Zoznamovanie s kamarátmi priateľovho brata: Je to priveľa?
Zoznamovali by ste sa s priatelovho brata kamaratmi a kamaratkami ? Typu ze pridu na navstevu do rodinneho domu a ze snimi sedite a kecate. Poznam celu priatelovu rodinu rodicov a jeho krstnych ale toto neni trochu moc ?
Kto ich pozyva? Ak priatel tak preco nie? Hadam moze pozvat koho chce. Ked ich k vam "pozyva" prietelov brat, tak mu treba povedat, nech si na stretavky najde iny priestor
Kto ich pozyva? Ak priatel tak preco nie? Hadam moze pozvat koho chce. Ked ich k vam "pozyva" prietelov brat, tak mu treba povedat, nech si na stretavky najde iny priestor
@viestta no priatelov brat. A som sa citila ze naco tam som ak chapes.
Poznám väčšinu kamarátov švagriny ale nebolo takéto nasilu zoznámenie.
Podľa mňa je prirodzené spoznávať nových ľudí. Ak sa cítim v danej spoločnosti fajn, tak prečo nie? 🤔
@anonym_autor tiež si myslím že je to trochu moc. Ja osobne by som tam nesedel
@fil1p21 ja som introvert tak nerada sa zoznamujem ked nemusim. Len s najbljzsimi tak mi to prislo take no. Ze nezapasovala som asi do rodiny lebo oni vsetci extroverti a ja intro
@fil1p21 ja som introvert tak nerada sa zoznamujem ked nemusim. Len s najbljzsimi tak mi to prislo take no. Ze nezapasovala som asi do rodiny lebo oni vsetci extroverti a ja intro
@anonym_autor tiež som introvert a rád sa zoznamujem ale toto mi príde cez čiaru. Na tvojom mieste by som len slušne pozdravil a robil si svoje veci ďalej
@anonym_autor treba si to vydiskutovat s priatelom, teda ak je ten dom aj tvoj. Ked je len jeho, tak mozno nepochodis
@viestta to bolo v dome jeho rodicov
@anonym_autor ja bi som zoznamila sa z teba rada...stop..a bi sme..stop...rada pokecala....stop....
@anonym_autor takze brat bol doma, tam si moze pozvat koho chce (ak rodicia dovolia), tak ako si jeho brat doviedol frajerku, tak si on doviedol kamaratov. Takze neviem co riesis, si bola rovnaka navsteva ako ti kamarati. Ze si si pripadala nekonfortne nie je ich chyba. Ani frajerova, ani jeho brata a ani tych kamosov.
Je to podľa mňa zbytočné
A teraz sa stretnete u nich doma a ty tam budeš sedieť ako tela? To ani nepovieš, Caute ja som Zuza. Toto je základ slušnosti, tu sa nevyhovaraj že si introvert. Však nikomu nemusíš vedat na nos že si mala na raňajky chleba čo vajci, alebo že mama má frajera. Alw aspoň Caute, ja som Zuza.
A on ich pozýval cielene aby ťa spoznali? Či si bola u nich na návšteve a oni prišli za ním tak vás zoznámil?
@anonym_autor ja bi som zoznamila sa z teba rada...stop..a bi sme..stop...rada pokecala....stop....
@ivicatolic Pises telegram?😎
Vôbec, dosť že máme návštevy z rodiny a ešte mojej priateľky brata pes, mačka :D ... zoznámiť pri nejakej príležitosti typu oslava alebo náhodné stretnutie v bare, kaviarni ale vodiť ich domov je priveľa ...
Vôbec, dosť že máme návštevy z rodiny a ešte mojej priateľky brata pes, mačka :D ... zoznámiť pri nejakej príležitosti typu oslava alebo náhodné stretnutie v bare, kaviarni ale vodiť ich domov je priveľa ...
@richard_polak az na to, ze ten brat si priviedol kamaratov do domu svojich rodicov. Ked docitas, dozvies sa, lebo z autorky to liezlo ako z chlpatej deky
@anonym_autor ked si ich nedosiahol k vám domov tak to nie je moc a asi sa poznajú kamoši s rodinou
Ja som sa zoznámila s toľkými ľuďmi ked sme začali s mužom chodiť ze fuuu
Ty si bola tiež len návšteva takže aj pre nich to možno bolo moc 🤷♀️
@anonym_autor co je na tom moc? Si taka ista navsteva ako kamosi. Caute ja som XY a bavim sa s kym chcem, ci sedis zduta v kute ze nie si hlavny host?
@anonym_autor aká norma určuje, či je to "trochu moc" alebo nie? Keď sa s nimi cítiš príjemne, je to fajn, keď nie, utni to. Je to len na tebe

nie, načo