Je normálna bolesť štvrtý deň po extrakcii?
Ahojte, v utorok som bola na extrakcii dolnej osmičky, bolo to zdĺhavé nakoniec mi museli zub prepíliť mala som zahnutý koreň. Prvý deň to bolelo, druhý uz menej, včera skoro vôbec, dnes ma to ale začalo opäť bolieť tak nepríjemne (nič neznesiteľné ale dosť to boli). Mám aj Atb aj Flector, po flectore bolesť úplne prejde ale ako náhle vyprchá po 6 hodinach opäť to boli. Keď si kuknem ranu tak vidím vnútri biele. Je to ok takáto bolesť na štvrtý deň?
Chod si to dat skontrolovat ci nemas suche lozko
@anonym_autor biele moze byt suche lozko a to vie velmi boliet...vtedy to treba riesit. Ak je take do siva, je to ok, mojmu manzelovi sa takto hojilo a bolelo ho to snad aj 3t zakazdym 🤦♀️
@anonym_autor biele moze byt suche lozko a to vie velmi boliet...vtedy to treba riesit. Ak je take do siva, je to ok, mojmu manzelovi sa takto hojilo a bolelo ho to snad aj 3t zakazdym 🤦♀️
@euka210 práveže nie je vidieť kosť ale tá diera vyplnená takým bielo sivým
Ak ta to moc boli chod aj zajtra na zubnu pohotovost,nech ti to pozru.
Muz bol vcera pod narkozu,vsetky vrchne isli von a niektore spodne stolicky,tam boli riadne zapaly,co az usi,hlava bolela.
Daj si to skontrolovat,pre istotu.
podla mna je to rozne. moj muz je v pohode este v ten den, ako mu zub trhali a ja minimalne dva dni trpim a dopujem sa cetalgenom, ten mi vzdy zaberie. ale ak sa ti to nezda, tak si urcite zavolaj, alebo si to chod rovno dat pozriet. naco trpiet.

Je to ok este.