Žena ma zablokovala po návrhu nezáväzného stretnutia
Zdravím napísal som jednej babe čo býva v byte nadomnou na Instagram ze či by sa nechcela somnou nezavezne za odmenu stretávať nemyslím snou spávať ale to druhé za odmenu ma frajera ale chcel som to skúsiť tak som jej to slušne napísal tak aby si to domyslela čo od nej by som chcel skončilo to tak ze ma zablokovala a ukončila konverzáciu nestačilo povedať len nie ? Tak všade ukončiť aj som zablokovaný na tel čísle
Aj ja by som ťa zablokovala, keby si ma vlastne nazval štetkou...
Aj ja by som ťa zablokovala, keby si ma vlastne nazval štetkou...
@anonym_67e398 ja som nikoho tak nenazval jej frajer nema peniaze nestará sa o ňu tak som jej chcel pomôcť a urobiť nejakú dohodu
@marcel1000000 a čo by si mal z toho, keby ťa nezablokovala? Načo by sa s tebou stretávala?
@anonym_67e398 ja som nikoho tak nenazval jej frajer nema peniaze nestará sa o ňu tak som jej chcel pomôcť a urobiť nejakú dohodu
@marcel1000000 ak si chlap myslí, že za odmenu s ním budem niečo robiť, a naozaj neviem čo presne myslíš ako "to druhé" ani ako si to mala domyslieť ona, tak si o mne asi musí myslieť, že som štetka a nemusí to povedať priamo... ešte aby ti jej frajer nezazvonil a nedostal si jednu cez rypák...
@marcel1000000 ak si chlap myslí, že za odmenu s ním budem niečo robiť, a naozaj neviem čo presne myslíš ako "to druhé" ani ako si to mala domyslieť ona, tak si o mne asi musí myslieť, že som štetka a nemusí to povedať priamo... ešte aby ti jej frajer nezazvonil a nedostal si jednu cez rypák...
@anonym_67e398 jej frajer je úbožiak čo nedokáže uživiť ju ona zháňa peniaze pre neho nosí mu zrat tak som chcel snou urobiť takú dohodu mňa on nezaujíma nejaký trulo sa čudujem ze mňa poslala do riti a keď jej taký život vyhovuje nech ho ma
@marcel1000000 to je opovážlivosť, takto jej napísať.. Píšeš, že má frajera.. Nemiešaj sa do ich života. Ako oni žijú, jej to vyhovuje.
Píšeš v neurčitkoch... mal si jej konkrétne, zretelne napísať čo od nej chceš. a čo jej ty ponúkaš.
Pomoc zrejme nepotrebuje. Ani nezáväzné stretnutia. Nemá na teba čas. Zmier sa s tým.
Tiež by som ťa zablokovala... okrem toho, že by ma takýto návrh naozaj veľmi urazil, tak podľa tvojej reakcie by nestačilo povedať nie a nezbavila by sa ťa tým
@marcel1000000 to je opovážlivosť, takto jej napísať.. Píšeš, že má frajera.. Nemiešaj sa do ich života. Ako oni žijú, jej to vyhovuje.
Píšeš v neurčitkoch... mal si jej konkrétne, zretelne napísať čo od nej chceš. a čo jej ty ponúkaš.
Pomoc zrejme nepotrebuje. Ani nezáväzné stretnutia. Nemá na teba čas. Zmier sa s tým.
@anonym_24a889 oral som chcel
@anonym_24a889 oral som chcel
@marcel1000000 píšeš, že on je truľo a úbožiak, podľa mňa tvoje chovanie je hodné úbožiaka
@anonym_67e398 jej frajer je úbožiak čo nedokáže uživiť ju ona zháňa peniaze pre neho nosí mu zrat tak som chcel snou urobiť takú dohodu mňa on nezaujíma nejaký trulo sa čudujem ze mňa poslala do riti a keď jej taký život vyhovuje nech ho ma
@marcel1000000 ja vidím teba ako úbožiaka, ktorý ponúka susede peniaze za fajku a ešte sa tvári pri tom ako spasiteľ, čo vlastne dobrý skutok chcel spraviť... veľmi to máš pomýlené a na tom, že ťa poslala do kelu nie je nič prekvapivé... asi sa ti na neho sťažovala, boli ste v kontakte, keď tieto veci vieš... keby si to dobre uhral, nemusel si za nič platiť 😅
On je uboziak a ty si co, ked ponukas sexualne sluzby inym zenam? Necudujem sa, ze ta zablokovala. Byt jej frajerom, pridem ta este nakopat do riti
@marcel1000000 No ty si dobry chuj! Tej zene napises co si napisal, jej frajera nazyvas trulo a pritom ty pises na mamickovske forum na MK??😂😂😂 akoze nie ten jej je taky ako pises, ale ty budes omyl prirody🤷♀️🤦♀️😂
fuuu este aby ti ten jej frajer nezazvonil o chvilu a nedal ti jednu do nosa
@marcel1000000 ak by si bol taký “súper”, ako sa tu opisuješ, nebol by si sám…. Čiže kde je chyba? Si proste vadný kus, parkovacie miesto pre postihnutého. Ľudia nežerú, ľudia jedia. Mal by si navštevovať odborníka. Zvraciam z takého človeka, ako si ty. 😵💫🫣
Chlapče tak skús ešte tomu jej truľovi bez peňazí napísať s tou ponukou, keď chceš tak veľmi pomáhať🙏
...najhoršie na tomto celom je, že ty si ani neuvedomuješ, čo na tomto nie je v poriadku...smutné...a úbohé. Ocino ťa nenaučil, ako sa chovať k ženám?
