icon

Čím spoľahlivo čistiť nočný chránič na zuby?

23. aug 2026

Chránič nosím asi mesiac a aj keď ho každé ráno umyjem, začal mať taký zvláštny pach. Nechcem naň skúšať hocijakú chémiu, aby som ho nezničila.

Čím ho čistíte vy, obyčajná voda asi očividne nestačí.

kacena4
23. aug 2026

dcera pouziva tie tablety co su na protezy a druha ma ochrannu penu od curaprox ta je super ale o nieco drahsia

blanblan
23. aug 2026

Zubárka povedala že normálne mydlom a zubnou kefkou. Takže tak robim. Cca 1x za týždeň, alebo keď si spomeniem, tak s tou tabletou na protézy.

gaia14
23. aug 2026

Ultrazvukovy cistic. Nic lepsie nie je, ak to budes pouzivat dlhodobo. Moje vyzeraju ako nove.

anonym_b3e1a6
23. aug 2026

Nočný chránič na zuby??? To je načo preboha? V živote som o niečom takom nepočula.

nikolka232
24. aug 2026

Tablety na protézy. Nájdeš ich v lekárňach, aj v obyčajných potravinách. Potom oplachnut čistou vodou 🙂 stačí aj 1/2 tbl.na 1 použitie

moonlight1210
24. aug 2026
@anonym_b3e1a6

Nočný chránič na zuby??? To je načo preboha? V živote som o niečom takom nepočula.

@anonym_b3e1a6 mozno proti skripaniu.

Moje dieta nosi snimatelny retainer potom, ako malo strojcek. To pomaha zuby zastabilizovat v novej polohe, aby sa znova nepohli. Tiez na noc.

Pouziva na to roztoky Curaprox bdc 105 a 100.

mirage
24. aug 2026
@anonym_b3e1a6

@anonym_b3e1a6 preboha! To, ze si nepocula neznamena, ze to neexistuje.
Mame ultrazvukovy.

glamorous55
24. aug 2026
@moonlight1210

@anonym_b3e1a6 mozno proti skripaniu.

Moje dieta nosi snimatelny retainer potom, ako malo strojcek. To pomaha zuby zastabilizovat v novej polohe, aby sa znova nepohli. Tiez na noc.

Pouziva na to roztoky Curaprox bdc 105 a 100.

@moonlight1210 Dobrý deň, je prosím tento roztok vhodný aj pre Invisalign strojček/dlahy? Ja používam také tabletky na rozpustenie vo vode, ale rada by som skúsila aj niečo iné. Ďakujem

moonlight1210
24. aug 2026
@glamorous55

@moonlight1210 Dobrý deň, je prosím tento roztok vhodný aj pre Invisalign strojček/dlahy? Ja používam také tabletky na rozpustenie vo vode, ale rada by som skúsila aj niečo iné. Ďakujem

@glamorous55 Tak to neviem. Nam toto dal ako odporucanie nas zubar.