icon

Bolesť po extrakcii zubov: Je to po 2 dňoch normálne?

1. okt 2026

V utorok mi trhali osmičku pred obedom. Už to bude 48 hodín. Je normálne mať stále bolesti? Myslela som, že začnú ustupovať ale pretrvávajú. Nezväčšujú sa ale stále je to nepríjemná bolesť. Trhali mi dolnú osmičku a bolia zuby aj hore.

monicka144
•
1. okt 2026

Áno, je to normálne. Odporúčam si dať niečo od bolesti a zároveň aj protizápalové, napr. Brufen, ten mne osobne zakaždým pomôže 🙏

zdenkatv3
•
1. okt 2026

Niekomu je dobre este v ten den a niekto ma bolesti viacej dni. Davaj si Cetalgen. Pomoze od bolesti a posobi aj protizapalovo, takze to mas taku poistku, keby tam nieco hrozilo 🙂

autor
•
1. okt 2026

@anonym_autor Ďakujem. Pred mesiacom mi trhali tiež zub múdrosti a bolesť žiadna. Teraz mám bolesti už 3 deň. Idem si dať cetalgen

vlachienka
•
1. okt 2026

@anonym_autor Ten je aj u mňa taký osvedčený. Zvlášť takto pri zuboch.

anonym_440369
•
1. okt 2026

@anonym_autor ja som tak 4 dni bola na nurofene, potom už som nebrala, ale bollelo to tyzden

anonym_f6e22a
•
1. okt 2026

10 dni som mala bolesti, ze som potrebovala liek.

autor
•
1. okt 2026
@anonym_f6e22a

10 dni som mala bolesti, ze som potrebovala liek.

@anonym_f6e22a Tak som mala minule šťastie keď ma nič nebolelo. Teraz si to užijem.

anonym_926c9d
•
1. okt 2026

Mne trhali minuký pondelok sedmičku dolnu a bolesti som mala asi 5 dni a tiež som musela na liekoch byť... normálne by to nebolo keby to bolo viac ako 7 dni

anonym_78c17e
•
1. okt 2026

@anonym_autor aj tyzden ci dva....ale bolest nema silno pulzovat, nema sa zhorsovat, bacha na suche lozko...