Ako ošetrovať ranu po extrakcii zubu a zabrániť bolesti?
tahali mi spodnu 7icku kde bol zapal
mtrvy zub, no rana sa uz pekne hojila, ale jeden okraj dasna bol stale cerveny, zub bolel po extrakcxii aj pri lieceni minimalne, avsak mne sa nepozdavalo ze jeden okraj rany som mala cerveny, stale ale nebolelo nejako extraobcas
no ranu mi otvorili znova skrabali kost a mam pocit ze ma to boli este viac nez po extrakcii
kolko sa vam hojil zub stolicka po extrakcii
kedy ste mali dasno pekne ruzove?
mam pocit ze som sa unahlila :( a teraz mi to zbytocne znova otvorili :( a boli to este viac nez po samotnej extrakcii :(
samozrejme, na AI mi odpovedalo, ze dasno po mesiaci musi byt uz ruzove, no ja krava zabudla ze na tej strane som mala zub nahnuty a tympadom asi dasno viac utrpelo traumu kedze zub som mala na tu stranu viac krivy
teraz lutujem ze som si to nechala znova cistit
lebo som sa riadila AI :(
Jooj nezavidim ti 😩 kolegyni trhali 7ku dole a ju to bolelo asi mesiac ,tiez chodila na nejake cistenia ona si striekala nieco do toho zuba (neviem fakt co)synovi trhali 7ku tiez dole, sak to je obor zub a to mu separovali korene on nejak urval zub pod korunkou ,ale hned mu dali do rany gelaspon (to je taka vstrebatelna hubicka )a vsetko ok ziadna bolest ci suche lôzko nic...
@liliputka2131 zub velky, dlhe korene...mne nedali, a neviem preco, ked taka velka rana bola...teraz len trpim a pozorujem, ako to prebieha
@liliputka2131 zub velky, dlhe korene...mne nedali, a neviem preco, ked taka velka rana bola...teraz len trpim a pozorujem, ako to prebieha
@anonym_autor mohli ti dat urcite ten gelaspon alebo zasit ,kolegyni tiez nic nedal a tiez tak trpela ,ona ma teraz dovolenku takze sa jej velmi neopytam co to striekala do zuba ale bolo to na predpis
Kúp si Cetalgen a začni ten užívať pár dní. Je od bolesti a aj protizápalový, takže na toto úplne ideálny. Ja som s ním tiež fungovala, keď som mala po trhaní osmičky.

Jooj nezavidim ti 😩 kolegyni trhali 7ku dole a ju to bolelo asi mesiac ,tiez chodila na nejake cistenia ona si striekala nieco do toho zuba (neviem fakt co)synovi trhali 7ku tiez dole, sak to je obor zub a to mu separovali korene on nejak urval zub pod korunkou ,ale hned mu dali do rany gelaspon (to je taka vstrebatelna hubicka )a vsetko ok ziadna bolest ci suche lôzko nic...