Hryznie do líca zubami
Ahojte. Je tu niekto kto ma s tym problem ? Dost casto sa mi to stáva že uplne vzadu s poslednymi stoličkami si zakusnem líco a potom sa mi dlho hoji a urobi sa z toho afta. Nenavidim to. A pritom nemám vonku 8mičky… čo mam dat vytiahnut posledne zuby či čo 😳😳😳
Aj mne sa to dialo ale kvôli horným osmičkám keď mi rástli. Nemám ich vytiahnuté. Spýtaj sa zubarky čo s tym
@anonym_5ce0f5 ako aj mne 8mičky rastú ale nie su prerezané už 10 rokov sa prerezavaju
@anonym_5ce0f5 ako aj mne 8mičky rastú ale nie su prerezané už 10 rokov sa prerezavaju
@anonym_autor ano mne sa deje toto iste. Keď rastu tak si jedziemy do lica a keď sa zastaví rast tak v pohode..
Ja som si tam tiez parkrat zahryzla a potom smrt par dni, afta, presne ako vravis. Ale nie s 8ckami, ale asi 7mickami. A v predu mam az taky utvar zboku, co mi chcu vyrezat, fibriom, ci ako sa to vola. Kusok trciaceho dasna a do neho tiez fajne hryznem obcas...
Mala som to tiež. videl to zubár a poslal ma do nemocnice. Jasné že som nešla.
Mala som to tiež. videl to zubár a poslal ma do nemocnice. Jasné že som nešla.
@anonym_8ad95f a v nemocnici ako čo s tym ?
Ja som si tam tiez parkrat zahryzla a potom smrt par dni, afta, presne ako vravis. Ale nie s 8ckami, ale asi 7mickami. A v predu mam az taky utvar zboku, co mi chcu vyrezat, fibriom, ci ako sa to vola. Kusok trciaceho dasna a do neho tiez fajne hryznem obcas...
@johankaivanka no ved aj ja so sedmičkami to zahryznem. Uplne na konci a odieram to cely den do toho ale posledny pol rok , no zahoji sa a o par tyzdnov zas , a tie osmicky nechapem to aj vyjde dakedy či co mi to maju vyoperovat? V maji idem na preventivku tak sa spytam nejako som to nikdy neriesila chvalapanu mam chrup dobrý ale uz asi dlho bolo dobre …
@anonym_8ad95f a v nemocnici ako čo s tym ?
@anonym_autor mala som s tým problém troška dlhšie resp. sa mi to často stávalo že som mala líce rozkusané. Na preventívke zubár si to všimol a poslal ma do nemocnice na vyšetrenie. Kto vie.
Mojej mladej susede zubár zistil na preventívke že niečo nie je Ok. Poslal ju za lekárom. Vykľula sa z toho leukémia. Aj zomrela.

Aj mne sa to dialo ale kvôli horným osmičkám keď mi rástli. Nemám ich vytiahnuté. Spýtaj sa zubarky čo s tym