icon

Je normálna pretrvávajúca bolesť po extrakcii osmičky?

birdmadgirl
Dnes o 11:39

Ahojte! Privítam vaše postrehy a skúsenosti. V pondelok mi extrahovali hornú osmičku. Všetko prebehlo hladko. Nemám horúčku, nenám opuch ani zápach z úst. Mojím problémom je pretrvávajúca bolesť (cca 7/10), ktorá vyžaruje aj do ucha. Od pondelka užívam 3x denne ibobrofen, aby sa mi uľavilo. Toto bola moja posledná osmička a mne sa nezdá, že by som s tými predchádzajúcimi mala takýto problém. Je táto bolesť 5 dní po zákroku normálna? Ďakujem!

anonym_1e33a2
Dnes o 11:44

Ja som mala iba jednu. Pred cca pol rokom isla von. Ale bolest len v prvy den. Potom už nič.

denisa_deniska
Dnes o 11:44

@birdmadgirl ak to bola bezproblémová extrakcia, 5 dní po by si už bolesť nemala cítiť, min. nie vystrelujúcu. Trebalo by ti antibiotiká, treba kontaktovať tvojho zubára. Alebo aj zubnú pohotovosť, nech sa to podchytí.

kristina2412
Dnes o 11:47

@birdmadgirl áno je , mňa to bolelo presne 3 týždne,samozrejme že sa to zlepšovalo ,ale bolelo napríklad pri chôdzi , pri behu. Odporúčam ti kúpiť si Glimbax , na vyplachovanie , veľmi sa mi po ňom uľavilo.

ivik4
Dnes o 11:48

Po Poslednych dvoch co mi trhali po sebe som mala zakazdym 5dni bolesti a bola som na liekoch. Na 6ty den akoby utalo a bolo po vsetkom