icon

Je bezpečné trhať zub počas tehotenstva?

Včera o 08:33

Ahojte žienky som v 10tt a boli ma zub nemám ho zhnitý mám tam dieru zboka začal ma bolieť , rozmýšľam ísť k zubárke myslíte že sa dá trhať v tehotenstve nepoškodí to plod ? Za každú radu budem vďačná

anonym_c32766
Včera o 08:43

Ak by aj bolo treba podat lokalnu anestezu, tak zubar zohladni to, ze si tehotna. Vacsie skody moze napachat chronicky zapal v tele ako lokalna anesteza

anonym_081a36
Včera o 09:16

@anonym_autor podľa mňa ti ho nebude trhať, ak sa dá zachrániť a aj keby, už sú veľmi šetrné lokálne anestezy, takže viac škody by ti narobilo, keby si si ho tam nechala hniť.

anonym_f36d36
Včera o 09:37

Podla mna ti ho opravi.. ak vydrzis, isla by som po 12tt.. 🙂

anonym_408d73
Včera o 09:41

Ries to hned - zubarka bude vediet co robit. Zapaly v ustnej dutine maju negativny vplyv na tehotenstvo

anonym_47cba9
Včera o 09:58

@anonym_autor pocas tehotenstva som bola na plombovanie zubov a trhanie jedneho zuba. Vsetko s tehotenskou injekciou. Vsetko bolo ok. Este aj na dentalnej hygienie som bola .

anonym_aa1376
Včera o 10:20

Viac uskodi plodu pripadny zapal, ak sa pridaju horucky bude to este horsie ako vytrhnutie.

domiklik
Včera o 10:22

@anonym_autor myslím si, ze zubár to zhodnotí lepšie a ženy na diskusnom fóre. Hlavne k tomu zubárovi treba ísť.

mogaa
Včera o 11:05

@anonym_autor a v čom akože by to malo byť nebezpečné? prečo si myslíš že tehotné nechodia k zubárovi?

autor
Včera o 13:01
@mogaa

@anonym_autor a v čom akože by to malo byť nebezpečné? prečo si myslíš že tehotné nechodia k zubárovi?

@mogaa neviem hovoria ze je to riziko a niektory zubári sa boja trhať tehotným ženám zub

dzupi898
Dnes o 06:38

@anonym_autor Tak to sú amatéri zubári, čo sa to boja robiť. Je to úplne bežná vec. Či čo by si sa radšej celé tehotenstvo dopovala tabletkami od bolesti? To by uškodilo určite skôr.