Citlivý zub po čistení kanálikov
Je mozne ze je zub po costeni kanalikov citlivý od novembra?? Neboli ma ale je citlivý aj na medzizubnu kefku 🤷♀️ ukludni sa to?
Cítila som ho,ale asi približne len týždeň. Rtg si nemala robený po vyplnení?
@shawlin dieťa vydrží hodinu. Išla by som to dať pozrieť
@domka222 budem sa musiet objednat nejako sa to musi zvládnuť maju tam aj detsky kutik ... nepozdáva sa mi to ..este na.skus citlive tak to este beriem mala som na viac zuboch cistene kanaliky a viem ze dlho sa mi ukludniju a potom su ok ale ta citlivost na kefku sa mi nezda
@shawlin treba kanaliky znovu precistit. Nesmie to byt vobec citlive, nez ti to natrvalo zatvoria. Od novembra je to dlho na to, ze to zubar neriesi. Cistil ti kanaliky pod mikroskopom? Ak nie, treba mikroskop.
@guudy ja som na klinike kde mi raz robi jedna zubarka nabuduce prídem a uz ina zase.. ta predtým mi robila mikroskopom a tato nie
Mne robili jeden zub, ale ako bol spraveny, tak som mala pokoj a odvtedy s nim problem nemam. Toto asi nebola najlepsie odvedena praca.
Mne robili jeden zub, ale ako bol spraveny, tak som mala pokoj a odvtedy s nim problem nemam. Toto asi nebola najlepsie odvedena praca.
@gastanka32 stalo ma to cca 150€ a mam dve deti pre mna je to polozka a este toto teraz riesit 😒 ..
@shawlin Ja rozumiem. Zuby nie su lacna zalezitost. Ale musis si to dat do poriadku.
@gastanka32 stalo ma to cca 150€ a mam dve deti pre mna je to polozka a este toto teraz riesit 😒 ..
@shawlin to si mala ešte lacné
@shawlin ja som bola na cisteni a plneni, komplet endodoncia pod mikroskopom v decembri 2024, mala som uz zapal v kosti, lebo moja zubarka len cistila a dokola davala vlozky a ten kanalik bol tenky a ona ho poriadne v koreni nevedela vycistit. Zubar povedal, ze je to nekomplikovane, ale kvoli tomu zapalu v kosti sa to hoji aj rok, akoze nie je to velka bolest uz, sem tam citim ten zub aj po vyse roku. Ale nic na navstevu zubara, ani lieky od bolesti,...lepsi sa to. Jeden zub mam takto osetreny uz vyse 8 rokov a ten som necitila vobec.
@shawlin ktory zub? 1 kanalikovy? Pod mikroskopom? Ak nie, tak tam by som sa uz bala. Hoci jeden mam dobre spraveny aj bez mikroskopu. To je bud/alebo.
@shawlin 150€? Pre mňa to tiež nie je lacná záležitosť, ale teda ja som platila 300+ . A vravím, zub som cítila po zákroku max týždeň a hneď po urobení mi robil rtg.
@shawlin 150€? Pre mňa to tiež nie je lacná záležitosť, ale teda ja som platila 300+ . A vravím, zub som cítila po zákroku max týždeň a hneď po urobení mi robil rtg.
@domka222 mozno zalezi aj od regionu ja som z vychodu ale zase kamoska platila 400€ u svojho zubara...ja mam ostatne zuby dobre spravrne myslim kanaliky ..toto nevyslo teda no 150€ to u mna bola za 3 navstevy dokopy ..samotne ckstenie 67€ predtym dala.nejaku vlazku na umrtvrnienkorena ktora koren absolune..neumrtvila a to stalo okolo 45€ a pitom finalna faza zaplombovabie cca 47€ taku cenu som mala aj ked mi to robila predtym mikroskopom tato zubarka teraz vez...rtg robila a vraj ok 🤷♀️ asi nieco prehliadla 😒

To je veru dlhy cas na to, aby si to stale citila. Asi by nebolo na skodu si to ist dat skontrolovat. Moze sa stat, ze to nemas dobre vyplnene, alebo je tam nejaky zapal...