Chlapče tak skús ešte tomu jej truľovi bez peňazí napísať s tou ponukou, keď chceš tak veľmi pomáhať🙏
...najhoršie na tomto celom je, že ty si ani neuvedomuješ, čo na tomto nie je v poriadku...smutné...a úbohé. Ocino ťa nenaučil, ako sa chovať k ženám?
@anonym_af4839 šák som sa jej Normálne spýtal kamarát mi povedal ze jemu dávajú ženy zadarmo a ze sa tak dohodujú keď majú oby dvaja chuť
@marcel1000000 skus napisat jej frajerovi, mozno pride sam ked je bez prachov, oral jak oral a mozno aj viackrat za den 😃
@marcel1000000 ak aj potrebuje pomoc, tak zjavne nie od teba a nie takýmto spôsobom. Dala ti to najavo stručne a výstižne, o čom sa s tebou mala vybavovať?
@anonym_af4839 šák som sa jej Normálne spýtal kamarát mi povedal ze jemu dávajú ženy zadarmo a ze sa tak dohodujú keď majú oby dvaja chuť
@marcel1000000 to je úplne v poriadku a takéto vzťahy s výhodami fungovať môžu, keď obaja majú chuť, sedia si v tom čo spolu robia a vyhovuje im to takto… ale ty si si ju chcel zaplatiť ako prostitútku, čo pre ňu muselo byt naozaj ponižujúce… naozaj tam nevidíš žiadny rozdiel?… dala ti vôbec niekedy nejaký náznak, že by o niečo viac s tebou mala záujem?
@marcel1000000 to je úplne v poriadku a takéto vzťahy s výhodami fungovať môžu, keď obaja majú chuť, sedia si v tom čo spolu robia a vyhovuje im to takto… ale ty si si ju chcel zaplatiť ako prostitútku, čo pre ňu muselo byt naozaj ponižujúce… naozaj tam nevidíš žiadny rozdiel?… dala ti vôbec niekedy nejaký náznak, že by o niečo viac s tebou mala záujem?
@anonym_67e398 ja som sa jej len slušne opýtal ze by som chcel niečo od nej zablokovala ma nevadí pôjdem ďalej si nájdem inú ženu ktorá mi vyhovi
@anonym_67e398 ja som sa jej len slušne opýtal ze by som chcel niečo od nej zablokovala ma nevadí pôjdem ďalej si nájdem inú ženu ktorá mi vyhovi
@marcel1000000 na tej otázke - teda ponuke odmeny za sexuálne služby - ale nie je nič slušné, to sa nedá "len slušne spýtať", je to trúfalé, drzé, hlúpe, urážlivé a ponižujúce pre každú normálnu ženu... ale vidím, že škoda drať klávesnicu
@marcel1000000 na tej otázke - teda ponuke odmeny za sexuálne služby - ale nie je nič slušné, to sa nedá "len slušne spýtať", je to trúfalé, drzé, hlúpe, urážlivé a ponižujúce pre každú normálnu ženu... ale vidím, že škoda drať klávesnicu
@anonym_67e398 ako sa mam zoznámiť s ženou keď to neviem proste niesom taký typ ze viem oslovovať ženy ja za to nemôžem alebo si radšej zaplatím a zájdem si niekde kde mi to co potrebujem naplnia
Prosím ťa, vysvetli mi, ako sa dá slušne požiadať ženu o orál za peniaze a nenazvať ju štetkou?
@marcel1000000 chcel si sex za prachy, buď rád že ti jej frajer nerozbil hubu🙂 tolko k dohode....
@anonym_67e398 ako sa mam zoznámiť s ženou keď to neviem proste niesom taký typ ze viem oslovovať ženy ja za to nemôžem alebo si radšej zaplatím a zájdem si niekde kde mi to co potrebujem naplnia
@marcel1000000 veď kľudne choď, keď sa žena rozhodne také služby poskytovať a ty si za to ochotný platiť, je to zmluva medzi vami dvomi... ale spýtať sa to takto ženy, ktorá také služby neposkytuje je jednoducho úbohé a dokonalou ukážkou toho, že naozaj nevieš hovoriť so ženami lebo si ich vôbec nevážiš… možno začni tam
@marcel1000000 veď kľudne choď, keď sa žena rozhodne také služby poskytovať a ty si za to ochotný platiť, je to zmluva medzi vami dvomi... ale spýtať sa to takto ženy, ktorá také služby neposkytuje je jednoducho úbohé a dokonalou ukážkou toho, že naozaj nevieš hovoriť so ženami lebo si ich vôbec nevážiš… možno začni tam
@anonym_67e398 prečo to ženám tak vadí keď zoberie peniaze pôjde na 30 min za roh a nikdo sa nic nedozvie

@marcel1000000 🤣🤣🤣