icon

Curaprox 5460 ultra soft: Ako predĺžiť životnosť kefky?

Dnes o 07:09

caute baby presla som na tieto kefky Curaprox lebo mi krvacali dasna. su sice super jemne ale mam pocit ze po dvoch tyzdnoch su tie stetinky uplne rozstrapkane a mozem ju vyhodit. robim daco zle, tlacim moc na tie zuby? jedna stoji v dmke skoro 5 eur tak sa mi to nezda dako vyhodne ak to mam menit kazdu chvilu. mate daky trik aby vydrzala aspon ten mesiac?

akvi
Dnes o 07:14

Príliš tlacis. Kefkou zub nemáš dreť ako kefou, ale skôr akoby stierať, čiže žiadne pohyby po zuboch dopredu a dozadu, ani krúženie. Ale pekne od dasna hore/dole akoby si chcela utrieť ten zub.

lukbe
Dnes o 07:30

Nikdy mi to nerobia, asi tlacís. To si radšej urob s medzizubnou kefkou alebo si kup zubnú sprchu. Je to dobré.

renesance80
Dnes o 07:40

@anonym_autor nie su fakt naprd , kedysi ked som ich kupovala a neboli este take drahe boli vyrabane nie pre nas trh, ale priamo zo zapadu tak stali za to , tieto co sa dodavaju k nam su uz od zaciatku na figu, uplne ina kvalita, platite za znacku ako pri inych vyrobkoch

simsalabim
Dnes o 08:38

@anonym_autor podla mna moc tlacis.

anonym_23fed6
Dnes o 09:18

najlepsia je ajtak kefka sonicka..

anonym_38c470
Dnes o 09:32
@renesance80

@anonym_autor nie su fakt naprd , kedysi ked som ich kupovala a neboli este take drahe boli vyrabane nie pre nas trh, ale priamo zo zapadu tak stali za to , tieto co sa dodavaju k nam su uz od zaciatku na figu, uplne ina kvalita, platite za znacku ako pri inych vyrobkoch

@renesance80 bez ciarky sa ti mení význam vety😉

bolarazjedna
Dnes o 09:42

Príliš tlačia, ja ich používam tiež a v pohode vydržia 3 mesiace ak viac, 2x denne. Nám zubár hovoril počas stáží, že má sa kefka tlačiť so "silou" 15dkg. Vyskúšaj to na kuchynskej digitálnej váhe, ako jemny je to tlak. Ja som bola prekvapená.

akvi
Dnes o 10:06
@anonym_23fed6

najlepsia je ajtak kefka sonicka..

@anonym_23fed6 si s nou spokojna, ja som si prave objednala, tak dufam, ze to bude fakt tak dobre, ako vravia reklamy 🙂