Ako prebieha nadstavba zubu so zachovaným koreňom?
Ako sa robi nadstavba so srubkou do zuba kde koren mam zachovany vyplneny vyciateny boli to? Aky je postup a cena ma niekto skusenost?
Nerozumiem
@anonym_autor do stareho zuba ti navrtaju srobu a na tu daju zub, neboli to a cena zalezi od zubara.
@anonym_autor do stareho zuba ti navrtaju srobu a na tu daju zub, neboli to a cena zalezi od zubara.
@domkakvet ale zub uz nie je len ten koren
@domkakvet ale zub uz nie je len ten koren
@anonym_autor orientacna cena aspon priblizne
mne robili pred xy rokmi drzi doteraz aj po 10tkach rokoch, mam to ako "korunku" upevnenu tym srobom
@anonym_autor
Mna to stalo tento rok Bratislave 300€ ale bolo to komplikovane a bola som tam 4x.
@anonym_autor od 100€ hore záleží aky material použije
neboli to vôbec, ale je to dost krehke , takže všetko krajat, ani banan si neodhryznut ,
ak ti vypadne , nechat si ho niekedy sa dá znova dat bez toho aby ho robili znova
@anonym_autor od 100€ hore záleží aky material použije
neboli to vôbec, ale je to dost krehke , takže všetko krajat, ani banan si neodhryznut ,
ak ti vypadne , nechat si ho niekedy sa dá znova dat bez toho aby ho robili znova
@sara07 nie, to nebude toto. To sa robí napevno, na koren sa pripevní taky čap a na to akoby korunka teda ta viditeľná časť. Normálne sa dá s tým jest, drží to desaťročia. Zákrok nebolel, dal mi injekciu, v pohode sa dá vydržať.
@anonym_autor Normálne Ti urobia takú nadstavbu zubu (aby nebol len koreň po úroveň ďasna) a po nejakom čase(mne to robili po dajakých 2-3 mesiacoch) Ti urobia korunku.
@sara07 nie, to nebude toto. To sa robí napevno, na koren sa pripevní taky čap a na to akoby korunka teda ta viditeľná časť. Normálne sa dá s tým jest, drží to desaťročia. Zákrok nebolel, dal mi injekciu, v pohode sa dá vydržať.
@anonym_9d6a04 aha, to som nevedela tu priamo modeloval ten zub , do korena dal taku kovovu skobu alebo ako to nazvat ,toto nevydrži moc ..
a toto čo píšeš kolko to stálo
@anonym_9d6a04 aha, to som nevedela tu priamo modeloval ten zub , do korena dal taku kovovu skobu alebo ako to nazvat ,toto nevydrži moc ..
a toto čo píšeš kolko to stálo
@sara07 to uz neviem, robil mi to pred 25 rokmi a stale drží

?