icon

Kde nájsť lacné a kvalitné zubné implantáty?

elizabeth88
23. apr 2026

Dobry den, uz ich potrebujem, zubar mi ich odporucil,cca 7 ks. No hladam lacnejsiu ale kvalitnu moznost.Na koho sa onratit?Slovensko, Madarsko ,co inde ?
Dakukem Vam.

anonym_dc3145
23. apr 2026

chodia do Srbska

anonym_2827a3
23. apr 2026

Ukrajina

zuzacka16
24. apr 2026

Albánsko

elizabeth88
autor
24. apr 2026

Dakujem Vam, viete odporucit aj konkretnu kliniku.No a pripadne ko.plikacie su ochotni riwsit? Dakujem.

zuzacka16
24. apr 2026
@elizabeth88

Dakujem Vam, viete odporucit aj konkretnu kliniku.No a pripadne ko.plikacie su ochotni riwsit? Dakujem.

@elizabeth88 keď budem s mužom, tak napíšem presnú kliniku, bol tento rok v januári, vytrhali mu komplet celý chrup a nasadili implantáty, v júli ide na nasadenie už zubov a ideme s ním budeme to mať v rámci letnej dovolenky..dám vedieť názov kliniky, ale Slováci tam často chodia, aj z iných krajín..

elizabeth88
autor
24. apr 2026
@zuzacka16

@elizabeth88 keď budem s mužom, tak napíšem presnú kliniku, bol tento rok v januári, vytrhali mu komplet celý chrup a nasadili implantáty, v júli ide na nasadenie už zubov a ideme s ním budeme to mať v rámci letnej dovolenky..dám vedieť názov kliniky, ale Slováci tam často chodia, aj z iných krajín..

@zuzacka16 jej, to budes velmi zlata, dakujem.

zuzacka16
27. apr 2026
@elizabeth88

@zuzacka16 jej, to budes velmi zlata, dakujem.

@elizabeth88 či som na teba nezabudla? 😂 a vyprávala som mu o tom cez víkend, prosím ťa napíš mi IP, napíšem ti tam názov kliniky aj kontakt

anonym_39fc6a
27. apr 2026

@elizabeth88 v Srbsku viem že je klinika kde hovoria po slovensky. Pozri si na YouTube Mizniii ona tam bola a chodia len tam.

anonym_b5c831
27. apr 2026

Prečo 7 implantátov? Kosť je ok ? Akože mne dali 4 kvôli tomu že mám už dalej nevhodnú kosť. Otázne je či sa oplatí vycestovať dalej . Implantáty maju svoju postupnosť a mimo hranice tam dostaneš všetko naraz čo si neviem predstaviť nakoľko viem ake som to mala ja. Po kontrole vyzeralo byť všetko ok no po 4 mesiacoch mi museli ten jeden Implantát dať preč

elizabeth88
autor
27. apr 2026
@zuzacka16

@elizabeth88 či som na teba nezabudla? 😂 a vyprávala som mu o tom cez víkend, prosím ťa napíš mi IP, napíšem ti tam názov kliniky aj kontakt

@zuzacka16 napisem, vdaka

elizabeth88
autor
27. apr 2026
@anonym_b5c831

Prečo 7 implantátov? Kosť je ok ? Akože mne dali 4 kvôli tomu že mám už dalej nevhodnú kosť. Otázne je či sa oplatí vycestovať dalej . Implantáty maju svoju postupnosť a mimo hranice tam dostaneš všetko naraz čo si neviem predstaviť nakoľko viem ake som to mala ja. Po kontrole vyzeralo byť všetko ok no po 4 mesiacoch mi museli ten jeden Implantát dať preč

@anonym_b5c831 tak mi povedal lekar na prenliadke, ze 6 implantatov a jednu korunku

elizabeth88
autor
27. apr 2026

No a teda zistunem, ci to je vobec mozne , kefze su to velke polozky za tie vykony

elizabeth88
autor
27. apr 2026
@anonym_39fc6a

@elizabeth88 v Srbsku viem že je klinika kde hovoria po slovensky. Pozri si na YouTube Mizniii ona tam bola a chodia len tam.

@anonym_39fc6a vdaka

anonym_b5c831
27. apr 2026
@elizabeth88

@anonym_b5c831 tak mi povedal lekar na prenliadke, ze 6 implantatov a jednu korunku

@elizabeth88 takže s veľkou pravdepodobnosťou ti chyba 6 zubov hore . To ti cyba v kuse alebo to máš rozložené s medzerami

elizabeth88
autor
27. apr 2026

Dole 6 a hore 3 plus jeden na korunku

elizabeth88
autor
27. apr 2026
@anonym_b5c831

@elizabeth88 takže s veľkou pravdepodobnosťou ti chyba 6 zubov hore . To ti cyba v kuse alebo to máš rozložené s medzerami

@anonym_b5c831 su dole 3 a 3 a hore 3 takto vedla seba

elizabeth88
autor
27. apr 2026
@zuzacka16

@zuzacka16 dakujem