icon

Znamená hľadanie rodinne založeného muža v skutočnosti hľadanie sponzora?

Dnes o 16:49

Keď matka pri zoznamovaní povie, že hľadá "rodinne založeného muža", znamená to v skutočnosti, že hľadá niekoho, kto prevezme zodpovednosť za cudzie dieťa a finančne ho má zabezpečiť, hoci s ním nemá žiadne biologické ani minulé puto? Hľadám "rodinne založeného muža" znamená hľadám sponzora?

Strana
z2
zuzana76
Dnes o 16:51

nie, hlada muza, ktory chce rodinu a nie zivot slobodneho mladenca a vyhody manzelstva

billy_jean
Dnes o 16:56

Výraz rodinne založený muž bežne znamená muža, ktorý chce stabilný vzťah, vážny záväzok, spoločné fungovanie a berie partnerstvo aj rodičovstvo ako prirodzenú súčasť života. Neznamená to automaticky, že má prevziať finančnú zodpovednosť za cudzie dieťa. U ženy s dieťaťom to zvyčajne znamená, že hľadá muža, ktorý akceptuje fakt, že dieťa je súčasťou jej života, nebude s tým súperiť a dokáže fungovať v rodinnom prostredí. Finančná povinnosť voči dieťaťu patrí primárne biologickým rodičom, pokiaľ sa partner dobrovoľne nerozhodne vstúpiť do inej roly. Pojem sponzor predpokladá vzťah založený primárne na finančnom zabezpečení výmenou za partnerstvo. To je iný model.

autor
Dnes o 16:57
@zuzana76

nie, hlada muza, ktory chce rodinu a nie zivot slobodneho mladenca a vyhody manzelstva

@zuzana76 ciže hlada pupkateho prijemneho usmievaveho chlapa ktory nema zamestnanie a berie socialku ale ma rad ked sa deli o peniaze s detmi ineho chlapa?

tatiana288
Dnes o 16:57

A ty keď hľadáš rodinne založenú ženu, znamená to takú, čo ti uvarí a operie?

minenkaa
Dnes o 16:58
@anonym_autor

@zuzana76 ciže hlada pupkateho prijemneho usmievaveho chlapa ktory nema zamestnanie a berie socialku ale ma rad ked sa deli o peniaze s detmi ineho chlapa?

@anonym_autor čo ty tu splietas ,sú aj normálny ľudia na svete a nie iba klamári

zuzana76
Dnes o 16:59
@anonym_autor

@anonym_autor nie, hlada normalneho chlapa, ktory by chcel mat rodinu a samozrejme sa o nu patricne spolu s nou postara

autor
Dnes o 17:01

otazka bola uplne ina. Precitajte si este raz.

zuzana76
Dnes o 17:02

@anonym_autor zrejme by si na maturite zo SJL nepresla, tam byva velmi vela citania s porozumenim - v spojeni " rodinne zalozeny muz" sa ani ziadne dieta nespomina. Tiez mam rodinne zalozeneho muza, chcel rodinu a nezdupkal pri prvom probleme.

billy_jean
Dnes o 17:02
@anonym_autor

otazka bola uplne ina. Precitajte si este raz.

@anonym_autor vysvetlila som to v mojej odpovedi. Mám to nakresliť?

autor
Dnes o 17:05
@zuzana76

@anonym_autor zrejme by si na maturite zo SJL nepresla, tam byva velmi vela citania s porozumenim - v spojeni " rodinne zalozeny muz" sa ani ziadne dieta nespomina. Tiez mam rodinne zalozeneho muza, chcel rodinu a nezdupkal pri prvom probleme.

@zuzana76 a predlozila si mu dieta ktore mas s inym?

anonym_6cc2f5
Dnes o 17:06

Toto bude asi veľmi ťažká debata

zuzana76
Dnes o 17:06
@anonym_autor

@anonym_autor nemam ziadne dieta s inym a ako predlozit? informovat? samozrejme, ze ak zena ma dieta, tak noveho partnera o tom informuje, to je zaklad uprimneho vztahu.

autor
Dnes o 17:08
@zuzana76

@anonym_autor nemam ziadne dieta s inym a ako predlozit? informovat? samozrejme, ze ak zena ma dieta, tak noveho partnera o tom informuje, to je zaklad uprimneho vztahu.

@zuzana76 tak sa venuj teme s uvedenymi datami. Tvoj manzel nas nezaujima ani najmenej.

viestta
Dnes o 17:10
@anonym_autor

@anonym_autor hladaj medzi bezdetnymi a najlepsie neplodnymi, lebo ty by si mal problem aj ak by bola tvoja zena s tvojim dietatom na rodicaku a musel by si tahat naklady na domacnost, zenu, dieta tahat "zo svojho".
Alebo este lepsie nehladaj ziadnu
Ozaj ak ma chlap dieta a hlada rodinne zalozenu zenu pocita s cim?

reela
Dnes o 17:10

Ved ked mas pocitovo podozrenie, ze si hlada niekoho, kto ju aj jej dieta zabezpeci, tak neries a ignoruj ju, nie?

anonym_1e1553
Dnes o 17:11

Rodinne založený muž je jedinec, pre ktorého je rodina najvyššou prioritou a stredobodom života. Vyznačuje sa zodpovednosťou, starostlivosťou o blaho partnerky a detí, vernosťou a ochotou obetovať vlastný čas či pohodlie pre spoločné záujmy. Takýto muž aktívne buduje zdravé domáce prostredie a spoločné zážitky.

