icon

Zoznamovanie starších: Parádny blok o vzťahoch

neviete
Dnes o 16:39

Parádny blok k téme zoznamovania starších.
Už teraz sa teším na pokračovanie 🤣

https://www.progresivne.com/2026/06/13/fetacky-...

Zoznamovanie starších: Parádny blok o vzťahoch
anonym_a6f3bc
Dnes o 16:46

Aj opačne si to viem predstaviť.Chlap, ktorý žiadnu nechce, rsp. jej dá nádej, komplimenty a potom raz vypráši a Adios Amigos. Vyberal by si možno štýlom:Ty si moc stará-rozumej nie o 10 rokov mladšia od neho, Ty si moc tučná ( môj pivný pupčok a plešina je sexy ,to je iné), Ty sa chceš viazať a mne stači lacný sex, Ty si slobodná matka, Ty si moc kariéristka a zarábaš asi viac ako ja-budem sa cítiť menejcenne, Ty zarábaš minimálku- asi zlatokopka, len by ma dojila z peňazí.Atď,atď. 😊

anonym_f9b64d
Dnes o 16:55

a pointa? To je kazdeho osobny risk, ked iba prebera a nevie, co chce, ze zostane sam(a). Mozno to raz olutuje, ze nestihla vztahy, ani deti, ale to uz bude jej problem. Zivot sa neda pretocit spat.

domkakvet
Dnes o 17:43

@neviete kazdeho vec.

anonym_74be45
Dnes o 18:06

To nepisal ten hasic?

neviete
autor
Dnes o 18:22
@anonym_74be45

To nepisal ten hasic?

@anonym_74be45 aký hasič?

anonym_a6f3bc
Dnes o 18:32
@neviete

@anonym_74be45 aký hasič?

@neviete Paraolympik v cyklistike.Veĺmi sa tu chvástal, v akej je kondičke oproti rovesníkom. Hĺadal si prirodzenú ženu bez úprav a najmä nezaočkovanú a nie voličku PS. Mal homofóbne názory voči gejom.Nedá sa povedať, že by zožal úspech. Napriek tomu,že bol feši , bol zabezpečený a vzdelaný.

anonym_e837f1
Dnes o 18:33
@anonym_74be45

To nepisal ten hasic?

@anonym_74be45 aj by sa to podobalo na neho

katkazatka
Dnes o 18:47

Zaujimave citanie. Myslim, ze ani jedno pohlavie si nema co vycitat. Zarazilo ma, ze na slusnu konverzaciu od muzov reagovali ako primadony (nechcem napisat, ze ako kravy). Takže komentárom pod tvojim príspevkom sa nebudem čudovať už vôbec. Hlavne keď sa im to zdá úplne normálne.😁 Kolkokrat zeny robia drahoty a stazuju sa na chlapiv. Pritom nie su ine. Zabudli, ze ine je robit drahoty v 20 a ine v 40.

anonym_5b5e9e
Dnes o 18:55
@anonym_a6f3bc

@neviete Paraolympik v cyklistike.Veĺmi sa tu chvástal, v akej je kondičke oproti rovesníkom. Hĺadal si prirodzenú ženu bez úprav a najmä nezaočkovanú a nie voličku PS. Mal homofóbne názory voči gejom.Nedá sa povedať, že by zožal úspech. Napriek tomu,že bol feši , bol zabezpečený a vzdelaný.

@anonym_a6f3bc nie, to on nepisal, on nebol scestovany vobec ani jazyky, nemal byt bez hypoteky a palenku si daval casto :D

zorienka28
Dnes o 18:56

Zase jak cez kopirak litania dalsieho trageda, ktory si myslel, ze zeny po 30 uz musia brat vsetko a nemaju co mat naroky. Prave naopak, cim uspesnejsi zivot, tym vyssie naroky, a pre vela zien je lepsie, byt slobodna, cestovat, mat okolo seba kopec priatelov a budovat si vlastny zivot, ako ulakomit sa na prveho umasteneho luzra, lebo pozor, 30+ je asi zrela do hrobu. Ale na toto este autor nedozrel.

zorienka28
Dnes o 18:56
@anonym_a6f3bc

@anonym_a6f3bc Hahaha stavim sa, ze to pisal on 😂😂

anonym_828619
Dnes o 19:02
@anonym_a6f3bc

@anonym_a6f3bc Podla mna bol hnusny ako vcerajsia noc, ale tak asi 100 ludi 100 chuti. Aj keby bol ale neviemaky Adonis, to, co vypustal z huby (respektive z prstov) bol taky hnus, ze sa nanho neda inak pozerat ani vizualne.

katkazatka
Dnes o 19:08
@zorienka28

Zase jak cez kopirak litania dalsieho trageda, ktory si myslel, ze zeny po 30 uz musia brat vsetko a nemaju co mat naroky. Prave naopak, cim uspesnejsi zivot, tym vyssie naroky, a pre vela zien je lepsie, byt slobodna, cestovat, mat okolo seba kopec priatelov a budovat si vlastny zivot, ako ulakomit sa na prveho umasteneho luzra, lebo pozor, 30+ je asi zrela do hrobu. Ale na toto este autor nedozrel.

