icon

Hryznie do líca zubami

16. apr 2026

Ahojte. Je tu niekto kto ma s tym problem ? Dost casto sa mi to stáva že uplne vzadu s poslednymi stoličkami si zakusnem líco a potom sa mi dlho hoji a urobi sa z toho afta. Nenavidim to. A pritom nemám vonku 8mičky… čo mam dat vytiahnut posledne zuby či čo 😳😳😳

anonym_5ce0f5
16. apr 2026

Aj mne sa to dialo ale kvôli horným osmičkám keď mi rástli. Nemám ich vytiahnuté. Spýtaj sa zubarky čo s tym

autor
16. apr 2026
@anonym_5ce0f5

Aj mne sa to dialo ale kvôli horným osmičkám keď mi rástli. Nemám ich vytiahnuté. Spýtaj sa zubarky čo s tym

@anonym_5ce0f5 ako aj mne 8mičky rastú ale nie su prerezané už 10 rokov sa prerezavaju

anonym_5ce0f5
16. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_5ce0f5 ako aj mne 8mičky rastú ale nie su prerezané už 10 rokov sa prerezavaju

@anonym_autor ano mne sa deje toto iste. Keď rastu tak si jedziemy do lica a keď sa zastaví rast tak v pohode..

johankaivanka
16. apr 2026

Ja som si tam tiez parkrat zahryzla a potom smrt par dni, afta, presne ako vravis. Ale nie s 8ckami, ale asi 7mickami. A v predu mam az taky utvar zboku, co mi chcu vyrezat, fibriom, ci ako sa to vola. Kusok trciaceho dasna a do neho tiez fajne hryznem obcas...

anonym_8ad95f
16. apr 2026

Mala som to tiež. videl to zubár a poslal ma do nemocnice. Jasné že som nešla.

autor
16. apr 2026
@anonym_8ad95f

Mala som to tiež. videl to zubár a poslal ma do nemocnice. Jasné že som nešla.

@anonym_8ad95f a v nemocnici ako čo s tym ?

autor
16. apr 2026
@johankaivanka

Ja som si tam tiez parkrat zahryzla a potom smrt par dni, afta, presne ako vravis. Ale nie s 8ckami, ale asi 7mickami. A v predu mam az taky utvar zboku, co mi chcu vyrezat, fibriom, ci ako sa to vola. Kusok trciaceho dasna a do neho tiez fajne hryznem obcas...

@johankaivanka no ved aj ja so sedmičkami to zahryznem. Uplne na konci a odieram to cely den do toho ale posledny pol rok , no zahoji sa a o par tyzdnov zas , a tie osmicky nechapem to aj vyjde dakedy či co mi to maju vyoperovat? V maji idem na preventivku tak sa spytam nejako som to nikdy neriesila chvalapanu mam chrup dobrý ale uz asi dlho bolo dobre …

anonym_8ad95f
16. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_8ad95f a v nemocnici ako čo s tym ?

@anonym_autor mala som s tým problém troška dlhšie resp. sa mi to často stávalo že som mala líce rozkusané. Na preventívke zubár si to všimol a poslal ma do nemocnice na vyšetrenie. Kto vie.
Mojej mladej susede zubár zistil na preventívke že niečo nie je Ok. Poslal ju za lekárom. Vykľula sa z toho leukémia. Aj zomrela.

anonym_402e4a
17. apr 2026

mne sa to stava prave teraz uz dva alebo tri tyzdne, vzdy ked jem hltavo, rozpravam alebo sa nesustredim, tak si pomaly odhryznem kus lica, hoji sa to a potom zas.
hnevam sa na to za seba, snad sa mi to konecne zahoji. myslela som si, ze som len ja taka divna.
osmicky vobec nemam ani nebudem, robim si to sestkami a sedmickami asi.
radu nemam, ale aspon vidim, ze nie som sama taka nemozna.

anonym_9c32b7
17. apr 2026

Deje sa mi to denne odkedy mi vyšli osmičky 🥲 neviem čo s tým ale vytrhnúť si ich rozhodne nenechám - zdravé zuby a navyše by sa mi narušilo celé zuboradie a mohli by sa mi pokriviť

andaluzia12
17. apr 2026

Ty kks, toto akoby som písala ja. Som natom úplne rovnako ..

autor
17. apr 2026
@anonym_8ad95f

@anonym_autor mala som s tým problém troška dlhšie resp. sa mi to často stávalo že som mala líce rozkusané. Na preventívke zubár si to všimol a poslal ma do nemocnice na vyšetrenie. Kto vie.
Mojej mladej susede zubár zistil na preventívke že niečo nie je Ok. Poslal ju za lekárom. Vykľula sa z toho leukémia. Aj zomrela.

@anonym_8ad95f prepačte vy ste v poriadku? Uplne ste mimo

anonym_b85f6a
17. apr 2026

ja to mavam ked sa velmi sustredim na nieco, je to podla mna taky zlozvyk ako ohryzanie nechtov co tiez mam. Manzel ma upozorni ak to vidi, prestanem to robit, I ked to lice nemam casto ale nechty a koza okolo to je moj neduh 35 rokov.