmery
Včera o 22:29
@unbeholfen

@enmery ale ten mal priatelok určite viac ako ja. Je ženatý?

@unbeholfen Rozvedený.

unbeholfen
Včera o 22:30
@anonym_0ab848

@anonym_0ab848 to si skôr opísala mňa…

unbeholfen
Včera o 22:31
@anonym_0ab848

@anonym_0ab848 má ten IT-čkár priateľku?

unbeholfen
Včera o 22:34
@anonym_0ab848

@anonym_0ab848 dnes v dobe AI, youtube, internetu všeobecne nikto nemusí byť sprostý. Veď už nájdete návod snáď aj na vlámanie… 😁

unbeholfen
Včera o 22:35
@anonym_fbdab8

Trtkovsky znamená co? Ze je len na trtkanie? Taky frajerik? Alebo skôr ťuťko taky mešuge nejaký 😃 panica by som brala aspoň by ma netlačil zbytočne hneď do sexu

@anonym_fbdab8 ja som ťuťko a mešuge nejaký. To sedí. Dobré som na seba od ženy ešte nepočul. Skôr také: Nudný, nezaujímavý, nepríťažlivý, bez iskry, bez charizmy.
Takže ak chcete príklad na najodpudivejšieho muža nabudúce, tak stačí spomenúť mňa.

Strana
z2