icon

Ako opraviť zlomený predný zub a aké sú náklady?

Dnes o 10:28

Dobrý deň , vpredu sa mi zlomil zub (pridám aj fotku aby ste to videli) asi pred 3 rokmi , chcem to začať riešiť a dať ho opraviť prosím vas ako sa to robí ? Nemám ani šajnu čo s tým , a viete približne aj cenu čo by ma to vyšlo ? Len tak približne aspoň. Dakujem

Ako opraviť zlomený predný zub a aké sú náklady?
anonym_b2b4ae
Dnes o 10:34

@anonym_autor niečo podobné sa mi stalo, išla som s tým hneď k zubárovi. Normálne mi to domodelovali do pôvodného tvaru a nechali “vytvrdnúť pod nejakou lampou” - asi to úplne zle vysvetľujem ale tak nie som odborník - mne to tak pripadalo. Trvalo to ako normálna návšteva zubára keď máš napr kaz a stalo to tuším do 200 € v Bratislave. Mne sa teda odlomil aj väčší kus ako tebe. Odvtedy to úplne v pohode drží, už tomu bude možno 5 rokov. Absolútne nic nevidno. Tuším 2 dni som nejedla príliš pigmentivane potraviny, potom už všetko.

0silvia0
Dnes o 10:49

@anonym_autor mne sa odlomila polovica zo zuba, mám to domodelované. Cena pred cca 3 rokmi u môjho zubára okolo 70 euro.

parvinka0001
Dnes o 10:53

Mne sa zlomil skoro celý zub a domodeloval ho . Vyšlo ma to 45€ už aj s injekciou v januári

autor
Dnes o 10:54

Dakujem vám pekne 🙏🏼😊😊 potom to nie je az také hrozné cenovo.

elenka74
Dnes o 12:03
@anonym_autor

Dakujem vám pekne 🙏🏼😊😊 potom to nie je az také hrozné cenovo.

@anonym_autor držím palce, aby to fungovalo. Mne toto robila zubárka niekoľko krát a vždy mi to za chvíľu odpadlo. Ale možno bola len neschopná.

hvolkovamirka
Dnes o 13:14

zalezi aka technika sa pouzije pri oprave zubu. cena moze byt kludne od 50 aj do 200 eur. tiez zalezi od toho, kde si ho budes davat robit. ale mala by si to vsetko najst aj v cennikoch konkretnych zubarov / klinik.

anonym_b29193
Dnes o 13:17

pred cca 3 rokmi asi 35 euro...

anonym_5be076
Dnes o 13:19

U štátneho 30€, len to pripraví, natrie kyselinou, dá tam takú pastu a preleští.
Boli sme minulý týždeň