icon

Znamená hľadanie rodinne založeného muža v skutočnosti hľadanie sponzora?

Včera o 16:49

Keď matka pri zoznamovaní povie, že hľadá "rodinne založeného muža", znamená to v skutočnosti, že hľadá niekoho, kto prevezme zodpovednosť za cudzie dieťa a finančne ho má zabezpečiť, hoci s ním nemá žiadne biologické ani minulé puto? Hľadám "rodinne založeného muža" znamená hľadám sponzora?

Strana
z2
jblheart
Včera o 17:59

@anonym_autor To je príroda že žena chce zabezpečiť seba aj svoje potomstvo... niečo ako pud sebazáchovy.. proste je to zabudované. Potom je to už na mužovom osobnom rozhodnutí či dá prednosť životu slobodnému alebo sa dá dokopy zo slobodnou mamičkou čo má dieťa/deti z predošlým partnerom či prípadne viacerými. Najhoršie asi pre toho muža je ak sa na takýto vzťah dá a neskôr sa dozvie od tej ženy že síce chcela "rodinne založeného muža" čo sa postará o ňu a jej dieťa/deti a veci ktoré to z toho plynú ale s tebou už ďalšie dieťa neplánuje mať však jej stačí to/tie čo má... a navyše ešte budeš tŕpnuť či a kedy sa objaví bio otecko a začne znepríjemňovať život jej, dieťaťu a teda aj tebe či dokonca kedy jej prepne a dokonca sa k nemu vráti.. a muž ostane sám a pár rokov zahodených.. Takže asi najlepšie je keď žena povie že chce alebo je rodinne založená, je na rovinu sa spýtať čo pod tým pojmom myslí ona a čo to znamená u teba.

anonym_9a541a
Včera o 18:15

Ved povedz rovno aka strasna krivda sa ti stala nech vieme fundovane reagovat.

marca12
Včera o 18:16
@anonym_autor

@zuzana76 ciže hlada pupkateho prijemneho usmievaveho chlapa ktory nema zamestnanie a berie socialku ale ma rad ked sa deli o peniaze s detmi ineho chlapa?

@anonym_autor To je co za nazor? Si chlap a citis sa urazeny,ze ta nejaka zena s dietatom chce?

anonym_905ffd
Včera o 18:24

Rodinne založeného muža som hladala ako bezdetná mladá baba. Znamenalo to, že chcem vážny vzťah v ktorom sa obaja snažíme aby vyústil do manželstva a plodenia detí. V takomto manželstve je pre nás na najvyššom mieste rodina. Takže som nehľadala chlapa, ktorý bude 3x do týždňa chodiť s chlapmi na pivo, povie mi, že sa o deti a domácnosť mám starať iba ja a on si vyloží nôžky a este vypýta zaplatiť polovicu výdavkov. Rodinne založený chlap sa snaží, aby sa jeho rodina mala čo najlepšie. Tvoja otázka sa netýkala iba slobodných matiek, tak netuším akeho “sponzora cudziemu decku” spomínaš. Ale jedna vec, ktorú tuším je, že asi nemáš moc šťastie na stabilné vzťahy. Ja som toho rodinne založeného chlapa naštastie našla.

tykat
Včera o 19:26

@anonym_autor tak mas jednu istotu, nehlada teba. Taketo zeny preskakuj a nemarni ich cas.

autor
Včera o 20:00
@anonym_9a541a

Ved povedz rovno aka strasna krivda sa ti stala nech vieme fundovane reagovat.

@anonym_9a541a Krivda? prave sedime s priatelkou pri telke, pozerame hokej a pomedzi reklamu si citame hluposti, ktore mi pisavali zeny v case ked som bol na zoznamke. No a narazame na specificky ukaz, kde kazda rozvedena s detskami hlada zasadne "rodinne zalozeneho" . tie bezdetne, alebo co maju deti dospele hladaju lasku

anonym_66d568
Včera o 20:04
@anonym_autor

@anonym_9a541a Krivda? prave sedime s priatelkou pri telke, pozerame hokej a pomedzi reklamu si citame hluposti, ktore mi pisavali zeny v case ked som bol na zoznamke. No a narazame na specificky ukaz, kde kazda rozvedena s detskami hlada zasadne "rodinne zalozeneho" . tie bezdetne, alebo co maju deti dospele hladaju lasku

@anonym_autor jasne, a teraz tú o snehulienke.

jblheart
Včera o 20:04
@anonym_autor

@anonym_autor A koľko si našiel čo tam majú "minulosť mám vysporiadanú ?" 😅😉

autor
Včera o 20:05
@viestta

@anonym_autor hladaj medzi bezdetnymi a najlepsie neplodnymi, lebo ty by si mal problem aj ak by bola tvoja zena s tvojim dietatom na rodicaku a musel by si tahat naklady na domacnost, zenu, dieta tahat "zo svojho".
Alebo este lepsie nehladaj ziadnu
Ozaj ak ma chlap dieta a hlada rodinne zalozenu zenu pocita s cim?

@viestta niesi ty taktrochu pribrzdena? o com to tocis? Nejake problemy doma? alebo iba v hlave?

natalka13
Včera o 20:09
@anonym_autor

@anonym_autor hokej zacal 2:40, ty si otazku polozil kedy?

anonym_a7bd7c
Včera o 20:25
@anonym_autor

@anonym_autor Osamelá žena s deťmi už netúži po urastenom krásavcovi. Sama už nemá možnosť ponúknuť dokonalé telo a vie, že by z toho nebolo nič. Navyše, možno ju oplodnil a nechal práve taký urastený krásavec. Nenapíše ani, že túži po múdrom a vzdelanom chlapovi, keď sama taká väčšinou nie je. Že chce bohatého a dobre zarábajúceho tiež nemôže otvorene napísať, lebo chlapi zas nie sú úplne sprostí a cudzie decko považuje máloktorý za dar.
Tak napíše, že chce rodinne založeného. V tom sa nájde aj nepekný, nezaujímavý muž bez akejkoľvek oslnivej kariery, priemerný chlap, o ktorého doteraz žiadna nezakopla a je tu šanca, že keď sa dostane k sexu, nebude mu prekážať ani to decko. A áno, v prvom rade ide takýmto ženám o zabezpečenie, keďže len výnimočne majú slobodné matky vlastné bývanie, dobrú prácu a nejaké iné možnosti prežitia ako nájsť si ďalšieho chlapa. Láska už naozaj nie je podstatná. Tú investovali inde, nič z toho nebolo a na také drísty už neveria. A normálni chlapi to vedia. Nechápem, zxsa čuduješ.

viestta
Včera o 20:53
@anonym_autor

@anonym_autor pozdrav prietelku. Ked je na tvojej urovni, budete zit stasne az kym vas smrt nerozdeli. Alebo hadky o peniaze...

anonym_c9557d
Včera o 22:43

Nie znamená to to že tá žena nehľadá chlapa ktorý bude len chodiť po baroch a výletoch keďže ako matka má záväzok voči tomu dieťaťu a na také veci už nemá čas a ani pomyslenie

Strana
z2