Kde nájsť cenovo dostupné riešenie pre nové zuby?
Ahojte, dneska som bola ťahať zub predný. Ide o to že potrebujem dat ešte vedľa vytrhat. Ale určite nechcem byť bez predných zubov dlho. Ale financie ma nepustia. Aká je najlepšia alternatíva na nové zuby alebo niečo finančné lacnejšie? Určite 1000€ za jeden zub nemám 🥺. Ďakujem
@anonym_autor
Mozem sa ta opytat preco si davas trhat zuby ked nemas na nove?
@anonym_autor Ahoj a nebolo by lepsie najprv premyslat nad moznostami (hlavne teda z financneho hladiska) a az potom dat trhat zuby? Preco si sa neporadila skor, nez ti uz ten predny vytrhli?🤔🙂
@motylik2559 lebo sa mi už kyval a nemala som inú možnosť 🤦 asi by som si ho len tak zo srandy nedávala vytrhat 😉
@anonym_autor
Mozem sa ta opytat preco si davas trhat zuby ked nemas na nove?
@anonym_829d81 lebo sa mi už kyval a nemala som inú možnosť 🤦 asi by som si ho len tak zo srandy nedávala vytrhat 😉
ahoj, mozem sa opytat, neber to zle, ale ako si dosla do takeho zleho stadia ze si musis dat vytrhat zuby? :(( je to hrozne, ja si to ani neviem predstavit :(
@anonym_829d81 lebo sa mi už kyval a nemala som inú možnosť 🤦 asi by som si ho len tak zo srandy nedávala vytrhat 😉
@anonym_autor
Ja som mala podobny problem uz som mala dohodnuty termin na trhanie, ale pred takym vaznym rozhodnutim treba mat druhy nazor, isla som k druhemu zubarovy aj ked to nebolo lacne 300€ a bolo bolestive stale mam zub
@anonym_autor Slovinsko si pozri urcite
ahoj, mozem sa opytat, neber to zle, ale ako si dosla do takeho zleho stadia ze si musis dat vytrhat zuby? :(( je to hrozne, ja si to ani neviem predstavit :(
@anonym_ad94ac od malička problémy 😕 nejaké liečby atď aj mimo zubárov mohla som ich čistiť a starať sa o nich koľko chcem. Teraz mam 25r. ale sú v hroznom stave.
@anonym_autor Ukrajina
@motylik2559 lebo sa mi už kyval a nemala som inú možnosť 🤦 asi by som si ho len tak zo srandy nedávala vytrhat 😉
@anonym_autor Viem,ze napr. Dr. Usmev ma moznost uhrady zubov, ked si das spravit nove na splatky: https://www.doktorusmev.sk/zuby-na-splatky?gad_...
Neviem teda, ci by takato moznost bola pre teba dobra. Jedna znama tak isla uz davnejsie, uz teda nie sme nejak v kontakte, ale takto nejak to riesila ona.
Alebo potom taka lacnejsia alternativa su ciastocne alebo celkove zubne protezy, ale to neviem ci by si chcela v 25rokoch.
do Srbska chodia
do Srbska chodia
@anonym_9ae615 to co dám na cestu a za zuby aj s tou cestou ma nevyjde ako tu?
@anonym_9ae615 to co dám na cestu a za zuby aj s tou cestou ma nevyjde ako tu?
@anonym_autor
@anonym_autor netusim kolko zubov ides robit, ja idem jeden implantat a cenovov ma na slovensku vyjde cca 1300e ak potrebujes viac zubov chodia do srbska
Ja chodím na Ukrajinu do Užhorodu, je tam veľmi veľa zubárov aj lacnejší aj drahší, útokov sa netreba báť, na pohraničí žiadne nie sú
Ja chodím na Ukrajinu do Užhorodu, je tam veľmi veľa zubárov aj lacnejší aj drahší, útokov sa netreba báť, na pohraničí žiadne nie sú
@patriicia_ okrem toho dronu co spadol 10 km od hranic🙈

@anonym_autor Ahoj a nebolo by lepsie najprv premyslat nad moznostami (hlavne teda z financneho hladiska) a az potom dat trhat zuby? Preco si sa neporadila skor, nez ti uz ten predny vytrhli?🤔🙂