icon

Čo robiť pri príliš nízkych plombách?

elizabeth88
5. máj 2026

Ahojte, bola som u zubara ai dat zbrusit plomby a mi to zbrusil trocha viac, bolibto tie najvyssie stolicky a mam ich uz malo.Takze mama nizsi skus.Rada by som to dala napravit. No uz sa hanbim to ist zas zvysovat.Co robit?
Som z Bratislavy, poradite niekoho na toto?

anonym_c55b61
5. máj 2026

Veď keď to bol tvoj zubár,tak nech ti to urobí
Prečo, že sa hanbíš

elizabeth88
autor
5. máj 2026

No lebo uz si pripadam, ze vymyslsm

anonym_35f455
5. máj 2026

@elizabeth88 a to preco si si bola dat u zubara zbrusovat plomby? Ti ich najprv urobil zle? Chcela si znizit a teraz ti to vadi?

bielasovicka
5. máj 2026

@elizabeth88 nepísala si tu nedávno ze si ideš dat znížiť tie plomby, alebo také niečo?

elizabeth88
autor
5. máj 2026

Neviem, je to mozne,

elizabeth88
autor
5. máj 2026
@anonym_35f455

@elizabeth88 a to preco si si bola dat u zubara zbrusovat plomby? Ti ich najprv urobil zle? Chcela si znizit a teraz ti to vadi?

Ano

elizabeth88
autor
5. máj 2026

Tonje jedno, skusim za nim teda zajst...neviem, o com sa chcem radit vlastne.😀Dakujem za odpovede.

anonym_7df631
5. máj 2026

Nieje to na inu ambulanciu ?

elizabeth88
autor
5. máj 2026
@anonym_7df631

Nieje to na inu ambulanciu ?

@anonym_7df631 neviem, verím, že nie😄

anonym_7df631
5. máj 2026
@elizabeth88

@anonym_7df631 neviem, verím, že nie😄

@elizabeth88 aj ja lebo ked to prečítam dokopy tak sa smejem kusok 😂 sorry

elizabeth88
autor
5. máj 2026
@anonym_7df631

@elizabeth88 aj ja lebo ked to prečítam dokopy tak sa smejem kusok 😂 sorry

@anonym_7df631 no...v skratke, vzdy, ked si dam plnit zuby tymito novymi plombami, tak to nejak nesedi.No a tetaz opat..a to som si uz bola davat realne vyssiu plombu znizit nedavno,len asi prilis.Mam uz lep par stoliciek, preto je to asi tak,ze to nejak prilis riesim..sedi na nich cely skus. No pravdu povediac, uz sa obavam, ze mi nabuduce zubar povie nieco podobne, co Ty si.mi napisala😃😉🙃

anonym_22f6cd
5. máj 2026

Treba nájsť zubára, čo plombu urobí dobre na prvýkrát.

anonym_7df631
5. máj 2026
@elizabeth88

@anonym_7df631 no...v skratke, vzdy, ked si dam plnit zuby tymito novymi plombami, tak to nejak nesedi.No a tetaz opat..a to som si uz bola davat realne vyssiu plombu znizit nedavno,len asi prilis.Mam uz lep par stoliciek, preto je to asi tak,ze to nejak prilis riesim..sedi na nich cely skus. No pravdu povediac, uz sa obavam, ze mi nabuduce zubar povie nieco podobne, co Ty si.mi napisala😃😉🙃

@elizabeth88 ahaaa, už tomu chápem 😊 nie nepovie vsak oni su radi za pacientov. Je to normálne riešiť zhryz 😉🤟🏼 smelo dotoho

elizabeth88
autor
5. máj 2026
@anonym_22f6cd

Treba nájsť zubára, čo plombu urobí dobre na prvýkrát.

@anonym_22f6cd uvažujem aj o tejto možnosti, že možno by mojim momentálnym požizdavkám vyhovovsl iný zubár.

elizabeth88
autor
5. máj 2026

vyhovoval

elizabeth88
autor
5. máj 2026
@anonym_7df631

@elizabeth88 ahaaa, už tomu chápem 😊 nie nepovie vsak oni su radi za pacientov. Je to normálne riešiť zhryz 😉🤟🏼 smelo dotoho

@anonym_7df631 ano, pojdem tam este raz a uvidim