icon

Zoznámenie na koníku

11. okt 2025

Je tu desiatky prispevkov o zoznamovani. Napadlo vás ze na take nieco stací jediný ale so spravnym pristupom? Nie aby premudrele osobky do toho kecali a pisali negujuce komenty, !!!!! ale aby sa zapojili zeny aj muzi vyslovene zaujemcovia o hladanie!!!?

..................nieco v zmysle... som zena Z BA.. mam 2 dospele deti 40 rokov vysportovana postava 60 kilo .165cm .hladam muza z okolia BA najlepsie atletickej postavy. ...................

No a hned by to bolo veselsie na celom koniku. ... TY, TY aj TY si svoje trapne komentare nechajte a nechajte zapojit iba ludi co maju skutocny zaujem.

Strana
z2
anonym_7931c1
11. okt 2025

@anonym_autor cooo?🤒😕

moonlight1210
11. okt 2025

Tak to aby admin zalozil novu kategoriu Zoznamenie.

zuzanita1609
11. okt 2025

Ak začne fungovať na koniku aj zoznamka,tak to sa len potom objavia všelijaké bytosti 😏.

telefon00
11. okt 2025

Ja som za, super nápad, síce som tu riešil už niečo podobné a malo to ohlas, žiaľ nevyšlo. A tak skúsim znova.
Som z PD, 45, mám dve dcérky 6 a 13, športovo založený... ostatné info do SS. Len jedna požiadavka, len dáma z okolia PD 😎... l

anonym_7931c1
11. okt 2025
@telefon00

Ja som za, super nápad, síce som tu riešil už niečo podobné a malo to ohlas, žiaľ nevyšlo. A tak skúsim znova.
Som z PD, 45, mám dve dcérky 6 a 13, športovo založený... ostatné info do SS. Len jedna požiadavka, len dáma z okolia PD 😎... l

@telefon00 nic v zlom, ale tu profilovku by som na tvojom mieste vymenila za nejaku oblecenejsiu.

anonym_278c8b
11. okt 2025
@telefon00

@telefon00 takáto foto by má hneď odradila. Od 45 ročného chlapa by som očakávala niečo viac reprezentatívnejšie ako len foto aké si robia 20 roční chalani v posilke

ivik4
11. okt 2025

Nerozumiem 😄
Kazdopadne, ja som si tu nasla najlepsiu kamaratku a chlapi co chodia na stranku o detoch a TU hladaju zenu,mi pridu ako zufalci. Ale to predpokladam ze nielen mne

telefon00
11. okt 2025
@anonym_7931c1

@telefon00 nic v zlom, ale tu profilovku by som na tvojom mieste vymenila za nejaku oblecenejsiu.

@anonym_7931c1 momentka z dovolenky na kávičke 😉, ale mám aj v obleku, vlastne mám rôzne fotky... aj reprezentačné... ale ja sa nehambím, dokonca neprispievam ani ako anonym 😎. A dámy, chcete sa so mnou zoznámiť 😉? Lebo toto vlákno jasne autorka zadefinovala ako zoznámiť sa s niekym

jaja20
11. okt 2025

Podľa mňa si zoznámeniachtiví kľudne môžu založiť vlastnú skupinu.
Veď sami admini zmenili túto stránku z typicky mamičkovskej na skutoční ľudia, skutočný život.
A hľadanie partnera k životu prirodzene patrí.

autor
11. okt 2025
@ivik4

Nerozumiem 😄
Kazdopadne, ja som si tu nasla najlepsiu kamaratku a chlapi co chodia na stranku o detoch a TU hladaju zenu,mi pridu ako zufalci. Ale to predpokladam ze nielen mne

@ivik4 a ako ti pripadaju zeny, ktore sa zastavia pri napise " tu pod napisom je hovienko skocte do neho iba ak ste divne" no a ta zena do neho schvalne skoci. Pretoze presne toto je napisanie v zadani. ale ospravedlnuje ta to, ze niesi jedina z tych od ktorych sa to dalo cakat a urobili to 🙂

autor
11. okt 2025
@zuzanita1609

Ak začne fungovať na koniku aj zoznamka,tak to sa len potom objavia všelijaké bytosti 😏.

@zuzanita1609 to jedno TY .. uz vies komu patrilo. to druhe TY. patrilo tebe. Na tretiu sa caka.

zuzanita1609
11. okt 2025
@anonym_autor

@zuzanita1609 to jedno TY .. uz vies komu patrilo. to druhe TY. patrilo tebe. Na tretiu sa caka.

@anonym_autor Fíha, aká si rozčarovaná 😁. A osobná 😉. Nebudeš TY tá, čo spomínala vegetu? 🤭

viestta
11. okt 2025

@anonym_autor na mna cakas? Mne je to jedno, kludne sa zoznamuj

zuzanita1609
11. okt 2025
@viestta

@anonym_autor na mna cakas? Mne je to jedno, kludne sa zoznamuj

@viestta tiež som tipovala,že na teba čaká 😜.

autor
11. okt 2025
@zuzanita1609

@viestta tiež som tipovala,že na teba čaká 😜.

@zuzanita1609 mylis sa ako vzdy. Ju si tu uz nik nevsima.

viestta
11. okt 2025
@anonym_autor

@zuzanita1609 mylis sa ako vzdy. Ju si tu uz nik nevsima.