Kľúčové vlastnosti a prejavy:
Zodpovednosť a zabezpečenie: Uprednostňuje potreby rodiny (finančné, materiálne aj emocionálne) pred vlastnými potrebami.
Aktívna účasť: Zapája sa do výchovy detí a chodu domácnosti.
Vernosť a lojalita: Vzťah a rodinné puto sú pre neho záväzné.
Trpezlivosť a starostlivosť: Často spájané s ochotou obetovať sa pre rodinu

puremum
Dnes o 17:12

rodinne zalozeny muz je presny opak teba ..

minenkaa
Dnes o 17:18
@anonym_autor

@zuzana76 tak sa venuj teme s uvedenymi datami. Tvoj manzel nas nezaujima ani najmenej.

@anonym_autor a teba kto vytočil

katkazatka
Dnes o 17:24
@anonym_autor

@anonym_autor na túto definíciu si ako prišiel z predchádzajúcich odpovedi? Trošku od veci, nie?

anonym_66d568
Dnes o 17:25
@minenkaa

@anonym_autor a teba kto vytočil

@minenkaa tá žena ho vytočila, lebo to bol dnes 5ta, čo mu dala košom... po hlave

minenkaa
Dnes o 17:27
@anonym_66d568

@minenkaa tá žena ho vytočila, lebo to bol dnes 5ta, čo mu dala košom... po hlave

@anonym_66d568 myslim,že jemu nedá žiadna košom lebo žiadna sa s ním ani nebaví
Nechapem prečo je teda vytočený

anonym_66d568
Dnes o 17:32
@minenkaa

@anonym_66d568 myslim,že jemu nedá žiadna košom lebo žiadna sa s ním ani nebaví
Nechapem prečo je teda vytočený

@minenkaa lebo ešte ani tie matky s deťmi ho nechcú.

minenkaa
Dnes o 17:34
@anonym_66d568

@minenkaa lebo ešte ani tie matky s deťmi ho nechcú.

@anonym_66d568 vsak kto by dal takýto príklad svojmu decku
Pupkaty,infantilný a ešte aj nezamestnaný chlap

minenkaa
Dnes o 17:34
@anonym_autor

@anonym_autor toto je tvoj opis?

natalka13
Dnes o 17:35

Nie, hladat rodinne zalozeneho muza neznamena hladat sponzora.
Hlada muza ktory chce rodinu chce mat deti venovat sa im, mozno ostat na RD a nechat manzelku venovat sa praci ktoru ma rada,
Alebo naopak zarobit tolko, aby zena mohla byt doma s detmi a vytvarat mu prijemne rodinne zazemie.

zuzana76
Dnes o 17:39
@anonym_autor

@anonym_autor Ja sa tejto teme venujem. Ty si sa pytala, ci mam dieta s inym a som mu ho predlozila.

minenkaa
Dnes o 17:40

@anonym_autor rodinne založený muz nemusí hneď znamenať,že hľadá otca pre svoje deti
Hlada muza,s ktorým ,bude môcť žiť v zhode ,láske a porozumení ,rodina neznamena hneď aby v nej boli deti
Rodina sú aj dvaja,traja ,desiati dospeli,rôzneho pohlavia alebo len ľudia ktorí chcú v pokoji a láske spolu žiť

sense
Dnes o 17:44

Nie žena ktorá hľadá rodinné založeného muža ,nehľadá sponzora.
Hľadá muža, ktorý tu bude pre rodinu, bude sa podieľať na rodinnom živote a nielen štýlom "plné brucho, prázdne vajcia" a inak mi dajte vsetcia pokoj lebo ja som si odkrútil 8hodin v práci a viac ma nezaujíma.

doriiis
Dnes o 17:49

Pre mňa pojem ,, rodinne založený muž" znamená že:
Sa vie plnohodnotne postarať o dieťa. U malých detí nakŕmiť, prebaliť, zadok utrieť, obliecť, umyť, uspať, atď
U väčších detí je to učenie, branie na krúžky, poradiť, naučiť, vedieť nakúpiť napríklad oblečenie, chodiť s ním k lekárovi, atď. Proste všetko ako matka musí vedieť aj otec.A samozrejme,že čas trávi s rodinou.Nie s kamošmi alebo red telko,na mobile.
A či sa ti to páči autor/ka. Muž sa musí vedieť finančne postarať aj o rodinu. Snáď žiadna pricetna žena si dobrovoľne nevyberie nepracujuceho, nezarábajúceho povalaca

anonym_27f460
Dnes o 17:55

@anonym_autor NIE

Strana
z2