icon

Bolesť sánky: Môže byť spôsobená zubom múdrosti?

spendlik88
Včera o 09:50

Dobry den, chcem sa poradit aby som vedela ci ste niekto mali rovnaku skusenost. Zacala ma boliet sanka, najprv povrchovo ako na vyrazku (bolest na dotyk) teraz ma to boli vnutorne a ked zujem to vrzga alebo ked hybem sankou to boli, na dotyk to neboli. Chcem sa spytat moze to byt osmicka zub? Dasno vsak nie je nijak opuchnute ani nie je naznak toho ze by sa zub prerezaval.. Kludne mi napiste vase skusenosti. dakujem

anonym_1e4c47
Včera o 09:53

môže to byť sánkový kĺb, moja mamka mala niečo podobné a zistili jej, že ho má opotrebovaný a v podstate sa s tým nič nedá robiť, ale u teba to môže byť aj začínajúci zápal

spendlik88
autor
Včera o 09:57
@anonym_1e4c47

môže to byť sánkový kĺb, moja mamka mala niečo podobné a zistili jej, že ho má opotrebovaný a v podstate sa s tým nič nedá robiť, ale u teba to môže byť aj začínajúci zápal

@anonym_1e4c47 Mam len 18 😆 tak snad to bude len zapal. Dakujem

anonym_8c4fbc
Včera o 10:24

Mne zub múdrosti narobil veľa šarapaty, opuchala som, a celé líce má už bolelo, hrozné to bolo...mne vtedy zubár vytiahol zub pred zubom múdrosti a urobil mu miesto. Odvtedy som mala pokoj, trvalo síce roky,kým sa ten zub posunul na to miesto ale podarilo sa

andreatytler
Dnes o 04:11
@spendlik88

@anonym_1e4c47 Mam len 18 😆 tak snad to bude len zapal. Dakujem

@spendlik88 Kamoska mala podobne. Bolest ako pri zube, zubar povedal ze zuby ma v poriadku. Doktor jej povedal ze ma TMJ disorder. Neviem ako sa to preklada do slovenciny. Ma ten sankovy klb a svaly stuhnute a to vyzaruje bolest do celuste a celej bocnej casti hlavy.