Bolesti týždeň po extrakcii osmičky: Čo robiť?
Ahojte pred tyzssnom stredu mi dlatom sekali 8, boli zrastene korene a nebola celá vyjdena ..bolo to cosi hrozne ...Štvrtok piatok som bola opuchnuta. Sobotu to doznievalo ..pondelok mi vyberali stichy a stale ma to bolelo az do ucha, dr povedal ze je tam suché lôžko musi to vyčistiť, videla som všetkých svätých...povedal ak bolest do 2 dni neutichne mam volať ....stale ma to boli, asi nie až tak. Alw som tam aj vystreli do ucha, ale ja uz mam strach ak mi o opäť bude čistiť...pri tom som až plakala od bolesti
...prosim cp robit? Zavolať? Hrozne sa bojím...injekciu mi nechcel dat pri cisteni ze je to zbytočné ze to trvá chvíľku
urcite tam zavolaj, vsak to nie je normalne, aby ta to takto dlho bolelo este ked ti hned aj antibiotika dali. ja som si davala cetalgen od dna trhania osmicky, lebo ten je aj protizapalovi, je od bolesti, dobre mi zabera a takto som bola tri dni pre istotu, ze som ho uzivala a dobre, nemala som tazkosti.
@anonym_autor áno určite tam volaj a pri čistení nech to úmrtí. Ja som po komplikovanej extrakcii 8cky brala na striedačku ibalgin a flektor po týždni už len flector, takže ta bolesť môže byť normálna ale aj nemusí.
@domiklik bola som dnes, hojenie je v pohode ze to bola komplikovanejšia extrakcia tak preto ma to este boli, ale dali mi tam do rany nejaku hojivu vložku ze by mi malo ulavit a cítim unavení, dnes som zatiaľ bez prášku

@anonym_autor nech ti to pán doktor pekne umrtvi