icon

Čo jesť po extrakcii zuba?

Včera o 19:38

Dpbry den prosim poradite nejaku inspiraciu co jest ten prvy tyzden po extrakcii?
Uz mi je zle z pyre, zo spenatu, zo polievky, z detskej vyzivy....
ani zemiaky uz nevladzem jest...
je to 2 den po extrakcii, dnes som si na veceru dala cottage cisty a take krce v bruchu som mala.. :( ( mliecne uz mozem, mi zubarka povedala)
Dakujeeeeem

ivicatolic
Včera o 19:40

@anonym_autor acidko jahodové, ovsená kaša s banánom 🙂☀️

autor
Včera o 19:45
@ivicatolic

@anonym_autor acidko jahodové, ovsená kaša s banánom 🙂☀️

@ivicatolic adicko nevadia tie kultury tam ze? Vidis to je huste, to ma zasyti...ale jahodove nema zrniecka? Banan jasne mixnut, to je dobry napad.

katarinka121
Včera o 19:48

@anonym_autor ahoj, ale ved môžeš jesť všetko... 2 hodiny po zákroku jest hocico...

euka210
Včera o 19:49

@anonym_autor ved kasovite len 2 dni a potom normalne makksie jedla. Za tyzden uz normalne vsetko.

autor
Včera o 19:49
@katarinka121

@anonym_autor ahoj, ale ved môžeš jesť všetko... 2 hodiny po zákroku jest hocico...

@katarinka121 mala som velku ranu a velky zapal...Odhnl mi koren takze mam troska prisnejsi rezim

autor
Včera o 19:50
@euka210

@anonym_autor ved kasovite len 2 dni a potom normalne makksie jedla. Za tyzden uz normalne vsetko.

@euka210 no hej ale co je makksie , ja by som zjedla aj slona :D

anonym_0c81f9
Včera o 20:07

@anonym_autor od alpro také tekuté, také akože to nahrádza jedlo jedno. Meal to go

autor
Včera o 20:09
@anonym_0c81f9

@anonym_autor od alpro také tekuté, také akože to nahrádza jedlo jedno. Meal to go

@anonym_0c81f9 dakujem pozriem

anonym_021e9d
Včera o 20:15

A avokado alebo nejaké krémové rizoto či tarhoňu s omáčkou? To aj normálne zasyti, aj to ma jemnu textúru. Pripadne ja by som si dala rada aj pečenú tekvicu, baklažán alebo cuketu - všetko vies upiecť tak, že sa to bude rozplývať v ústach. Teda dnes ešte (už ;)) samozrejme nie, ale tie dalsie dni postupne už áno..

komir63
Včera o 20:51

@anonym_autor Dá sa aj jeden - dva dni nejesť. Šálka vývaru tri krát za deň aby bol trošku oklamaný žalúdok.

euka210
Včera o 20:58
@anonym_autor

@euka210 no hej ale co je makksie , ja by som zjedla aj slona :D

@anonym_autor normalne...polievka, zemiaky, cestovina, ryza, kuracie maso dusene, mlete maso...

anonym_4e2020
Včera o 21:18

@anonym_autor Hlavne nie tvrdé veci.