icon

Môžem zakázať otcovi a jeho priateľke stretávať sa s dieťaťom?

2. máj 2025

Ahojte !
Chcela by som sa odvas opytat mozno ze mi viete poradit ! Rozisli sme s priatelom a mame spolu babetko ked ho podam na sud ze nech plati a tak tak viem aj to spravit ze nechcem aby moje babo stretol s tou novou frajerkov co ma on vlaste zakazat snou stretavat ked zobere otecko maleho ? Dakujem za odpovede

zooeynka
•
2. máj 2025

Nie,nezakazes mu. Zoznami syna s kazdou stetkou ked bude chciet ;)

pribinak
•
2. máj 2025

Ty si môžeš dať návrh na určenie výživného pre dieťa

A môžeš požiadať aj o úpravu styku dieťaťa s otcom a žiadať vzhľadom pre útly vek dieťaťa aby sa otec a dieťa stretávali v tvojej prítomnosti

Proste bábätko je maličké a ty budeš prú stretávaní sa s otcom a pomáhat ak by bolo niečo treba a aby sa dieťa cítilo bezpečne

226lenka
•
2. máj 2025

Zakázať mu to nemôžeš

nynia
•
2. máj 2025

Zakazat nemozes ale v odovodnenych pripadoch sud povoli stretavanie len v tvojej pritomnosti alebo socialnej kurately. Ale to musi byt naozaj odovodnene a musis si to dobre obhajit na sude idealne so skusenym pravnikom alebo advokatom.

nynia
•
2. máj 2025

A este domam, aj vtedy v tvojej pritomnosti alebo kurately moze si so sebou doniest znamost a nikto ju nebude moct vyhodit ale aspon ty alebo kuratela nato bude dohliadat.

denkabemommy
•
2. máj 2025

Ibaže by toto chcel urobiť tvoj ex tebe, bola by si spokojná. Nerob prieky, nehoň si ego cez dieťa, je to úbohé.

minenkaa
•
2. máj 2025

S tvojim novým partnerom ,sa dieta tiež nebude stretávať?

mogaa
•
2. máj 2025

keď má dieťa otec, môže s ním ísť kam chce a stretnúť sa s ním s kým chce.....on má rovnaké práva ako ty, ani on tebe nemôže zakázať brať dieťa ku kamarátke alebo k tvojim rodičom.....

viestta
•
2. máj 2025

Otec je rovnaky rodic ako matka, ma rovnake prava. Aj pravo zoznamit dieta s novou partnerkou, tak ako ma matka pravo zoznamit dieta s novym partnerom, ak ho ma.

heminepa
•
Autor odpoveď zmazal
•
ukgirls
•
2. máj 2025

co tak zahodit svoju hrdost a spravat sa dospelo? dieta otca potrebuje a raz si aj ty snad niekoho najdes a to ako ho nebudes zoznamovat s dietatom? ved ked nie otec tak ani ty

kitycat
•
3. máj 2025

Toto je dotaz ublizenej 17ky v rubrike "Laska, sex a trapeni"...

maminkadeticiek
•
3. máj 2025

To je nemozne.Trebalo premyslat kym si sa rozhodla s kym budes mat dieta.