icon

Je normálne mať pol roka otvorený zub?

28. sep 2026

3mes cakam s otvorenym zubom na termin, to aj vas vasi zubari nechaju tolko cakat? A jak naschval, som ochorela. Dalsi termin koncom decembra. Je toto normalne? Aj vasi zubari vam davaju terminy o 3/4mesiace? Je ok mat pol roka otvoreny zub?

anonym_3cd473
•
28. sep 2026

@anonym_autor a dôvod prečo ho máš otvorený ? Či to je ok ? Za mňa nie

autor
•
28. sep 2026
@anonym_3cd473

@anonym_autor a dôvod prečo ho máš otvorený ? Či to je ok ? Za mňa nie

@anonym_3cd473 zlomeny mi rozvrtal, krvacal, dal vlozku. Ta vypadla hned v ten den, volala som, nemali termin, ze zavolaju.nevolali.tak mam ist az na povodny termin, ale som nachcipana.😞

unicornlady
•
28. sep 2026

Môžeš tam ísť ráno, keď zvyknú zubári mávať ubolených pacientov. Veď tú vložku má rýchlo urobenú. Ja mám žiaľ tiež také skúsenosti, že u doktorov človek musí až bojovať o svoje zdravie.

aurelia2000
•
28. sep 2026

To vôbec nie je v poriadku. Každý zubár má mať ráno vyhradený čas spravidla 1 hod, na bolestivé prípady a vypadnute plomby/vložky. Ak to tak nemá, tak má pacientov na háku a treba si nájsť iného.
Išla by som aj nachcipana - daj si silné lieky a choď, lebo prídeš o zub.

autor
•
28. sep 2026
@aurelia2000

To vôbec nie je v poriadku. Každý zubár má mať ráno vyhradený čas spravidla 1 hod, na bolestivé prípady a vypadnute plomby/vložky. Ak to tak nemá, tak má pacientov na háku a treba si nájsť iného.
Išla by som aj nachcipana - daj si silné lieky a choď, lebo prídeš o zub.

@aurelia2000 ma na dverach obrovsky oznam, ze osetruju iba tych, ktori maju take bolesti, ze kvoli nim nemozu spat.. odfotim ho.. 🤦‍♀️😕😞

anonym_b6af12
•
28. sep 2026
@anonym_autor

@aurelia2000 ma na dverach obrovsky oznam, ze osetruju iba tych, ktori maju take bolesti, ze kvoli nim nemozu spat.. odfotim ho.. 🤦‍♀️😕😞

@anonym_autor to je blbec. A takto dolho.mat otvorený zub nie je ok

muchotrafka298
•
28. sep 2026

Nie, nie je to normalne. Ja mam napriklad zubara, ktory nema ani minutu vyhradenu rano alebo na zaciatku ordinacnych hodin pre pacientov, co su bolestive pripady.Objednavas sa normalne telefonicky. Takze nie je pravda, ze to ma kazdy zubar, ze mozes prist len tak, ked mas bolesti.

autor
•
28. sep 2026
@muchotrafka298

Nie, nie je to normalne. Ja mam napriklad zubara, ktory nema ani minutu vyhradenu rano alebo na zaciatku ordinacnych hodin pre pacientov, co su bolestive pripady.Objednavas sa normalne telefonicky. Takze nie je pravda, ze to ma kazdy zubar, ze mozes prist len tak, ked mas bolesti.

@muchotrafka298 a objedna ta o aky caa?

autor
•
28. sep 2026
@muchotrafka298

@muchotrafka298 a priplacas nieci.o, ked si akutna? Bolava?

anonym_b36248
•
28. sep 2026

@anonym_autor chodim raz maximalne dva razy do roka, na termin cakam cca mesiac-mesiac pol od objednania.

anonym_790848
•
28. sep 2026

Mne môj dáva termín zvyčajne na druhý deň. Keď to nie je akútne, tak do týždňa. Taktiež si myslím, že to nie je v poriadku..

muchotrafka298
•
28. sep 2026
@anonym_autor

@muchotrafka298 a objedna ta o aky caa?

@anonym_autor do tyzdna. Momentalne mam nejake problemy, takze tam chodim kazdy tyzden. Nepriplaca sa za bolestivy stav nic, snazi sa zobrat co najskor. Predtym to bolo kludne mesiac dva, teraz cakam maximalne 2 tyzdne.U neho sa ale teda vsetko plati, ma sice zmluvy s poistovnami, ale vieme ako to je, ze vlastne uz vsetko je "nadstandard".
Kolegyna ale bola u svojej zubarky, sukromnej, bez poistovne a za bolestivy stav doplacala 40 EUR za prednostny termin. Dostala ho do 2 dni.

anonym_1c0709
•
28. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor veď chod a povedz, že máš také bolesti, že nemôžeš spať. Nemá si ako overiť či vravíš pravdu

bloger
•
28. sep 2026

@anonym_autor Nedal ti tam ani dočasnú výplň? Nechal ti to úplne otvorené?

anonym_32cdc8
•
29. sep 2026

chod na pohotovost

autor
•
29. sep 2026
@bloger

@bloger vlozku, ktora v ten den vypadla

autor
•
29. sep 2026
@anonym_1c0709

@anonym_autor veď chod a povedz, že máš také bolesti, že nemôžeš spať. Nemá si ako overiť či vravíš pravdu

@anonym_1c0709 pojdem tak, ked sa vyzdraviem..

autor
•
29. sep 2026
@anonym_32cdc8

chod na pohotovost

@anonym_32cdc8 tam mi ho vytrhnu..

autor
•
29. sep 2026
@bloger

@bloger potom som chcela termin, nemali.ze su prepracovani.volala som v lete-dovolenky..

anonym_32cdc8
•
29. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_32cdc8 tam mi ho vytrhnu..

@anonym_autor tam ti to aj urobia, netrhaju vsetko