icon

Kde nájsť cenovo dostupné riešenie pre nové zuby?

Včera o 16:08

Ahojte, dneska som bola ťahať zub predný. Ide o to že potrebujem dat ešte vedľa vytrhat. Ale určite nechcem byť bez predných zubov dlho. Ale financie ma nepustia. Aká je najlepšia alternatíva na nové zuby alebo niečo finančné lacnejšie? Určite 1000€ za jeden zub nemám 🥺. Ďakujem

motylik2559
Včera o 16:12

@anonym_autor Ahoj a nebolo by lepsie najprv premyslat nad moznostami (hlavne teda z financneho hladiska) a az potom dat trhat zuby? Preco si sa neporadila skor, nez ti uz ten predny vytrhli?🤔🙂

anonym_829d81
Včera o 16:13

@anonym_autor
Mozem sa ta opytat preco si davas trhat zuby ked nemas na nove?

autor
Včera o 16:16
@motylik2559

@anonym_autor Ahoj a nebolo by lepsie najprv premyslat nad moznostami (hlavne teda z financneho hladiska) a az potom dat trhat zuby? Preco si sa neporadila skor, nez ti uz ten predny vytrhli?🤔🙂

@motylik2559 lebo sa mi už kyval a nemala som inú možnosť 🤦 asi by som si ho len tak zo srandy nedávala vytrhat 😉

autor
Včera o 16:16
@anonym_829d81

@anonym_autor
Mozem sa ta opytat preco si davas trhat zuby ked nemas na nove?

@anonym_829d81 lebo sa mi už kyval a nemala som inú možnosť 🤦 asi by som si ho len tak zo srandy nedávala vytrhat 😉

anonym_ad94ac
Včera o 16:19

ahoj, mozem sa opytat, neber to zle, ale ako si dosla do takeho zleho stadia ze si musis dat vytrhat zuby? :(( je to hrozne, ja si to ani neviem predstavit :(

anonym_829d81
Včera o 16:29
@anonym_autor

@anonym_829d81 lebo sa mi už kyval a nemala som inú možnosť 🤦 asi by som si ho len tak zo srandy nedávala vytrhat 😉

@anonym_autor
Ja som mala podobny problem uz som mala dohodnuty termin na trhanie, ale pred takym vaznym rozhodnutim treba mat druhy nazor, isla som k druhemu zubarovy aj ked to nebolo lacne 300€ a bolo bolestive stale mam zub

anonym_e9cf61
Včera o 16:30
@anonym_autor

@anonym_autor Slovinsko si pozri urcite

autor
Včera o 16:39
@anonym_ad94ac

ahoj, mozem sa opytat, neber to zle, ale ako si dosla do takeho zleho stadia ze si musis dat vytrhat zuby? :(( je to hrozne, ja si to ani neviem predstavit :(

@anonym_ad94ac od malička problémy 😕 nejaké liečby atď aj mimo zubárov mohla som ich čistiť a starať sa o nich koľko chcem. Teraz mam 25r. ale sú v hroznom stave.

anonym_7a0418
Včera o 16:42

@anonym_autor Ukrajina

motylik2559
Včera o 16:47
@anonym_autor

@motylik2559 lebo sa mi už kyval a nemala som inú možnosť 🤦 asi by som si ho len tak zo srandy nedávala vytrhat 😉

@anonym_autor Viem,ze napr. Dr. Usmev ma moznost uhrady zubov, ked si das spravit nove na splatky: https://www.doktorusmev.sk/zuby-na-splatky?gad_...
Neviem teda, ci by takato moznost bola pre teba dobra. Jedna znama tak isla uz davnejsie, uz teda nie sme nejak v kontakte, ale takto nejak to riesila ona.
Alebo potom taka lacnejsia alternativa su ciastocne alebo celkove zubne protezy, ale to neviem ci by si chcela v 25rokoch.

anonym_9ae615
Včera o 16:49

do Srbska chodia

autor
Včera o 17:47
@anonym_9ae615

do Srbska chodia

@anonym_9ae615 to co dám na cestu a za zuby aj s tou cestou ma nevyjde ako tu?

anonym_9ae615
Včera o 17:48
@anonym_autor

@anonym_9ae615 to co dám na cestu a za zuby aj s tou cestou ma nevyjde ako tu?

@anonym_autor
@anonym_autor netusim kolko zubov ides robit, ja idem jeden implantat a cenovov ma na slovensku vyjde cca 1300e ak potrebujes viac zubov chodia do srbska

patriicia_
Včera o 23:08

Ja chodím na Ukrajinu do Užhorodu, je tam veľmi veľa zubárov aj lacnejší aj drahší, útokov sa netreba báť, na pohraničí žiadne nie sú

anonym_5c1ac5
Dnes o 06:38
@patriicia_

Ja chodím na Ukrajinu do Užhorodu, je tam veľmi veľa zubárov aj lacnejší aj drahší, útokov sa netreba báť, na pohraničí žiadne nie sú

@patriicia_ okrem toho dronu co spadol 10 km od hranic🙈