@anonym_autor ale ty si si ma vsimla 😅

zuzanita1609
11. okt 2025

Tak fajn,sme tu všetky,už len dať kafe a pokecať 😁. Ale ináč,veď založ si skupinu a hor sa na vec 😜.

telefon00
11. okt 2025

Len by som chcel poukázať na to, koľko ľudí pochopilo podstatu tohoto vlákna a dali sem správnu reakciu. Na to malo komentov čo tu je som to pochopil len ja a autorka. Neviem si to predstaviť... keď tu bude 100 príspevkov...tak koľko z nich bude fakt k téme zoznámenia sa...
Fakt by si mohli ľudia odpustiť komenty k niekoho výzoru alebo že sme zúfalci či chlapi. Práveže sme dosť odvážny ísť s kožou na trh nájsť si mozno partnera aj tu bez rúška anonymity.
Človek nikdy nevie 😉

komplikovana
11. okt 2025

podla toho, co citam na koniku, tak vela ludi ma problem najst partnera v realnom svete. Vacsinou sa pytaju " kde najst". Tak preco nie konik ako zoznamka.

anonym_9df7ef
11. okt 2025

Ja som za, tiež sa rada zoznámim, čiže ak by bola podobná skupina, asi som tam. I keď mužov z môjho kraja tu je málo a tých nezadaných ešte menej.

biba_18
11. okt 2025

podľa mňa je to divné. a hlavne - čo je správny prístup? napísať super, rada sa zoznámim? bez ohľadu na povahu či pohnútky autora príspevku?
raz som sa zapojila do jedného takého príspevku ktorý písala introvertka a nevedela sa zoznámiť. čím viac písala tým viac bolo jasné že nie je problém v tom že je introvert ale že je truba 😏

moonlight1210
11. okt 2025
@telefon00

Len by som chcel poukázať na to, koľko ľudí pochopilo podstatu tohoto vlákna a dali sem správnu reakciu. Na to malo komentov čo tu je som to pochopil len ja a autorka. Neviem si to predstaviť... keď tu bude 100 príspevkov...tak koľko z nich bude fakt k téme zoznámenia sa...
Fakt by si mohli ľudia odpustiť komenty k niekoho výzoru alebo že sme zúfalci či chlapi. Práveže sme dosť odvážny ísť s kožou na trh nájsť si mozno partnera aj tu bez rúška anonymity.
Človek nikdy nevie 😉

@telefon00 vies co je divne? Ze sa chce zoznamovat, ale miesto toho si da pracu skakat do kazdej jednej zeny, ktora jej nie je po chuti.

Chova sa detinsky.

anonym_6fa8aa
11. okt 2025
@moonlight1210

@telefon00 vies co je divne? Ze sa chce zoznamovat, ale miesto toho si da pracu skakat do kazdej jednej zeny, ktora jej nie je po chuti.

Chova sa detinsky.

@moonlight1210 ty prečo lezieš do témy a kritizuješ autorku, ak sa nechceš zoznamovať.

moonlight1210
11. okt 2025
@anonym_6fa8aa

@moonlight1210 ty prečo lezieš do témy a kritizuješ autorku, ak sa nechceš zoznamovať.

@anonym_6fa8aa iba poukazujem na to, ze co sama v uvode sarkasticky kritizuje a neschvaluje, nakoniec sama robi.

biba_18
11. okt 2025

@anonym_6fa8aa táto téma ale nie je o tom že sa ona chce zoznámiť 🤨

anonym_6fa8aa
11. okt 2025
@moonlight1210

@anonym_6fa8aa iba poukazujem na to, ze co sama v uvode sarkasticky kritizuje a neschvaluje, nakoniec sama robi.

@biba_18
@moonlight1210
neviete čítať ? jasne napísala " Ty aj Ty si svoje trápne komentáre nechajte a nechajte zapojiť iba ľudí čo majú skutočný záujem "
Musíte byť strčené v každej téme a mudrovať svojimi trápnymi príspevkami, padajte odtiaľto a nezavzdušňujte jej diskusiu.

biba_18
11. okt 2025

@anonym_6fa8aa ja myslím že tým TY myslela teba… pretože ty tu útočíš na ostatné 🤷‍♀️

moonlight1210
11. okt 2025
@anonym_6fa8aa

@biba_18
@moonlight1210
neviete čítať ? jasne napísala " Ty aj Ty si svoje trápne komentáre nechajte a nechajte zapojiť iba ľudí čo majú skutočný záujem "
Musíte byť strčené v každej téme a mudrovať svojimi trápnymi príspevkami, padajte odtiaľto a nezavzdušňujte jej diskusiu.

@anonym_6fa8aa pozri, ak ti nevyhovujem, mozeme si to vysvetli cez sukromnu postu. Ak mas odvahu mi ukazat tvoj nick, lebo v nej ho uvidim.
Ale predpokladam, ze prides s niecim ako ze to nie (okorenene o snahu o povyseny sarkazmus).
Takze to rovno tu ukoncime tym, ze to nechame tak. Co povies?

anonym_281d02
11. okt 2025

Jeeej, ja sa chcem tiež zoznámiť. Som z okolia KE. Mám 45 a 2 deti. 161cm, 50kg. Chcela by som spoznať muža, ktorého by som si vedela vážiť, spriaznenú dušu, ktorá by mala rada hlboké rozhovory, prírodu, hudbu, kúpanie. Chcem budovať vzťah s chlapom, ktorý vie čo chce a vie čo je vo vzťahu dôležité pre oboch a bude mu záležať byť oporou. Som anonym, ale chlap ktorého si budem vážiť má určite odvahu napísať o sebe verejne na vlákno, keď som ho zaujala a ja sa ozvem 😉💃

viestta
11. okt 2025
@anonym_6fa8aa

@biba_18
@moonlight1210

@anonym_6fa8aa teba to menoval moderatorom diskusie? Ci si sa samomenovala?

Strana
z2