@zorienka28 Prečo berieš autora ako tragéda? Podľa mňa to veľmi slušne a vtipne vystihol. Ani by som nepovedala, že je umastený tragéd. Skôr tie ženy sa hrali na nedobytne herečky. Ani som tam nikde nevidela, žeby pohŕdal tými ženami, alebo tvrdil, ze patria do hrobu. Mne sa zdá skôr zvláštne, že sa to automaticky muži hejtujú,nech by urobili alebo povedali čokoľvek. Proste dostanú naložené nech sa deje, co sa deje.

rozculena
Dnes o 19:12

bloK?

zorienka28
Dnes o 19:15
@katkazatka

@zorienka28 Prečo berieš autora ako tragéda? Podľa mňa to veľmi slušne a vtipne vystihol. Ani by som nepovedala, že je umastený tragéd. Skôr tie ženy sa hrali na nedobytne herečky. Ani som tam nikde nevidela, žeby pohŕdal tými ženami, alebo tvrdil, ze patria do hrobu. Mne sa zdá skôr zvláštne, že sa to automaticky muži hejtujú,nech by urobili alebo povedali čokoľvek. Proste dostanú naložené nech sa deje, co sa deje.

@katkazatka Pretoze staci citat trochu medzi riadkami a vsimnes si, ze jeden typ zeny z minulosti vyzdvihuje za financnu zavislost na muzovi a nedostatok moznosti, druhy zhadzuje za to, ze sa previnila vlastnou karierou a samostatnostou. Potom to zaklincuje verejnym pranierovanim nejakej baby, ktora mu tiez nijako neublizila, iba komunikacia s nou neprebiehala podla jeho predstav, a neposlala mu dost fotiek. Miesto toho, aby si povedal, ok, to nie je pre mna, a hladal dalej, ako normalny, vyrovnany clovek, o tom napisal nasratu diplomovku, kde si neodpustil identifikatory, podla ktorych sa dotycna da najst, keby niekto chcel.

Neviem, ako ty, ale ked sa zena "hra na nedobytnu herecku", mozno len nema zaujem.

Cele to ma podton frustracie a nenavisti k zenam, velmi kostrbato zaobalenej do akozevtipneho blogu.

A este si vsimni jednu vec. Kazda tato litania, ci uz blog, alebo vlakno na MK sa toci okolo dvoch veci - "som aktivny sportovec a nemam hypo". Tak ja neviem, ci som vadna, ale aktivne sportovat mi pripada ako samozrejmost pre kazdeho zdraveho dospeleho cloveka, ktory sa ako-tak udrziava, a vztah u vacsiny ludi nestoji a nepada na tom, ci niekto ma alebo nema hypoteku.

Vela zien, a ludi vseobecne, vramci prveho dojmu zaujme hlavne prijemna a sympaticka osobnost, chemia, splocna rec. A to tito tragedi, ano tragedi, zufalo postradaju. Co je najlahsia alternativa? Kopnut si do zien.

Smutne, ze s nimi suhlasis.

katkazatka
Dnes o 19:21
@zorienka28

@katkazatka Pretoze staci citat trochu medzi riadkami a vsimnes si, ze jeden typ zeny z minulosti vyzdvihuje za financnu zavislost na muzovi a nedostatok moznosti, druhy zhadzuje za to, ze sa previnila vlastnou karierou a samostatnostou. Potom to zaklincuje verejnym pranierovanim nejakej baby, ktora mu tiez nijako neublizila, iba komunikacia s nou neprebiehala podla jeho predstav, a neposlala mu dost fotiek. Miesto toho, aby si povedal, ok, to nie je pre mna, a hladal dalej, ako normalny, vyrovnany clovek, o tom napisal nasratu diplomovku, kde si neodpustil identifikatory, podla ktorych sa dotycna da najst, keby niekto chcel.

Neviem, ako ty, ale ked sa zena "hra na nedobytnu herecku", mozno len nema zaujem.

Cele to ma podton frustracie a nenavisti k zenam, velmi kostrbato zaobalenej do akozevtipneho blogu.

A este si vsimni jednu vec. Kazda tato litania, ci uz blog, alebo vlakno na MK sa toci okolo dvoch veci - "som aktivny sportovec a nemam hypo". Tak ja neviem, ci som vadna, ale aktivne sportovat mi pripada ako samozrejmost pre kazdeho zdraveho dospeleho cloveka, ktory sa ako-tak udrziava, a vztah u vacsiny ludi nestoji a nepada na tom, ci niekto ma alebo nema hypoteku.

Vela zien, a ludi vseobecne, vramci prveho dojmu zaujme hlavne prijemna a sympaticka osobnost, chemia, splocna rec. A to tito tragedi, ano tragedi, zufalo postradaju. Co je najlahsia alternativa? Kopnut si do zien.

Smutne, ze s nimi suhlasis.

@zorienka28 Podľa mňa to berieš veľmi vážne. Ja som v celom tom blogu videla len vtipne zhrnutie ako prebiehalo zoznamovanie volakedy, až po dnešnú dobu. Nesúhlasím s tvojím zhrnutím. Ak žena nemala záujem ďalej rozvíjať diskusiu, dá sa to slušne načrtnúť a nemusí ho balamutit, že keď jej pošle fotku, tak aj ona jemu a potom pošle fotku z jedného kilometra s okuliar
mi na tvári. Ty by si z takej fotky čo vydedukovala? Ze má dve ruky a dve nohy a hlavu. Niektoré ženy sa berú veľmi vážne a potom sú frustrované, že zoznamky takto dopadajú. Bohužiaľ na zoznamkach nefugirujú len Braddovia Pittovia a Georgovia Cloonovia. Sú tam bežni chlapi, robotníci, inžinieri, blbci aj inteligenti. Mám pocit, že ženy častokrát preháňajú a robia zo seba niečo čo nie su. Zoberme si že nie každá žena je Sklenáříková krížena s Marie Currie Sklodowski.
Podľa mňa si neobjektívna. A musíš uznat, že častokrát ti chlapi majú pravdu. Tak ako aj ženy.